Yok canım kesinlikle öyle olmadıEmeğine sağlıkBol şans diliyorumNevoş bana oy vermiş, yazalım bunu tarihe
Zorla aldım gibime geldi ama Teşekkürler Nevoşum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım kesinlikle öyle olmadıEmeğine sağlıkBol şans diliyorumNevoş bana oy vermiş, yazalım bunu tarihe
Zorla aldım gibime geldi ama Teşekkürler Nevoşum
Yapma yaEvet hic belli olmaz sondan ikinci degilde sondan birinci olabilirim belki hahahah
Hep mutlu olalim insallahYapma ya
Nasıl canım sıkkındı hepsini geçirdiniz
Nasip canım birgün mutlaka vereceğim.İnanmazsın aklımdaki tariflerden biri senin tariftiAma birine vermem gerekiyorduBen hiç nevroşumdan oy almadım
Amin canım inşaallahHep mutlu olalim insallah
Lisabella ile kazen kaldı. Artık her kategoride biri verirse, öylelikle tamamlarımBen hiç nevroşumdan oy almadım
Bir ara bende olayim aklindaki tariflerdeNasip canım birgün mutlaka vereceğim.İnanmazsın aklımdaki tariflerden biri senin tariftiAma birine vermem gerekiyordu
23 defa katıldım.Kazen'den sadece 1 oy aldım.Bu seferde kılpayı kaçırdım.Buna şükür diyelimLisabella ile kazen kaldı. Artık her kategoride biri verirse, öylelikle tamamlarım
Fakat hiç sanmıyorum
Canın saolsun nevroşNasip canım birgün mutlaka vereceğim.İnanmazsın aklımdaki tariflerden biri senin tariftiAma birine vermem gerekiyordu
Ben bu sefer cidden çok kararsız kaldım.Yani hiç birine kusur bulamadım.Bir ara böyle düşündükleri için hiç oy vermedim.Bir ara bende olayim aklindaki tariflerde
Artık oy beklentim yok kimselerden. İlk zamanlar garip bir şekilde delleniyordum.23 defa katıldım.Kazen'den sadece 1 oy aldım.Bu seferde kılpayı kaçırdım.Buna şükür diyelim
Alışıyorsun zamanlaArtık oy beklentim yok kimselerden. İlk zamanlar garip bir şekilde delleniyordum.
Şimdi tamamen maksat ortam.
Canın saolsun nevroş
1 oyla kaçırmak mııııBen bu sefer cidden çok kararsız kaldım.Yani hiç birine kusur bulamadım.Bir ara böyle düşündükleri için hiç oy vermedim.
Hayırlısı olur hepiniz istediğiniz oyları alırsınız.Fark olmasın 1 er oyla kaçıralım
Ne yapalım hepimiz 1.mi olalım1 oyla kaçırmak mıııı
Allah korusun ,düşman başına
Oda olur bana uyar bu sefer 10 oyun gecebilirsem kafiBen bu sefer cidden çok kararsız kaldım.Yani hiç birine kusur bulamadım.Bir ara böyle düşündükleri için hiç oy vermedim.
Hayırlısı olur hepiniz istediğiniz oyları alırsınız.Fark olmasın 1 er oyla kaçıralım
Bence 10 oyu geçer hatta daha fazla olur.Çok güzel görünüyor.Ama işte sorun şurada hepsi çok güzel görünüyorOda olur bana uyar bu sefer 10 oyun gecebilirsem kafi
İlkk katildigim kategoride sadece 40kusur almistim. Gerisinde 10oyu gecemedim galiba. İlki birde acemilikti yani
Ya kizlar niye bu kadar güzel yemekler yapiyorsunuz sizin yuzunuzden birinci olamiyorumBence 10 oyu geçer hatta daha fazla olur.Çok güzel görünüyor.Ama işte sorun şurada hepsi çok güzel görünüyor
Herkes 1.olamaz tabii ki de 1 oyla da kaçırmasın 1.liği,en az 5 oy olsun yine .Ne yapalım hepimiz 1.mi olalım