En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Lisabella ile kazen kaldı. Artık her kategoride biri verirse, öylelikle tamamlarım
Fakat hiç sanmıyorum
23 defa katıldım.Kazen'den sadece 1 oy aldım.Bu seferde kılpayı kaçırdım.Buna şükür diyelim

Bir ara bende olayim aklindaki tariflerde
Ben bu sefer cidden çok kararsız kaldım.Yani hiç birine kusur bulamadım.Bir ara böyle düşündükleri için hiç oy vermedim.
Hayırlısı olur hepiniz istediğiniz oyları alırsınız.Fark olmasın 1 er oyla kaçıralım

23 defa katıldım.Kazen'den sadece 1 oy aldım.Bu seferde kılpayı kaçırdım.Buna şükür diyelim
Artık oy beklentim yok kimselerden. İlk zamanlar garip bir şekilde delleniyordum.
Şimdi tamamen maksat ortam.

1 oyla kaçırmak mıııı
Allah korusun ,düşman başına

Oda olur bana uyar bu sefer 10 oyun gecebilirsem kafi
İlkk katildigim kategoride sadece 40kusur almistim. Gerisinde 10oyu gecemedim galiba. İlki birde acemilikti yani

Oda olur bana uyar bu sefer 10 oyun gecebilirsem kafi
İlkk katildigim kategoride sadece 40kusur almistim. Gerisinde 10oyu gecemedim galiba. İlki birde acemilikti yani
Bence 10 oyu geçer hatta daha fazla olur.Çok güzel görünüyor.Ama işte sorun şurada hepsi çok güzel görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…