• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
İyi geceler herkese.
Geçen yıl hangi tarif 1. Oldu inanın haberim yok bakmadım bile. Hatta bu tarifi seçmemizin bile bi hikayesi var Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. ile.
Bu şekilde itham etmeniz gerçekten çok üzdü beni. :KK43::KK43::KK43:
Tarif 1. Olsada sevinemicem bile.
Ayy cnm ben söledim kusura bakma.. ama kırılacağını düşünmedim.. fatkettiysen tantuni mevzusu da oldu güldük şakalaştık.. biz kızlarla oylama başlamadan konuşuyorduk o zmn dediler dedim bakim geçen sene kim birinci oldu. Sonra dedim en yakın tarif tavuk dürüm.. sonrasında da dedim zati bence o birinci olur diye.. tantuni ile ilgili bi muhabbet vardı birinci olan tarif fln diye.. hani klasikler birinci olıyır ya.. bende dedim nevroşa bu da klasiklere girdi artık diye..

Yaa karışık oldu ama hani biz kızlarla bayadır burdayız. Şakalarız fln...

Sen birinciliği sonuna kdar hakettin . Sunumun süper.

O nasıl bir tat o nasıl bir baharat karışımı:KK68:
İçi yumuşak dışı kızarmış misss misss :KK68:
Hele ki yanında soğan salatası yoğurt :KK68:
Kendim yaptım tadını biliyorum diye şeetmeyin. Ellerime sağlık çok güzel yapmışım. :KK24:
Oyumu kendime verdim:KK71::confused::KK70:
:KK53:

Ayy cnm ben söledim kusura bakma.. ama kırılacağını düşünmedim.. fatkettiysen tantuni mevzusu da oldu güldük şakalaştık.. biz kızlarla oylama başlamadan konuşuyorduk o zmn dediler dedim bakim geçen sene kim birinci oldu. Sonra dedim en yakın tarif tavuk dürüm.. sonrasında da dedim zati bence o birinci olur diye.. tantuni ile ilgili bi muhabbet vardı birinci olan tarif fln diye.. hani klasikler birinci olıyır ya.. bende dedim nevroşa bu da klasiklere girdi artık diye..

Bu arada geçen sene tavuk dürüm birinci olmamış.. tavuk fajita birinci olmuş.. en yakın tarif tavuk dürüm dedik.. off yaa.. kırılacağını bilsem açmazdım konuyu :KK43:
Alınılacak bir durum yok canım, zamanla bize alışacaktır _Bayankus_ _Bayankus_ arkadaşımız.:KK76:

Ya hayır estağfrullah . Normalde bende son anda bunu yaptm tarif seçme karışık oldu. Tavuk dürümden kremalı tavuğa döndüm sonra tkrar dürüm. Eşim çok ısrar etti en güzel dürüm olur onu yap diyr. Bende alınganlık etmiş olabilirim sende kusura bakma lütfen :KK200: hepinizi seviyorum :KK68:

Ya hayır estağfrullah . Normalde bende son anda bunu yaptm tarif seçme karışık oldu. Tavuk dürümden kremalı tavuğa döndüm sonra tkrar dürüm. Eşim çok ısrar etti en güzel dürüm olur onu yap diyr. Bende alınganlık etmiş olabilirim sende kusura bakma lütfen :KK200: hepinizi seviyorum :KK68:
Bana neler demişti bi üye :bicak:
Bana yapılan sana yapılaydı ugraazdın buaralara :D :D

İyi geceler herkese.
Geçen yıl hangi tarif 1. Oldu inanın haberim yok bakmadım bile. Hatta bu tarifi seçmemizin bile bi hikayesi var Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. ile.
Bu şekilde itham etmeniz gerçekten çok üzdü beni. :KK43::KK43::KK43:
Tarif 1. Olsada sevinemicem bile.

Hatırlıyorum pudingi yaptı 1. Oldu gibi bişi demişti o zamanlar sadece okuyordum :rolleyes:

Hehhh, ne zaman geleceksin diye bekledim:KK70::KK70:
Çilenkli pudingle yarışma kazanıp, konuşuyorsun.:63::63:
Dimi elalem dondurma yapmıştı benseeeeee çilenkli pudınggggg peeehhh :deli:

Back