- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 798
- 31
Daha mesaj gitmedi .Ama en sonlardayım
Geliceklerrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha mesaj gitmedi .Ama en sonlardayım
Haticeye değil neticeye bak,gelsin hele bildirimler,sonlardan kurtulursun benceAma en sonlardayım
Hiç te parlamamışKıskanıyorsun kızımmm kıskanıyorsunnn
Madalyamı yenı parlattım gözleri kamaştırıyor
Ben hiç madalya kazanamayacağımı biliyorum. Ne kirmizu bir örtüm var, ne de sunumluk viski bardağım.Kıskanıyorsun kızımmm kıskanıyorsunnn
Madalyamı yenı parlattım gözleri kamaştırıyor
Bak bak Madalyası olanlar bile kıskanıyorrrrrHiç te parlamamış
Ben sana ödünç veririm merak etmeeeBen hiç madalya kazanamayacağımı biliyorum. Ne kirmizu bir örtüm var, ne de sunumluk viski bardağım.
İnanır mısın bir ara ben de ümidimi kesmiştim madalya almaktan ,sen de bu beceri varken alacaksın illa ki.Lunya 11 katılımda almıştı madalyayı,kimi ilk seferde fazla uğraşmadan alıyor,kimi de defalarca katılıncaBen hiç madalya kazanamayacağımı biliyorum. Ne kirmizu bir örtüm var, ne de sunumluk viski bardağım.
Kıskansa, yarışmaya katılmaz mıydı?Bak bak Madalyası olanlar bile kıskanıyorrrrr
Ben sana ödünç veririm merak etmeee
Tekrar kaybetcem dıye korkusundan katılmıyor sen tanımıyorsun onu hıııKıskansa, yarışmaya katılmaz mıydı?
Bak, ben sizi kıskanıp aralıksız katılım yapıyorum
Allah için senin sunumun da çok profösyonelce idi.Bak bak Madalyası olanlar bile kıskanıyorrrrr
Ben sana ödünç veririm merak etmeee
Tekrar kaybetcem dıye korkusundan katılmıyor sen tanımıyorsun onu hııı
Yok yaaa virus bulasti benim telefona istemsiz oylar veriyorTopkapı’ya oy veren sen mi söylüyorsun, kuzum?
kiz sen mi demistin ben olayi yakalayamamisim bende ciddi ciddi yazanlat oldu saniyorum.tabii yaa sakalasmasak ne zevki cikarAyy cnm ben söledim kusura bakma.. ama kırılacağını düşünmedim.. fatkettiysen tantuni mevzusu da oldu güldük şakalaştık.. biz kızlarla oylama başlamadan konuşuyorduk o zmn dediler dedim bakim geçen sene kim birinci oldu. Sonra dedim en yakın tarif tavuk dürüm.. sonrasında da dedim zati bence o birinci olur diye.. tantuni ile ilgili bi muhabbet vardı birinci olan tarif fln diye.. hani klasikler birinci olıyır ya.. bende dedim nevroşa bu da klasiklere girdi artık diye..
Yaa karışık oldu ama hani biz kızlarla bayadır burdayız. Şakalarız fln...
Sen birinciliği sonuna kdar hakettin . Sunumun süper.
Teşekkür ederim Sizlerden face alıyorumAllah için senin sunumun da çok profösyonelce idi.
Ah bu hiipppoo yok muu hipppoooo herşeyın altından çıkıyorkiz sen mi demistin ben olayi yakalayamamisim bende ciddi ciddi yazanlat oldu saniyorum.tabii yaa sakalasmasak ne zevki cikar
Bizlerden face mi alıyorsun
Hee YersenBizlerden face mi alıyorsun
Haydi sor sorKızlar size yemek topiğinde en olmucak seyi sorcam hazırmısınız ?
Bana demeyın git hamıleler topiğine dıye daha yerım ora değilHaydi sor sor
Feyz alıyormuşBizlerden face mi alıyorsun