• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tavsiyeler..

Şimdiden bu konuya takılmanızı hoş bulmadım. Daha sevgilisiniz, şuan aşktan gözünüz kör olmalı sadece onun sağlığını düşünmeniz gerekirdi. Şimdiden doğmamış çocuğun sağlık sorunlarını babasına nispet ederek canınızı sıkıyorsunuz
Oooo öyle deme.çok hayati bir konu bu. Şeker hastalığa ne aşka gelir ne şakaya. Kabus gibi bu insanların hayatları. Her sene aleyhlerine işliyor üstelik.

Teşekkürler yorumunuz için ama şimdiden dediğiniz 3 ay sonra evleniyoruz. Tabiki sağlığını düşüyorum öncelik olarwk uzun zamandır birlşkteyiz düşündüm düşünmeye de devam ediyorumama ço uk istedipimiz için evlenmeye karar verdik. Haliyle sormak istedim yani yapılacak bir şey varsa öyle yapaçım diye
Yüzde 5 çok düşük bir oran bence.

Eşim şeker hastası değildi birden oldu sizim olmıyacağınızın garantisi nedir ;) en sevmediğim konular şu su var bu su var bla bla ne birliktesin o zaman ( eşim gece körü tedavisi yok körlük sonu uyku apnesi var uykusunda ölmesin diye makina kullaniyor bide coronadan sonra şeker hastalığı çıktı) 16 yıldır kendisiyle birlikteyim kör olacağını bi tedavi çıkmazsa başından beri biliyordum diyeceklerim bu kadar.

Aynı konuyu 5. kez açışınız değil mi :KK51: Bu kadar kafaya takacaksanız keşke bu işe baştan kalkışmasaydınız.

Çocuğa gen seçiyorsunuz madem, siz kendiniz şahane misiniz, 1.75 m misiniz, dünya güzeli misiniz, süper IQ musunuz, siz çocuğa ne veriyorsunuz mesela? Karşınızdaki de bu insna bu kadar metalaştırarak baktığınızı, bunları araştırdığınızı biliyor mu bu adam? Öğrense zaten ayrılır.
O da çocuğu düşünüyor ama.kısa boylu olmakla aynı şey değil ki.şeker hastalığı bu dünyada insanın başına gelebilecek en kötü hastalık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de ciddi ciddi cevap veriyorum.

Gercekten sizde bir beyin sorunu mu var diyabetten once bu önemli gidip bir baktırın derim çünkü herkes yaziyor yaziyor hala konuya nokta koyup konuyu öne çikariyorsunuz siz ne istiyorsunuz size ne diyelim burda mesela söyleyin yazalım aynı konuyu bin kere açmaktan vazgeçin keşke çocuğun telefonu falan olsada ulaşsak boyle biriyle hayat geçmez

Eşim şeker hastası değildi birden oldu sizim olmıyacağınızın garantisi nedir :KK66: en sevmediğim konular şu su var bu su var bla bla ne birliktesin o zaman ( eşim gece körü tedavisi yok körlük sonu uyku apnesi var uykusunda ölmesin diye makina kullaniyor bide coronadan sonra şeker hastalığı çıktı) 16 yıldır kendisiyle birlikteyim kör olacağını bi tedavi çıkmazsa başından beri biliyordum diyeceklerim bu kadar.
Benim de kulağımda nadir görülen genetik bir rahatsızlık var. %60 civarı duyma kaybı, kronik tinnitus var şu an. Sağırlık riski olan çok pahalı bir ameliyat olmam gerekiyor, eğer olmazsam sonu sağırlık. Ama ameliyatın kendinde de sağırlık riski var yani... duyma kaybım her sene artıyor. Erkek arkadaşım ya da flörtleştiğim kişinin böyle konular açıp yabancılara sorduğunu görsem anında tekmeyi basardım. Yazık o adama.

Eşiniz ilaçlarını düzenli kullandığı sürece bir sorun yaşamazsınız.içinizi rahatlatması açısından iyi bir kadın doğumcu ya da riskli gebelik uzmanı ile görüşün gebelik öncesi.etrafınızdakiler her türlü konuşcak bişey bulur.ayrıca eşinizde ya da sizde hiç bir hastalık olmasa bile , doğacak çocugunuzda sorun olma ihtimali yine var.herkeste bu risk oldugu kadar.yapmanız gerekenleri yapıp akışına bırakın.

O da çocuğu düşünüyor ama.kısa boylu olmakla aynı şey değil ki.şeker hastalığı bu dünyada insanın başına gelebilecek en kötü hastalık.

Sanırım kendimi anlatamadım adamı alırsan alırsın almazsan almazsın 5 kere konu açmak nedir🤐 konu sahibesi resmen anket yapıyor, çoğunluk al derse tamam diyecek dur alma derse evlenmyecek🤦‍♀️ genetik hastalık varsa herkes durur düşünür ama düşünür karar verir o kadar, bu adam bir insan satılık inek değil. Bir insan hakkında bu şekilde dişi şöyle gözü böyle yavrusu kötü olur iyi olur şekilde yazılmasına rahatsız oluyorum, adam şurayı okusa zaten tekmeyi toptan atar. Ben bu adam olsam hastalığımın bu şekilde 3. kişilere aktarımını asla kabul etmezdim. Kaldı ki adam HIV değil, diyabet yaygın bir genetik hastalık. Adamı seviyorum dersen tüp bebek seçeneği var ama ben üremek için evleniyorum dersen de bu adamla evlenmezsin başkasıyla evlenirsin olur biter😐

Gercekten sizde bir beyin sorunu mu var diyabetten once bu önemli gidip bir baktırın derim çünkü herkes yaziyor yaziyor hala konuya nokta koyup konuyu öne çikariyorsunuz siz ne istiyorsunuz size ne diyelim burda mesela söyleyin yazalım aynı konuyu bin kere açmaktan vazgeçin keşke çocuğun telefonu falan olsada ulaşsak boyle biriyle hayat geçmez
Arkadaşım istemiyorsan ne bak ne oku sanane ? 1 kez açtım bu konuyu ama bunu size açıklamak zorunda değilim . Çok basit bir cevabım var SANANE?

Benim de kulağımda nadir görülen genetik bir rahatsızlık var. %60 civarı duyma kaybı, kronik tinnitus var şu an. Sağırlık riski olan çok pahalı bir ameliyat olmam gerekiyor, eğer olmazsam sonu sağırlık. Ama ameliyatın kendinde de sağırlık riski var yani... duyma kaybım her sene artıyor. Erkek arkadaşım ya da flörtleştiğim kişinin böyle konular açıp yabancılara sorduğunu görsem anında tekmeyi basardım. Yazık o adama.
Arkadaşım sizin okuma yazmanız yok mu acaba ? Belki çaresi çözğmğ vardır çocuk açısından ne yapılır diye konu açtım konuyu nerelere çekiyorsunuz?

Arkadaşım sizin okuma yazmanız yok mu acaba ? Belki çaresi çözğmğ vardır çocuk açısından ne yapılır diye konu açtım konuyu nerelere çekiyorsunuz?
Bu konuya istinaden demiyorum sadece, son 2 yılda açtığınız diğer tüm konuları görünce böyle bir yargıya vardım. Sadece bunu görmüş olsam "olabilir" derdim.

Umarım eşiniz erkek arkadaşınız size fayda sağlamak için rahatsızlıklarınızı araştırmak çözüm aramak yerine umru dahi olmazz . O zaman tekmeyi zaten basmak zorunda kalırsınız

Bu konuya istinaden demiyorum sadece, son 2 yılda açtığınız diğer tüm konuları görünce böyle bir yargıya vardım. Sadece bunu görmüş olsam "olabilir" derdim.
Beni ilgilendirmez kimin ne konu açtığı. Varsayım ğzerinden onlar nenim konummuş fibi davrananazsınız. Kanıtınız mı var ? Ben bu tarz yorumları çekmek zorunda değilim, 1 kez insan gibi konu açtım insan gibi cevaplar bekledim

Beni ilgilendirmez kimin ne konu açtığı. Varsayım ğzerinden onlar nenim konummuş fibi davrananazsınız. Kanıtınız mı var ? Ben bu tarz yorumları çekmek zorunda değilim, 1 kez insan gibi konu açtım insan gibi cevaplar bekledim
Kanıt bolca var, siz kendiniz dışındaki herkesi aptal sanıyorsunuz galiba. Amaan neyse.

Sanırım kendimi anlatamadım adamı alırsan alırsın almazsan almazsın 5 kere konu açmak nedir🤐 konu sahibesi resmen anket yapıyor, çoğunluk al derse tamam diyecek dur alma derse evlenmyecek🤦‍♀️ genetik hastalık varsa herkes durur düşünür ama düşünür karar verir o kadar, bu adam bir insan satılık inek değil. Bir insan hakkında bu şekilde dişi şöyle gözü böyle yavrusu kötü olur iyi olur şekilde yazılmasına rahatsız oluyorum, adam şurayı okusa zaten tekmeyi toptan atar. Ben bu adam olsam hastalığımın bu şekilde 3. kişilere aktarımını asla kabul etmezdim. Kaldı ki adam HIV değil, diyabet yaygın bir genetik hastalık. Adamı seviyorum dersen tüp bebek seçeneği var ama ben üremek için evleniyorum dersen de bu adamla evlenmezsin başkasıyla evlenirsin olur biter😐
1 kere konu açtım, nasıl rahat rahat insanları yargılayabiliyorsunuz bu şekilde ? Adamın hastalığını kimseye aktarmadım, insan gibi soru sordum çevresinde eşinde kuzeninde komşusunda olan varsa belki yaptıkları bir şey vardır tavsiye almak istedim

Back