- 18 Temmuz 2014
- 1.650
- 1.570
-
- Konu Sahibi karmakarisik56
çoook şirin bir tavşanım var daha yavru. Kafama çok takılıyor
mesela elimde havuç oluyor bazen veriyorum ama etrafı kokluyor önüne koyuyorum görmüyor((
Bi problem mi var tavşan besleyen varmı hiç aramızda
Evet yeni besliyor uzBesliyoruz biz evimizde, aç olsa öyle bir yer ki demek ki aç değil. Tavşanınız küçükse havuç vermeniz pek doğru olmaz ama bu mesajdan yeni besleiğinizi algıladım ben çünkü.
Evet yeni besliyor uz
evde bakmak zormu peki bakan arkadasla rne gibi bi önlem aldıız ner besliyosunuz alanı büyük olması gereklimi bide cok koku yapıyo diyolar tavssnının oldugu oda yada balkon bide bebek ken mi almak gerek yani kac gunluk
tuvalet egitiini ögretebildiniz mipeki mesela nasıl yıkıyosunuzBebekken almıştık biz arkadaşlarımızla. Çok koku yapmıyor ama yine de bi koku oluyor, çişi çok kokuyor açıkçası kakası top top böyle kokusuz ama o. Yavru oldugu zaman sıkıntı yok sakinler ama biraz büyüyünce kafesinde tutamıyorsunuz hep gezmek istiyor gezince de etrafı dağıtıyor kemiriyor ve etrafa yapıyor tuvaletini ev kirleniyor
tuvalet egitiini ögretebildiniz mipeki mesela nasıl yıkıyosunuz
Canım eşime sordum daha çok yavruysa havuç verme onların kendi yemleri var ve otları var...çoook şirin bir tavşanım var daha yavru. Kafama çok takılıyor
mesela elimde havuç oluyor bazen veriyorum ama etrafı kokluyor önüne koyuyorum görmüyor((
Bi problem mi var tavşan besleyen varmı hiç aramızda
Canim ben ne yemek vereyim diye sormuyor um kICanım eşime sordum daha çok yavruysa havuç verme onların kendi yemleri var ve otları var...
Anladım sorunuda yavru yani havuç verme diye söyledim bilmiyorsan diye bilgi amaçlıCanim ben ne yemek vereyim diye sormuyor um kI
beni görmüyor olabilir.mi diye soruyorum
Yürüyorgörmeseydi yürürken felan öte beri çarpardı görüyordur eğer önünü göremiyorsa çarpıyorsa kıyıya köşeye göremiyor demektir, yürüyebiliyormu yavruymuş gerçi bilemiyorum.