Aynen ya biraz özenmeyinYa kizlar niye bu kadar güzel yemekler yapiyorsunuz sizin yuzunuzden birinci olamiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen ya biraz özenmeyinYa kizlar niye bu kadar güzel yemekler yapiyorsunuz sizin yuzunuzden birinci olamiyorum
Nevoşum buradayım yeni eve geldikleylmira bizim tavuk güzeli nerelerde
İyi madem öyle olsunHerkes 1.olamaz tabii ki de 1 oyla da kaçırmasın 1.liği,en az 5 oy olsun yine .
İyi hadi ver bakalımBizim tarifleri beğenmedin miNevoşum buradayım yeni eve geldik
oo başlamış oylama gideyimde kendime oy vereyim
En beğenmediğim tarife verdim oyumuİyi hadi ver bakalımBizim tarifleri beğenmedin mi
Gördüm gördümTeeşekkür ederimEn beğenmediğim tarife verdim oyumu
Rica ederim yemiş ve tadını bilen biri olarak gönül rahatlığıyla verdim hayırlı olsun 3 3 3 3 3Gördüm gördümTeeşekkür ederim
Teşekkür ederim canımRica ederim yemiş ve tadını bilen biri olarak gönül rahatlığıyla verdim hayırlı olsun 3 3 3 3 3
Çok eğleniyoruz değil miBirinde kazen oy verdi birinde lisabella bu 3. Yarışmam. Nevoşu kaptırdım yine bu kategoride
Bide mune var ama o mümkünse oy vermesin bana, bildirimi gelince kalbim duracak gibi oluyor bi oy için ölürsem yazık bana
Olsun ben çok eğleniyorum yahu
Gerçekten bağımlılık yapıyor hatta bizim evde sohbet eğlence konusu yarışmaÇok eğleniyoruz değil mi
Aynen canım ciddi bağımlılık yapıyorGerçekten bağımlılık yapıyor hatta bizim evde sohbet eğlence konusu yarışma
İnşaallah canım çok sağolNevoşum dünden beri canın sıkkın. Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun. Sadaka verememişsin ama niyetini belirle ve kenara ayır. O da işe yarar inşallah
Mune gibi cımbızından bal damlayan, ortama girince ışıklar saçan birinden oy istemiyor musunBirinde kazen oy verdi birinde lisabella bu 3. Yarışmam. Nevoşu kaptırdım yine bu kategoride
Bide mune var ama o mümkünse oy vermesin bana, bildirimi gelince kalbim duracak gibi oluyor bi oy için ölürsem yazık bana
Olsun ben çok eğleniyorum yahu
Anma adını anma geliyor sonraMune gibi cımbızından bal damlayan, ortama girince ışıklar saçan birinden oy istemiyor musun
Bibim çok teşekkür ederimSon kez tabaklara baktım ve fikrim değismedi oyum piliç topkapıya süper sunum ve cok hoş lezzetli görünüyor
Eline sağlık canım tabağına baktıkça gözlerim bayram ediyorBibim çok teşekkür ederim