tavsiyeleri alalım :)

Arçelik'in ocaklı fırın, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, buzdolabı 3000'di toplamda :)

aldığımız ev ankastreli allahtan ocak almicam.bulaşıkta almam bi süre yıkarım elde :) böyle olunca herhalde bi çamaşır bi buzdolabı 1500 falan olur.bi bakayım arçelik'e.

Merhaba eger arcelikte calisan bir tanidiginiz varsa kendisine aliyor gibi aldiginda yari yariya indirim yapiyorlarmis calisanlara. Ben de gecenlerde sizinle ayni durumda olan birinden duydum. Degerlendirin isterim.
Ayrıca arkadaslar da demis modalife cok uygun. Kalitesi iyi degil ama idare eder sizi insallah.
Ama 5bine hem beyaz esya hem koltuk takimlari nasil alacaksiniz?? Aileler yardim edemez mi??

aldığımız ev ankastreli allahtan ocak almicam.bulaşıkta almam bi süre yıkarım elde :) böyle olunca herhalde bi çamaşır bi buzdolabı 1500 falan olur.bi bakayım arçelik'e.
Evet evet :) bende çok araştırdım nasıl olur diye de o yüzden :)

bende önce kiraya çıkacam diye modalifeden aldım ama 4 senedir bişey olmadı eşyalara
dayım mobilyacı seni 10 sene götürür demişti öylede olacak gibi

kızlar merhaba, sıkıntı yaptım bir kaç gündür bu konuyu bana tavsiye gerek. Yeni evlendim.istanbulda yaşayacağız eşim memur ben mimarım ama henüz çalışmıyorum.ev kirası ödemek yerine bankadan kredi çekip ev aldık.ama elimizdeki tüm parayı eve kattık.takılar eşya parası falan.etraftanda 35 bin falan borcumuz var sıfırlardayız yani :) eşya alacak bi 5 bin falan paramız kaldı.bir koltuk takmının 4 bin olduğunu düşünürsek benim uygun eşya bulacak yerlere ihtiyacım var bana akıl verebilir misiniz en azından iş bulana kadar 1 2 yıl bizi idare edecek eşyalar lazım.ne yapsam nerelere baksam?
modalifeden düğün paketi alabilirsin bir iki sene idareten sitiyorsan..yemek odası yatak odası oturma odası 2000-3000 den başlıyor ..

Merhaba eger arcelikte calisan bir tanidiginiz varsa kendisine aliyor gibi aldiginda yari yariya indirim yapiyorlarmis calisanlara. Ben de gecenlerde sizinle ayni durumda olan birinden duydum. Degerlendirin isterim.
Ayrıca arkadaslar da demis modalife cok uygun. Kalitesi iyi degil ama idare eder sizi insallah.
Ama 5bine hem beyaz esya hem koltuk takimlari nasil alacaksiniz?? Aileler yardim edemez mi??

aileler son haddine kadar yardım etti ev için artık sesimiz çıkmaz onlara:) düğüne 2 ay var o zamana kadar iş bulurum umarım eksikleri alırım ben diye düşünüyorum.şimdi modalife a baktım fiyatları gerçekten iyiymiş.Malesef tanıdık o arçelikte :KK43:

Eskici bit pazarları var yenibosnada mobilyacılar çarşısı var spotçular çarşısı diye geçio modalife var her bütçeye göre mobilyaları oluyo paket fiyatı dahada uygun oluyo bunlara bakabilirsin

Evkur vs yerlerden uzak dur modern tefeciler

Mobilyacılar sitesi var ise orayı araştırın ayrıca bazı mobilyacılar kendi imalatını yapıyor ucuza geliyor çünki marka aldın mı isime çok para veriyon aslın da

Evkur vs yerlerden uzak dur modern tefeciler

Mobilyacılar sitesi var ise orayı araştırın ayrıca bazı mobilyacılar kendi imalatını yapıyor ucuza geliyor çünki marka aldın mı isime çok para veriyon aslın da

haftasonu bi maskoya bakarım o zaman ben. evkur dandik koltuklara 3.800 falan dedi elden taksit ise +300 fark istiyo.o bizi fazlasıyla aşar.

haftasonu bi maskoya bakarım o zaman ben. evkur dandik koltuklara 3.800 falan dedi elden taksit ise +300 fark istiyo.o bizi fazlasıyla aşar.

Aman aman bi taksit geçiktir bak ne yapıyorlar sakın kannayınkredi kartı vs olmayan alamayanları sömürüyorlar en kötü iki çekyat bitti gitti köşe takımlarını bile 1000 liraya bulabiliyorsunuz sıfır markasız

ay bu günleri umarım ilerde gülerek hatırlarım :) perde halı alcak paramız yok saf saf boş eve oturup hayal kurup geri dönüyoruz :KK70:

Gündoğdu mobilya nın fiyatları uygun.
Ben oradan aldım. Salon takımı,yatak odası takımı ve oturma grubu 7000 liraydı.

moda life ta çok uygun takımlar var. çok kaliteli birşey almasanız olur.

modalife ta bir takım beğendim akşam bakıcam ona.1500 lira oturma grubu.oranın fiyatları gerçekten iyi geldi.ordan alıcam sanırım :)

X