En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Akraba eş dost hiç rahatsız etmedi mi sizi bebek yapın diye
Bizim halkın olmazsa olmazıdır
Bana 2.yi yapmıyorsun diye senelerce başımın etini yediler
Şimdi bile kızına arkadaş yap diyorlar

İnsan bir oy dahi almazmı o kadar kötümü ya hu lokum gıbı tavuk sarması
Kötü olur mu hiç,çok ta albenili duruyor da seçenek çok işte
Bildirimden sonra illa ki olur oyun .

Akıllı yaa :)) hee öle dicen biz çocuk düşünüyoz dicen o da sana vitamin vercek

Selam kızlar
Allah yüzünüzü güldürür inşallah, benim esimde Sperm sayısı düşük 1 milyon 600 bin civarında Sperm vardı en son. Burda doktora gittik. Vitamin verdi Sperm için 4 milyona çıkmış 1 ayda. 1 ay daha kullanıp aşılama yaparız dedi, inşallah tutarda tüp bebeğe gerek kalmaz

kiz sen mi demistin ben olayi yakalayamamisim bende ciddi ciddi yazanlat oldu saniyorum.tabii yaa sakalasmasak ne zevki cikar
Kızz akşam takılıyorduk kızlarla gece saat 1.30.. kafa bi milyon.. açım bide :)) ölee şakalaşmıştık..

Akraba eş dost hiç rahatsız etmedi mi sizi bebek yapın diye
Bizim halkın olmazsa olmazıdır
Bana 2.yi yapmıyorsun diye senelerce başımın etini yediler
Şimdi bile kızına arkadaş yap diyorlar
Demezler mi .
Karışım yapmak isteyen bile oldu
Teravıye gıdıyordum ramazanda namaz sonrası sıkıştırıp çocuk yap artık yeter dıyolar
Yolda çevirenler
Aileden yana bu sene artık ısrar başladı .
Hele şu son aylarda herkes benı hamıle göruyor ruyasında neden se
Kimsenın daha çocuk yapmayı planladıgımızdan haberlerı yok .
Hissediyolar mı ne

İnşallah canım benım

İnşallah canım benim, Rabbim fazla bekletmesin. Ama aşılama zaman kaybı gibi geliyor bana, inşallah uzun sürmeden gebe kalırsın.

İnşallah canım benim.

İnşallah canım benim, Rabbim fazla bekletmesin. Ama aşılama zaman kaybı gibi geliyor bana, inşallah uzun sürmeden gebe kalırsın.
Ne bilim, dondurulmuş 3 embriyo var ama istanbulda. Gittiğimiz doktor çok umutlu konuşunca bizde olursa diye karar verdik. Inşallah olur, Allah bilir.

Kızz akşam takılıyorduk kızlarla gece saat 1.30.. kafa bi milyon.. açım bide :)) ölee şakalaşmıştık..
Yani açken ben ben değilim mi diyorsun
Evde snickers bulundur o zaman

Canım geçen yıl biz korunmayı bıraktık 1ay sonra gittim doktora.
Ne zamandır korunmuyorsunuz dedi 1ay deyince deli gözüyle baktı .
Ee niye geldin o zaman dedi. Bende hamileliğe engel bi durumum olup olmadığını öğrenmek için kontrol amaçlı dedim. (Bu arada küçük bi ilde yaşıyorum doktor ondan baya anormal karşıladı)
Sonra vajinal muayene yapıp kan tahlili istedi . Sonuçta hamileliğe engel durumunuz yok dedi kist vs.folik asite başladım.
Sonra hamile olduğumu öğrendim. Doktora kontrole gittiğimde 4 5 günlükmüş

Ayy ne güzel bir tesadüf olmuş bu
Rabbım ısteyen herkese böyle tesadüflerler karşılaştırsın yaa çok mutlu oldum .

Ne bilim, dondurulmuş 3 embriyo var ama istanbulda. Gittiğimiz doktor çok umutlu konuşunca bizde olursa diye karar verdik. Inşallah olur, Allah bilir.
Tüp bebek tedavisi gördünüz yani daha önce.
Erkek infertilinde aşılama çok iyi sonuç vermiyor genelde, ama dediğin gibi vitaminlerle morfoloji düzene girmekteyse, olumlu sonuçta olabilir.

Tüp bebek tedavisi gördünüz yani daha önce.
Erkek infertilinde aşılama çok iyi sonuç vermiyor genelde, ama dediğin gibi vitaminlerle morfoloji düzene girmekteyse, olumlu sonuçta olabilir.
Evet 11 ay tedavi süreci, 8tane spermden 5 milyona çıktı. Doktor direk tüp bebek dedi. 2 kere tüp bebek denemesi oğlum oldu. Oda ikiz gebelikti. Diğerinin kalbi durdu. 3 embriyo da donduruldu. Sen ne aşamadasın ?

Şanslıymışsınız, doktora gittiğin ay gebe kalmışsın ne güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…