- 31 Ağustos 2019
- 15
- 10
- 36
- Konu Sahibi Miniturkce
Herkese iyi aksamlarAranıza sacma bir vesileyle de olsa katılmış bulunuyorum.Aslinda uzun zamandir takip ediyordum ama kismet bugüneymis.Kendimden azcık bahsedeyim30 yasinda öğretmenim elhamdülillah hayat benim için gayet güzel ufak tefek seyleri de dert etmiyorum ama artık yasinda ilerlemesiyle evlilik mevzusunu dert edinmeye basladim.Pek güzel değilim orta denilebilir ve malesef ki erkeklerle iliski konusunda cok tecrubesizim hep kalbi kırılıp çıkan tarafım bu yuzden de evlenemiyorum.Becerikli değilim bu konularda Mevzuya geciyorum bir arkadasimin kinasinda 35 li yaslarda birini tavsiye ettiler ama ben o kalabalikta adami goremedim o beni birkac saniye görmüş sanirim olur demis kina bitince gelin damat bir koseye beni cekip mevzuyu soylediler olur ama düğüne kalamam dedim çünkü sehir disindan gelmistik.Neyse dugun bitti 2 gun sonrasinda yazismalar basladi oglanla davet ettim geldi buluştuk( bu arada hicbir arkadasim çocuğu begenmedi ama benim icin onemli olan iyi biri olmasıydı ) ve aslinda ben ondan cok hoslandim bulusmamizda sorun yoktu gayet normal gecti buluşmadan sonra gece ulastin mi diye mesaj attim o da cevap verdi ama sonraki 2 gün ne arayip ne sordu bense cok üzüldüm araci arkadaslar da çocuğa kizdi bilseydik böyle yapacağını sana demezdik diye.Neyse efendim ben bunu face ,instagram , telefon her yerden sildim aklimdan da sildim.Simdi tutmus mesaj atiyor kusura bakma 2 gun cok yogundum diye aslinda ondan hoslandim ama cok cok kirildim ne var bunda kirilacak demeyin ben cogu zamane kizlari gibi değilim salla gitsin diyemiyorum evet 30 yaşındayım ama 15 yasindaki cocuk gibiyim aşk konularinda kacan kovalanir diyorlar hic cevap vermemek bir cozum müdür derdim intikam değil ama kırıldım 2 gun insan neden mesaj atmazki arkadaşlarim ondan bir cacik olmaz sakin mesaj atayim deme diyor beni üzdüğü icin ona cok kizginlar bense kararsizim ☹Nedir bu durumlarda yapilmasi gereken yok mu soyle tecrubeli veyahut akilli bir arkadaş cok sevinirim bana bir tavsiyede bulunursaniz.