Haklısın ya altta sadece bir kiişi görünüyor ama kalabalığızGizliyim ki ben :)) bence ziyaretçi görünüyoruz...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısın ya altta sadece bir kiişi görünüyor ama kalabalığızGizliyim ki ben :)) bence ziyaretçi görünüyoruz...
Kullanıcıda adın yazmıyor mu senin altta biz göremesek te ,kullanıcı başka ,giriş yapmadan okumak başka bencePro üyeler ziyaretçi olarak sayılmıyor mu?? Yani üyeyiz ama ziyaretçi görünüyoruz bence..
Yeterrr... detoksumu da alıp gidiyorum yemek bölümünden 7.takım beni beklerPizza ve fellah köftesi yaptım onlara
Sadece ben görünüyorum alttaKullanıcıda adın yazmıyor mu senin altta biz göremesek te ,kullanıcı başka ,giriş yapmadan okumak başka bence
GitmeYeterrr... detoksumu da alıp gidiyorum yemek bölümünden 7.takım beni bekler
Sen şimdi arkadaşlarına subliminal mesaj mı verdin ?Siz fellahsınız size Fellah köftesi mi yaptım demek istedin ?Pizza ve fellah köftesi yaptım onlara
Hayır ben görünüyorumSadece ben görünüyorum altta
Yuk, siz sarımsaksınız dedimSen şimdi arkadaşlarına subliminal mesaj mı verdin ?Siz fellahsınız size Fellah köftesi mi yaptım demek istedin ?
Bakın ben gidiyorum diyince ziyaretçi 14 e düştü :)) demek benim hayranlarmış
Ben seni göremiyorumHayır ben görünüyorum
Peki Zeki Müren’de bizi görecahmiBen seni göremiyorum
Mavili Nevoş PCyi önüne çekmiş,sağındaki ben ,diğerleri de yasminle 4.yü de sen seçBütün kızlar toplaşmış.Bizi takip ediyorlar
Eki Görüntüle 2171048
Yok bu mümkün değilPeki Zeki Müren’de bizi görecahmi
retro_hippo olsun detoks yapıyor.Kötü kötü bakıyorMavili Nevoş PCyi önüne çekmiş,sağındaki ben ,diğerleri de yasminle 4.yü de sen seç
Bence de O,diyet yapıyor ya zayıflamış ,bizden uzak duruyorretro_hippo olsun detoks yapıyor.Kötü kötü bakıyor
Yine yemek tariflerine bakıyorlar diyordurBence de O,diyet yapıyor ya zayıflamış ,bizden uzak duruyor
Hayırlı gecelerYatmadan Emiranın tarifi görüp yatayım dedim ,göremedim açılmamış ,ben gidiyorum ,ziyaretçiler siz de uykusuz kalmayın hadi siz de gidin