tavsiyeleri alalım :)

ben ev döşerken 1500 tl nakit param vardı
3500 tl de kredi kartı limitim

buzdolabı
çamaşır makinesi
televizyon
elektrik süpürgesi
ütü

3500 tl ye aldık (LG marka)

1200 tl ye
3 adet kanepe aldık
300 tl ile de mutfak masası ve sandalye

sonra ikinci elden aldığım perdeleri astık eve (25 tlye 4 perde :)
halımız yoktu 3 ay halısız takıldık
kanepede yattık çünküü tam 8 ay yatak odamız yoktu :)))

böyle böyle yaşadık gitti.

ben ev döşerken 1500 tl nakit param vardı
3500 tl de kredi kartı limitim

buzdolabı
çamaşır makinesi
televizyon
elektrik süpürgesi
ütü

3500 tl ye aldık (LG marka)

1200 tl ye
3 adet kanepe aldık
300 tl ile de mutfak masası ve sandalye

sonra ikinci elden aldığım perdeleri astık eve (25 tlye 4 perde :)
halımız yoktu 3 ay halısız takıldık
kanepede yattık çünküü tam 8 ay yatak odamız yoktu :)))

böyle böyle yaşadık gitti.

ben de pazardan alıcam perdelerimi galiba o fiyat aralıklarında varmış parça perdeler.Allahtan evlenmeden süpürge tv falan almıştık eşimle şiödi ilaç gibi oldu onlar.bulaşık falan almicam elde yıkarım :)) zaten ben iş bulana kadar sıkıntı çekicez sanırım sonra rahat ederiz.yorumunuz için çok teşekkürler fikir oldu bana yapılabilecekler hakkında :) yaz zaten halısız olur bi süre :KK70:

kızlar merhaba, sıkıntı yaptım bir kaç gündür bu konuyu bana tavsiye gerek. Yeni evlendim.istanbulda yaşayacağız eşim memur ben mimarım ama henüz çalışmıyorum.ev kirası ödemek yerine bankadan kredi çekip ev aldık.ama elimizdeki tüm parayı eve kattık.takılar eşya parası falan.etraftanda 35 bin falan borcumuz var sıfırlardayız yani :) eşya alacak bi 5 bin falan paramız kaldı.bir koltuk takmının 4 bin olduğunu düşünürsek benim uygun eşya bulacak yerlere ihtiyacım var bana akıl verebilir misiniz en azından iş bulana kadar 1 2 yıl bizi idare edecek eşyalar lazım.ne yapsam nerelere baksam?

ider mobilya var bir bakın oraya derim, elinizdeki parayla alınacak bir kısım eşyayı alırsınız diğer kalanları da, evkur çok kazık ama evdiz yada yön mağzası bulursanız senetle veya kredi kartıyla taksit yapabilirsiniz hem çok uzun sürmez hemde evin çoğu eşyasını tamamlamış olursunuz.

kızlar mesela beyaz eşya internette çok uygun. h..burada sitesinde mesela.güvenip alsak mı hiç böyle büyük teknolojik alet aldınız mı?
beyaz eşyayı ben 4 parça 3 bine almıştım 1.5 sene önce vestelden. baktığımızda daha uygunu yoktu. ama yine de sizin bütçeyi aşacak gibi duruyor

ben de pazardan alıcam perdelerimi galiba o fiyat aralıklarında varmış parça perdeler.Allahtan evlenmeden süpürge tv falan almıştık eşimle şiödi ilaç gibi oldu onlar.bulaşık falan almicam elde yıkarım :)) zaten ben iş bulana kadar sıkıntı çekicez sanırım sonra rahat ederiz.yorumunuz için çok teşekkürler fikir oldu bana yapılabilecekler hakkında :) yaz zaten halısız olur bi süre :KK70:
bende perdelerimi zebra pazardan almıştım 1.5 sene oldu hala devam ediyorum kullanmaya hiç bi fark yokki perdeciden. bi tek kenarına fon perde diktirdim sonra gayet şık kullanıyorum valla

ay bu günleri umarım ilerde gülerek hatırlarım :) perde halı alcak paramız yok saf saf boş eve oturup hayal kurup geri dönüyoruz :KK70:
canım yaa mutluluk huzur olunca insanın gözü eşya mı görüyor ben de düğüne 1 ay kala gitmiştim evleneceğim şehire ev bomboş hiç bi eşya yoktu bi tek beyaz eşyalar gelmişti perdeler benm öğrencilik perdeleriydi yatak gelmiş bazası yok eşim salonda yere atmış üstünde yatıp kalkıyo oturuyo falan. evi o halde görüp mutluluktan ağlamıştım bizim evimiz biz burda yaşayacağız diye(ev kiraydı ama bizim hala da kira :KK48: ). eşim şimdi eve birşey istediğimde hep dalga geçip kızdırır evlenirken bi beyaz eşyayı görüp ağlamıştın mutluluktan şimdi herşey var daha ne istiyosun diye:KK48:

Moda life diye bir yerde var araştır netten

canım yaa mutluluk huzur olunca insanın gözü eşya mı görüyor ben de düğüne 1 ay kala gitmiştim evleneceğim şehire ev bomboş hiç bi eşya yoktu bi tek beyaz eşyalar gelmişti perdeler benm öğrencilik perdeleriydi yatak gelmiş bazası yok eşim salonda yere atmış üstünde yatıp kalkıyo oturuyo falan. evi o halde görüp mutluluktan ağlamıştım bizim evimiz biz burda yaşayacağız diye(ev kiraydı ama bizim hala da kira :KK48: ). eşim şimdi eve birşey istediğimde hep dalga geçip kızdırır evlenirken bi beyaz eşyayı görüp ağlamıştın mutluluktan şimdi herşey var daha ne istiyosun diye:KK48:

çok doğru yaaa yeterki mutluluk olsun halıymış kilimmiş elbet olur diye düşünüyorum ben de.Benim eşimde bu halime alışırsa sıkıntı geçen gün çamaşır makinası 9 kiloluk fazla 6 kilo olsun ucuz olsun diye carladım diyor ki benim bunu söylemem lazım bi sakin ol hahaha :)

Bazı mobilya mağazaları 3 takım (yemek,yatak ve oturma odası )2000-3000tl civarında satiyorlar görmüştüm afişlerini hatta çeyiz seti olanlar vardı,icerisinde beyaz eşyaları olan paketler şeklinde. Muazzam kalitede olmaz ama düze çıkana kadar iş görür, bir araştırın isterseniz ceyiz paketi diye google amcadan.
Kolaylıklar dilerim.

Merhaba, ben dünde yazmıştım bu sabah servisle geçerken özellikle baktım Maltepe Kargılı modilyada 3 takım 3,600 tl
Yatak odası yemek odası ve koltuk takımı. sizi idare edecek durumdadır diye düşünüyorum.
Hatta şuan evlenecek ve durumu müsait olmayan kişilerede söylüyorum. Maltepe köprüsünün hemen altında Kargılı mobilya. Kocaman reklam afişi asmışlar

kızlar mesela beyaz eşya internette çok uygun. h..burada sitesinde mesela.güvenip alsak mı hiç böyle büyük teknolojik alet aldınız mı?

Benim iş arkadaşlarım tv aldı. Bir sorun yok.

Sakııın evkur tarzı yerlere bulaşmayın.Hem daha pahalıya geliyor hem de çevremdekilerin yaşadığı bazı şeyler var.

Merhaba, ben dünde yazmıştım bu sabah servisle geçerken özellikle baktım Maltepe Kargılı modilyada 3 takım 3,600 tl
Yatak odası yemek odası ve koltuk takımı. sizi idare edecek durumdadır diye düşünüyorum.
Hatta şuan evlenecek ve durumu müsait olmayan kişilerede söylüyorum. Maltepe köprüsünün hemen altında Kargılı mobilya. Kocaman reklam afişi asmışlar

ben de size yazacaktım tam :) çok teşekkür ederim eşim bugün sabah gidip baktı kargılıya.mobilyalar gerçekten güzel modalifetan da güzel yani :) haftasonu gidip hemen alıcaz ben de görmek istiyorum çünkü :) çok teşekkür ederim ilginize <3

ben de size yazacaktım tam :) çok teşekkür ederim eşim bugün sabah gidip baktı kargılıya.mobilyalar gerçekten güzel modalifetan da güzel yani :) haftasonu gidip hemen alıcaz ben de görmek istiyorum çünkü :) çok teşekkür ederim ilginize <3

Yardım edebildi isem ne mutlu bana. Şimdiden Allah güle güle kullanmayı nasip etsin :)

Hem düğün paketleri var yatakodasi yemek odası salon takımı 3lusu yani 3500 4000 tl,yada şimdiden güzel eşyalarda alabilirsiniz evkurdan filan. Milyarlık alışverişte yapsanız bilmem kaç nakit taksit yapiyorlar, ise girince bi kaç taksidi birden ödeye ödeye hemen kapatirsiniz zaten borçları. Hemde kırk Kere eşya almamış olursunuz.

kızlar merhaba, sıkıntı yaptım bir kaç gündür bu konuyu bana tavsiye gerek. Yeni evlendim.istanbulda yaşayacağız eşim memur ben mimarım ama henüz çalışmıyorum.ev kirası ödemek yerine bankadan kredi çekip ev aldık.ama elimizdeki tüm parayı eve kattık.takılar eşya parası falan.etraftanda 35 bin falan borcumuz var sıfırlardayız yani :) eşya alacak bi 5 bin falan paramız kaldı.bir koltuk takmının 4 bin olduğunu düşünürsek benim uygun eşya bulacak yerlere ihtiyacım var bana akıl verebilir misiniz en azından iş bulana kadar 1 2 yıl bizi idare edecek eşyalar lazım.ne yapsam nerelere baksam?

modalife düğün paketleri çok uygun
yemek odası
yatak odası
oturma gurubu toplam 3200 tl
artı baza ve yatak 1000 tl ye aldık biz

tabi beyaz eşyalarda var onlarda 4000 tuttu en uygunlarına baktık bekodan aldım beyaz eşyalarıda

X