tavşanım beni görmüyor mu :(

Yürüyor
hiç bi yere carpmadi
hım o zaman kesin görüyordur bende tavşan besledim benimki de onunde güzel otlar varken onları yemezdi ötede beride arardı saf bu hayvan diyodum demekki huyları böyle , ben baş edemedim çok pisti benimki hemen sinirlenen bir huyu vardı ve sinirlenince kaka çiş yapıyodu etrafa :KK43: piste kokuyor kedi gibi değil malesef ben verdim çok tatlılar lakin zor bakımları :KK43:

Sahiplenmişsiniz bir kere ama yine de yazmalıyım.
Tavşanlar minyon ve sakin görünürler ama evde çok büyük bunalıma girerler. Açık ve çimenlik alanda hareketli olmalılar.
Yine de hayvanın psikolojisini düşünerek inşallah böyle bir şey yaşamaz diyorum.

Ayrıca havuç için çok küçük. Daha mama tarzı şeyler yemeli.

Canım aslında tavşanları havucu çok sever diye bilirler fakat o kadar da sevmezler. Ben küçükken beslemiştim hep yeşillik veriyordum. Bence onu dene bi

Benim tavsanm var suan 7-8 aylık. Evimde besliyorum. Ac degildir canım o. Ac oldugu zaman kosa kosa gelir. Uzaktan marul falan tut gorup kosarak gelir surekli tepkisizse bi veterinere gotur.

Tavsanlar birde tuvalete alısabiliyo benmki tuvaleti geldiginde ya banyoya yada tuvalete kosuyo. Evin her yerinde geziyo. Arada cimlere koyman yararlı olur gezer bi yerleri kazar flan. Ben oyle yapyrm

biz angora tavşanı almıştık yavruken oldu büyüdükçe top gibi o kadar tüylüydüki gözleri görünüyordu bir tek çok tatlıycı marula bayılıyordu yeşilliğe :)

Sizi görmese hareket de edemezdi.
görüp görmediğini gözüne elinizi yaklaştırarak vs. refleks yapıp yapmadığını anlayabilirsiniz bence.
ve lütfen 6 aylıktan küçük bir tavşana sebze ya da meyve vermeyin. sadece pelet yem ve saman, kuru ot yemeliler. yoksa ishalden kaybetme riskiniz çok fazla. havuç çok şekerlidir. tavşanlar havuçun köklerini değil yeşil saplarını severler aslında.
benim tavşanım tam 2.5 ay önce öldü. hala kabullenemiyorum...

Beyaz tavşanların çoğu albino oldukları için görme yetisi azdır.3 aylıktan sonra görüşlerinin daha net olduğunu duymuştum.
Işıkta göz bebeklerini kontrol edebilirsin ,ışığa tepki veriyor mu diye.
Bir de sebze yerine mama vermelisin.

Valla bebek gibiler suanda evin bi kosesinde yatyr gece gelip bazen yanıma yatıyor ayak ucuma yatıyor. Yeterki sevip ilgi goster. Oyle bi zaman geliyoki kucagma alıyorum cisi geliyo elimden kacıp tuvalete gidiyo yapmıyor ustume. Ayrca cisini 4 saat tuttugu bilirim tuvalet kapalı diye yapmadgnı acılnca kosup yaptgnı. Bakımnda hic zorlanmadm acıkcası

X