- Konu Sahibi brcubrcu0101
-
Oooo öyle deme.çok hayati bir konu bu. Şeker hastalığa ne aşka gelir ne şakaya. Kabus gibi bu insanların hayatları. Her sene aleyhlerine işliyor üstelik.Şimdiden bu konuya takılmanızı hoş bulmadım. Daha sevgilisiniz, şuan aşktan gözünüz kör olmalı sadece onun sağlığını düşünmeniz gerekirdi. Şimdiden doğmamış çocuğun sağlık sorunlarını babasına nispet ederek canınızı sıkıyorsunuz
Yüzde 5 çok düşük bir oran bence.Teşekkürler yorumunuz için ama şimdiden dediğiniz 3 ay sonra evleniyoruz. Tabiki sağlığını düşüyorum öncelik olarwk uzun zamandır birlşkteyiz düşündüm düşünmeye de devam ediyorumama ço uk istedipimiz için evlenmeye karar verdik. Haliyle sormak istedim yani yapılacak bir şey varsa öyle yapaçım diye
O da çocuğu düşünüyor ama.kısa boylu olmakla aynı şey değil ki.şeker hastalığı bu dünyada insanın başına gelebilecek en kötü hastalık.Aynı konuyu 5. kez açışınız değil miBu kadar kafaya takacaksanız keşke bu işe baştan kalkışmasaydınız.
Çocuğa gen seçiyorsunuz madem, siz kendiniz şahane misiniz, 1.75 m misiniz, dünya güzeli misiniz, süper IQ musunuz, siz çocuğa ne veriyorsunuz mesela? Karşınızdaki de bu insna bu kadar metalaştırarak baktığınızı, bunları araştırdığınızı biliyor mu bu adam? Öğrense zaten ayrılır.
Ben de ciddi ciddi cevap veriyorum.Eşi, komşusu, akrabası evli olup tip 1 diyabet olan var mı?
Merhaba kızlar Eş i , komşusu , akrabası evli olup tip 1 diyabet olan var mı? Bir konuda yardım isteyecektim bi kaç sorum vardı. Olan varsa bana özelden yazabilir mi? ( diğer konularımdan merak eden varsa ciddi adımlar atmaya başladık bahsettiğim kişi ile, çokta mutluyum) . Sadece ona daha...www.kadinlarkulubu.com Diyabet
Merhaba kızlar; Çevrenizde tanıdığınız bildiğiniz tip 1 diyabet var mı? Nasıllar ? Kendinde ya da çevresinde olanlar carsa cevaplarsa sevinirm.www.kadinlarkulubu.com Bu konu hakkında son kez yazıyorum
Arkadaşlar merhaba daha evvelde bu konu hakkında konu açtığımdan dolayı bana kızacak arkadaşlar olacaktır . Şimdiden kusura bakmayın. Daha evvel bahsetmiştim şimdi özet geçeceğim. Bir çocukla tanıştık 6-7 ay oldu . Başta mantıklı şekilde düşündüğüm için her şeyi uygun diyerek başladım. Fikirler...www.kadinlarkulubu.com
Gercekten sizde bir beyin sorunu mu var diyabetten once bu önemli gidip bir baktırın derim çünkü herkes yaziyor yaziyor hala konuya nokta koyup konuyu öne çikariyorsunuz siz ne istiyorsunuz size ne diyelim burda mesela söyleyin yazalım aynı konuyu bin kere açmaktan vazgeçin keşke çocuğun telefonu falan olsada ulaşsak boyle biriyle hayat geçmez
Kim diyor bunu ne hastaliklar var şeker gayet hayatını sürdürebileceğin bir hastalıkO da çocuğu düşünüyor ama.kısa boylu olmakla aynı şey değil ki.şeker hastalığı bu dünyada insanın başına gelebilecek en kötü hastalık.
Zor bir hastalık şimdi.kibarlık olsun, moral olsun diye aksini söyleyemeyeceğim.Kim diyor bunu ne hastaliklar var şeker gayet hayatını sürdürebileceğin bir hastalık
Benim de kulağımda nadir görülen genetik bir rahatsızlık var. %60 civarı duyma kaybı, kronik tinnitus var şu an. Sağırlık riski olan çok pahalı bir ameliyat olmam gerekiyor, eğer olmazsam sonu sağırlık. Ama ameliyatın kendinde de sağırlık riski var yani... duyma kaybım her sene artıyor. Erkek arkadaşım ya da flörtleştiğim kişinin böyle konular açıp yabancılara sorduğunu görsem anında tekmeyi basardım. Yazık o adama.Eşim şeker hastası değildi birden oldu sizim olmıyacağınızın garantisi nediren sevmediğim konular şu su var bu su var bla bla ne birliktesin o zaman ( eşim gece körü tedavisi yok körlük sonu uyku apnesi var uykusunda ölmesin diye makina kullaniyor bide coronadan sonra şeker hastalığı çıktı) 16 yıldır kendisiyle birlikteyim kör olacağını bi tedavi çıkmazsa başından beri biliyordum diyeceklerim bu kadar.
En kötü müO da çocuğu düşünüyor ama.kısa boylu olmakla aynı şey değil ki.şeker hastalığı bu dünyada insanın başına gelebilecek en kötü hastalık.
O da çocuğu düşünüyor ama.kısa boylu olmakla aynı şey değil ki.şeker hastalığı bu dünyada insanın başına gelebilecek en kötü hastalık.
Arkadaşım istemiyorsan ne bak ne oku sanane ? 1 kez açtım bu konuyu ama bunu size açıklamak zorunda değilim . Çok basit bir cevabım var SANANE?Gercekten sizde bir beyin sorunu mu var diyabetten once bu önemli gidip bir baktırın derim çünkü herkes yaziyor yaziyor hala konuya nokta koyup konuyu öne çikariyorsunuz siz ne istiyorsunuz size ne diyelim burda mesela söyleyin yazalım aynı konuyu bin kere açmaktan vazgeçin keşke çocuğun telefonu falan olsada ulaşsak boyle biriyle hayat geçmez
Arkadaşım sizin okuma yazmanız yok mu acaba ? Belki çaresi çözğmğ vardır çocuk açısından ne yapılır diye konu açtım konuyu nerelere çekiyorsunuz?Benim de kulağımda nadir görülen genetik bir rahatsızlık var. %60 civarı duyma kaybı, kronik tinnitus var şu an. Sağırlık riski olan çok pahalı bir ameliyat olmam gerekiyor, eğer olmazsam sonu sağırlık. Ama ameliyatın kendinde de sağırlık riski var yani... duyma kaybım her sene artıyor. Erkek arkadaşım ya da flörtleştiğim kişinin böyle konular açıp yabancılara sorduğunu görsem anında tekmeyi basardım. Yazık o adama.
Bu konuya istinaden demiyorum sadece, son 2 yılda açtığınız diğer tüm konuları görünce böyle bir yargıya vardım. Sadece bunu görmüş olsam "olabilir" derdim.Arkadaşım sizin okuma yazmanız yok mu acaba ? Belki çaresi çözğmğ vardır çocuk açısından ne yapılır diye konu açtım konuyu nerelere çekiyorsunuz?
Umarım eşiniz erkek arkadaşınız size fayda sağlamak için rahatsızlıklarınızı araştırmak çözüm aramak yerine umru dahi olmazz . O zaman tekmeyi zaten basmak zorunda kalırsınızBenim de kulağımda nadir görülen genetik bir rahatsızlık var. %60 civarı duyma kaybı, kronik tinnitus var şu an. Sağırlık riski olan çok pahalı bir ameliyat olmam gerekiyor, eğer olmazsam sonu sağırlık. Ama ameliyatın kendinde de sağırlık riski var yani... duyma kaybım her sene artıyor. Erkek arkadaşım ya da flörtleştiğim kişinin böyle konular açıp yabancılara sorduğunu görsem anında tekmeyi basardım. Yazık o adama.
Beni ilgilendirmez kimin ne konu açtığı. Varsayım ğzerinden onlar nenim konummuş fibi davrananazsınız. Kanıtınız mı var ? Ben bu tarz yorumları çekmek zorunda değilim, 1 kez insan gibi konu açtım insan gibi cevaplar bekledimBu konuya istinaden demiyorum sadece, son 2 yılda açtığınız diğer tüm konuları görünce böyle bir yargıya vardım. Sadece bunu görmüş olsam "olabilir" derdim.
Kanıt bolca var, siz kendiniz dışındaki herkesi aptal sanıyorsunuz galiba. Amaan neyse.Beni ilgilendirmez kimin ne konu açtığı. Varsayım ğzerinden onlar nenim konummuş fibi davrananazsınız. Kanıtınız mı var ? Ben bu tarz yorumları çekmek zorunda değilim, 1 kez insan gibi konu açtım insan gibi cevaplar bekledim
1 kere konu açtım, nasıl rahat rahat insanları yargılayabiliyorsunuz bu şekilde ? Adamın hastalığını kimseye aktarmadım, insan gibi soru sordum çevresinde eşinde kuzeninde komşusunda olan varsa belki yaptıkları bir şey vardır tavsiye almak istedimSanırım kendimi anlatamadım adamı alırsan alırsın almazsan almazsın 5 kere konu açmak nedirkonu sahibesi resmen anket yapıyor, çoğunluk al derse tamam diyecek dur alma derse evlenmyecek genetik hastalık varsa herkes durur düşünür ama düşünür karar verir o kadar, bu adam bir insan satılık inek değil. Bir insan hakkında bu şekilde dişi şöyle gözü böyle yavrusu kötü olur iyi olur şekilde yazılmasına rahatsız oluyorum, adam şurayı okusa zaten tekmeyi toptan atar. Ben bu adam olsam hastalığımın bu şekilde 3. kişilere aktarımını asla kabul etmezdim. Kaldı ki adam HIV değil, diyabet yaygın bir genetik hastalık. Adamı seviyorum dersen tüp bebek seçeneği var ama ben üremek için evleniyorum dersen de bu adamla evlenmezsin başkasıyla evlenirsin olur biter
Sizin gibi bireylere açıklamak zorunda değilim o yüzden konuma girmeyin oldu bittiKanıt bolca var, siz kendiniz dışındaki herkesi aptal sanıyorsunuz galiba. Amaan neyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?