• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Lisabella ile kazen kaldı. Artık her kategoride biri verirse, öylelikle tamamlarım :KK53:
Fakat hiç sanmıyorum :kahve:
23 defa katıldım.Kazen'den sadece 1 oy aldım.Bu seferde kılpayı kaçırdım.Buna şükür diyelim:KK45:

Bir ara bende olayim aklindaki tariflerde :KK70:
Ben bu sefer cidden çok kararsız kaldım.Yani hiç birine kusur bulamadım.:KK19:Bir ara böyle düşündükleri için hiç oy vermedim.:olamaz:
Hayırlısı olur hepiniz istediğiniz oyları alırsınız.Fark olmasın 1 er oyla kaçıralım:70:

23 defa katıldım.Kazen'den sadece 1 oy aldım.Bu seferde kılpayı kaçırdım.Buna şükür diyelim:KK45:
Artık oy beklentim yok kimselerden. İlk zamanlar garip bir şekilde delleniyordum.
Şimdi tamamen maksat ortam.:KK73::KK73:

Ben bu sefer cidden çok kararsız kaldım.Yani hiç birine kusur bulamadım.:KK19:Bir ara böyle düşündükleri için hiç oy vermedim.:olamaz:
Hayırlısı olur hepiniz istediğiniz oyları alırsınız.Fark olmasın 1 er oyla kaçıralım:KK70:
1 oyla kaçırmak mıııı:deli:
Allah korusun ,düşman başına :KK45:

Hayırlısı olur hepiniz istediğiniz oyları alırsınız.Fark olmasın 1 er oyla kaçıralım:KK70:
Oda olur bana uyar bu sefer 10 oyun gecebilirsem kafi:halay:
İlkk katildigim kategoride sadece 40kusur almistim. Gerisinde 10oyu gecemedim galiba. İlki birde acemilikti yani:63:

Oda olur bana uyar bu sefer 10 oyun gecebilirsem kafi:halay:
İlkk katildigim kategoride sadece 40kusur almistim. Gerisinde 10oyu gecemedim galiba. İlki birde acemilikti yani:63:
Bence 10 oyu geçer hatta daha fazla olur.Çok güzel görünüyor.Ama işte sorun şurada hepsi çok güzel görünüyor:70:

Back