• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Ses çıkmadı senden napim?? Kaç kere yazdım takıma ist tayfası özelden yazsın diye.. 3lü buluştuk :))
Ne zamandır takıma gelmedim ,bilmiyorum mesajı,buluşmayı:olamaz:
Geçenlerde aklıma geldi annemlerdeyim deyince ama yaz boyu olacaksın sanmıştım.
Nasip inşallah bir daha yolun düşer.

Aksilikler peşimizi bırakmıyor.Dışardaydık yeni eve geldik.Eve geldik eşim dedi cüzdanım yok.Gittiğimiz yere gitti bulamamış.:olamaz:Kartlar,kimlikler herşey gitti:olamaz:Çok canım sıkıldı.Bu nedir yarabbim:olamaz:
Ya çok geçmiş olsunn. :KK43:

Aksilikler peşimizi bırakmıyor.Dışardaydık yeni eve geldik.Eve geldik eşim dedi cüzdanım yok.Gittiğimiz yere gitti bulamamış.:olamaz:Kartlar,kimlikler herşey gitti:olamaz:Çok canım sıkıldı.Bu nedir yarabbim:olamaz:
Geçmişler olsun canım benim:110:
Adağınız falan var mı, yerine getirmeyi unuttuğunuz?

Geçmiş olsun canım.:olamaz:

Ne zamandır takıma gelmedim ,bilmiyorum mesajı,buluşmayı:olamaz:
Geçenlerde aklıma geldi annemlerdeyim deyince ama yaz boyu olacaksın sanmıştım.
Nasip inşallah bir daha yolun düşer.
Miu ile gülbe şeker ile görüştük cnm ♡♡♡

Dua da ettim gonderdim ama almadın mı:/
Bu gidisi kırman lazım. hep kotu seyler basıma geliyor deyip devamliligina sebep olma canım.
Offf canım çok gerginim.Zaten bu sıra iyi değilim.:(
Okumuşsundur sürekli dilimde:)Tayin dönemi ve gerginim ve bunlar tuz biber oluyor.
Allah razı olsun:KK200:
Bunların sonunda güzel şeyler gelir inşaallah:KK200:

Çok beğendim gerçekten cnm.. sunumda süper.. tavuk dürüm de favorimdi ama senin yaptığının tadını çok severim.. pamuk gibi oluyo..
Sağol canım benim:KK200:Ben bir tarif göstermek istedim.Sen biliyorsun ama herkes bilmez:)
Sadece yarışmıyoruz birbirimize yeni tarifler öğretiyoruz.Yani ben öyle düşünüyorum:KK15:

ben kime nasil oy vericem bu kategoride. :bicak:
Aslinda basindan beri aklimda olan bir tarif var hic yemedigim ama cok lezzetli oldugunu duyduğum. :kk77:
A mi desem b mi desem c mi desem... Off cok zor..:KK53:
B de gitsin:halay:

Back