- 30 Kasım 2020
- 11
- -3
- 34
-
- Konu Sahibi Ogutleyiciegitimci
Evet haklısınız aslında ama işte insanın kesin kural gibi bilinç altına yerleştirdiği bazı şeylere ters şeyler olunca böyle bir durum oluyor ya o his var bende deEsimin ve benim boyum ayni. Hani sizden daha kisa olsa anlarim, ama ayni ise neden sorun olsun ki.
Takıldıgın seye bak ya. Aynı boydasın daha ne istiyorsun ondan cok kısa olsan takıntı yapabilirdin tamam. Sartlar esit e daha neKızlar önemli bir sorunla karşı karşıyayım. Aslında bunu şimdiden düşünmek bile oldukça yanlış biliyorum. Haklısınız ne deseniz. Ama gerçekten kafam çok karışık. Bi çocuk var benden hoşlanan. Bende ona karşı tamamen boş değilim diyebilirim. Ama bilincaltimda beni rahatsız eden bir şey var. Çocuk oldukça hoş, yakışıklı sayılabilecek biri, samimi ve sıcakkanli. Kendisi 28 ben ise 25 yaşındayım. Aramızda ciddi bir yaş farkı yok anlayacağınız. Maddi olarak da kötü olduğunu düşünmüyorum. Çünkü kendisi akademisyen. Tüm bu anlattıklarıma rağmen beni oldukça rahatsiz eden bir durum var ki oda çocuğun boyu. Kendisi 168 boylarinda. Her ne kadar fit ve bakımli biri olsa da hiçbir zaman bu boyda biri ile olmam gibi düşüncelerle hareket ettiğim için hiç böyle biseyin başıma geleceğini tahmin etmezdim. Aynı boydayiz kendisiyle. Ama dedim ya bu çocuğun boyu uzun olsa herhalde böyle bir insanı kimse kaçırmak istemezdi. Görüşleriniz benim için çok önemli kızlar. Ama lütfen kendinizi benim yerime düşünün. Şimdiden yorum yapan herkese teşekkür ederim.
Evet haklısınız aslında ama işte insanın kesin kural gibi bilinç altına yerleştirdiği bazı şeylere ters şeyler olunca böyle bir durum oluyor ya o his var bende de
Kalbi sakat olmasin derler ya.... Sizi mutlu edebiliyor mu, birlikteyken mutlu musunuz, birlikte güler aglar misiniz, ayni sarkida bulusur musunuz, inceliklerden anlar mi, sizi onemser mi, guzel sever mi, birbirinizin dilinden anlar misiniz.... Bunlara bakın... tabiki fiziksel gorunuste onemli ama sizden kısa degil ki ayrica da gorunum olarak begendiginiz biri daha ne olsun. Varsin 1 ozelligi de eksik olsun. Hayat mutlu olunacak biriyle geçirilmeli.Kızlar önemli bir sorunla karşı karşıyayım. Aslında bunu şimdiden düşünmek bile oldukça yanlış biliyorum. Haklısınız ne deseniz. Ama gerçekten kafam çok karışık. Bi çocuk var benden hoşlanan. Bende ona karşı tamamen boş değilim diyebilirim. Ama bilincaltimda beni rahatsız eden bir şey var. Çocuk oldukça hoş, yakışıklı sayılabilecek biri, samimi ve sıcakkanli. Kendisi 28 ben ise 25 yaşındayım. Aramızda ciddi bir yaş farkı yok anlayacağınız. Maddi olarak da kötü olduğunu düşünmüyorum. Çünkü kendisi akademisyen. Tüm bu anlattıklarıma rağmen beni oldukça rahatsiz eden bir durum var ki oda çocuğun boyu. Kendisi 168 boylarinda. Her ne kadar fit ve bakımli biri olsa da hiçbir zaman bu boyda biri ile olmam gibi düşüncelerle hareket ettiğim için hiç böyle biseyin başıma geleceğini tahmin etmezdim. Aynı boydayiz kendisiyle. Ama dedim ya bu çocuğun boyu uzun olsa herhalde böyle bir insanı kimse kaçırmak istemezdi. Görüşleriniz benim için çok önemli kızlar. Ama lütfen kendinizi benim yerime düşünün. Şimdiden yorum yapan herkese teşekkür ederim.
Hayaller/Hayatlar. Benimki de kel işte. Biri oluyorsa biri olmuyor. Boy olur saç olmaz. Saç olur boy olmaz. Neyse karakteri güzel olsun da her şey hallolur.ben de hep kalıplı adam istedim ömrü hayatımda ve hep de zayıf insanlar denk geldi. neyi istemiyosan başına geliyo
Canım ama boy diğerlerine benzemez ki. Beni taşır mı, yanında kendimi nasıl hissederim bilmiyorum.Kalbi sakat olmasin derler ya.... Sizi mutlu edebiliyor mu, birlikteyken mutlu musunuz, birlikte güler aglar misiniz, ayni sarkida bulusur musunuz, inceliklerden anlar mi, sizi onemser mi, guzel sever mi, birbirinizin dilinden anlar misiniz.... Bunlara bakın... tabiki fiziksel gorunuste onemli ama sizden kısa degil ki ayrica da gorunum olarak begendiginiz biri daha ne olsun. Varsin 1 ozelligi de eksik olsun. Hayat mutlu olunacak biriyle geçirilmeli.