- 30 Kasım 2020
- 11
- -3
- 34
- Konu Sahibi Ogutleyiciegitimci
Mune siler misin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konular silinmiyor, silinmesi yasak zaten. Silmişsiniz ama o konu geri gelcek haberiniz olsun. Üye olurken kurallarda yazıyo.Mune siler misin
Ne alaka. Erkeğin biri gelip yalandan bir konu acsa silinmicek mi yani. Saçma olur.Yalnız öyle "silinsin lütfen" deyince silinmiyor konular. Silmişsiniz ama konu geri gelecek.
Boy konusunda takıntınız varsa hiç başlamayın bu ilişkiye. Çünkü ileride en ufak sorunda "zaten boyu da kısa" deyip daha da mutsuz olursunuz.
Bırakın adam 158-60'lık biriyle mutlu olsun
Ne alaka. Erkeğin biri gelip yalandan bir konu acsa silinmicek mi yani. Saçma olur.
Bu arada konuyu düzenleyip aptal olduğumu belirttim. Bunu düşünmem bile yalnisti :)
Ne alaka. Erkeğin biri gelip yalandan bir konu acsa silinmicek mi yani. Saçma olur.
Bu arada konuyu düzenleyip aptal olduğumu belirttim. Bunu düşünmem bile yalnisti :)
Beybisi instoşda herkes harika baba ve anne.Eki Görüntüle 2730703
Konu sahibine giydirmeye gerek yok, kendi tercihi :) ama boy pos da bir yere kadar ya.. tanıdığım ve kesinlikle hiç yakışıklı bulamadığım bir arkadaşım var. Daha 25 yaşındayken tepesindeki saçları kavanoz kapağı gibi açıktı, boy desen zorlasan 170. Kendisiyle aynı boyda ,uzunca bir kızla evlendi. Balayına kuzey Avrupa'ya gittiler. Kız hamile kaldı, doğuma amerika'ya gittiler, bebe pasaport sahibi olsun diye. Instagram'dan takip ediyorum adam çok iyi bir baba, her fırsatta bebeği gezdirir,eder, yemek yapar. Karısı spor salonundayken bebeğiyle yürüyüş yapar... Bebekten sonra karısına destek oldu, kendi şirketi bünyesinde ama bağımsız bir iş kurdu kadın. Adam hala Kısa ve kel ama on numara bir hayat arkadaşı...
Yani sırf tipten zamanında onu reddetmiş bir sürü kadının ondan çok daha kötü bir eşle yoluna devam ettiğine eminim :)
O yüzden , iyi insansa bence çok da takılmamak gerekiyor.
(Benim için boy pos da neyse de kel erkek asla sevmiyorum. Onca yıllık rüzgar gibi flört hayatımdan ne ırklar,ne ülkeler,ne esmerler,ne sarışınlar,ne uzunlar,ne vasatlar ,ne zenginler,ne çulsuzlar,ne işsizler ne akademik kariyerin zirvesindekiler gecti, bir saçı azıcık dökülmeye başlamış adam bile geçmedi büyük konusmayayim ama kocamın saçı dökülürse bileziklerimi satar, iki aç kalır yine de adama saç ektiririm )
Tabii , evin içine girmeden neyin ne olduğunu kimse bilemez. İnstada herkes düşman catlatir :) Ama ben o çocuğu arkadaşım olduğu için de tanıyorum,uzun yillardir. Gerçekten kibar ve kaliteli birisi.Beybisi instoşda herkes harika baba ve anne.
Kızlar önemli bir sorunla karşı karşıyayım. Aslında bunu şimdiden düşünmek bile oldukça yanlış biliyorum. Haklısınız ne deseniz. Ama gerçekten kafam çok karışık. Bi çocuk var benden hoşlanan. Bende ona karşı tamamen boş değilim diyebilirim. Ama bilincaltimda beni rahatsız eden bir şey var. Çocuk oldukça hoş, yakışıklı sayılabilecek biri, samimi ve sıcakkanli. Kendisi 28 ben ise 25 yaşındayım. Aramızda ciddi bir yaş farkı yok anlayacağınız. Tüm bu anlattıklarıma rağmen beni oldukça rahatsiz eden bir durum var ki oda çocuğun boyu. Kendisi 160-170 boylarinda. Her ne kadar fit ve bakımli biri olsa da hiçbir zaman bu boyda biri ile olmam gibi düşüncelerle hareket ettiğim için hiç böyle biseyin başıma geleceğini tahmin etmezdim. Aynı boydayiz kendisiyle. Ama dedim ya bu çocuğun boyu uzun olsa herhalde böyle bir insanı kimse kaçırmak istemezdi. Görüşleriniz benim için çok önemli kızlar. Ama lütfen kendinizi benim yerime düşünün. Şimdiden yorum yapan herkese teşekkür ederim.
Edit : Arkadaşlar haklisiniz. Ben aptalım. Bunu düşünmem bile yanlıştı. Asıl ben öyle birini haketmiyorum. Bu yüzden bu is olamayacak. İlerde böyle bir insan hakkında böyle düşündüğüm için kendime kızarım. Bu eşek kafayı düzeltmek lazım önce :)