- Konu Sahibi morkurbaga
-
sabah omlet yedim 11 gibi. veeee akşama düğüne gittik. şu meşhur düğün :) hani hedefimi o düğüne kadar bayağı bir kilo vermekti. işte güya verdik ama hasta olunca yine ödemliydim. bir de karnım çok şişti bugün niyeyse. neyseki tercihimi bol bir elbiseden yana yapmıştım. düğünde ordovr tabağında gelen zeytinyağlıları didikledim. sonra ana yemek tavuk geldi yanında püre ve pilavla. sadece tavuğunu yedim. düğün pastasından da bir çatal alıp düğünü kapattım. ama baya kilo veremiyor hatta almış görünüyorum (şişliğimi vs çıkmama rağmen). neyse şu regl dönemini bi atlatayım. tüm ayarlarımı bozuyor bu olay benim ya öfff...
pes etmek moral bozmak yok, yola devam.... arada ayağımız takılsada ayağa kalkıyoruz,hiçbirşey olmamış gibi yolumuza devam ediyoruz...eylül sonu 55 göreceksin,maaşallah iraden super....
Kilo vermede başarılı olmama rağmen tatlı konusunda 0 iradeye sahibim malesefVe senin bu azmine hayran kaldım. Bundan 1.5 yıl önce fazla 13 kilo verdim ve hiç kilo almadım ama malesef hergün ama hergün tatlı yiyorum. Benim için bir zorunluluk gibi ya resmen sigara gibi bir bağımlılık. ve 47 kilo olmama rağmen göbüşüm pek gitmiyor. Görsel olarak çok sıkıntı yaşatmasada orda bi yağ tabakası tabiki hiç hoş değil ve bunun sebebide tabıkı tatlı!!
Yazını hıç sıkılmadan, her sayfasını okudum. Maşallahın var bu iradeyle iyice fıstıklaşacaksın bence :)
Zayıf bile olsam tatlı sağlık için büyük bie tehlike ve bende artık bunu aşmaya karar verdim.Bu da senın sayende oldu canım :)
Bugn kahvaltıda tahin pekmez bide üstüne 1 kaşık nutella yemiştim
Gözümde çikolatalarda. Yiyorum yiyorum kilo almıyorum birde hani alsam moralim bozulacak bırakıcam ama almıyorum
Ama gerçekten çok motive oldum nerdeyse hiç tatlı tüketmemişsin ve hergün kilondan farketmiş.
Ayy bende yemiycem artık. Göbeğim,yağlarım gider,sağlıklı olurum :)
İnşallah sende en yakın zamanda en mutlu olacagın kilona kavuşursun canım takipteyimm :)
Canım her iki mesajınada cevaben yazıyorum :) Kesin kararlıyım merak etme senin bu azmin bende büyük arzu uyandırdı, sağlıklı besleniyorum diye ortalarda dolanıyorum o zaman neden tatlıyı hayatımdan çıkarmıyorum ki değil mi ? :)
Laptop'u kapadım ve bugun agzıma tatlı surdugum son gun olacak dedım ve gıttım bayramdan kalma 1 çikolata yedimNormalde olsa ardından 3-5 tane götürmem gerekiyordu ama yapmadım. Oturdum annemle konustum artık boyle boyle tatlı yemeyeceğiz diye o da bana destek verdi. O sondu yani. Çokça kararlıyım.
Ayrıca ben spor yapmayı çok seviyorum Ramazanda regl olduktan sonra bırakmıştım sonrada tatıle gıdınce saldım ıyıce kendımı şımdı yenı geldım tekrardan başlamak istiyorum . Pilates ve yürüyüş yapıyorum. Yeni bir program arıyordum.Jillian'ı da araştırmıştım. Bir kaç gün içinde temin etmeye karar verdim.Seninle beraber burdan paylaşıcam vücudumdaki değişimi :)
yaşasın çok sevindim :) desteğin beni çok mutlu etti aybalaben hangi cdyi almışım ona bakayım sana haber vereyim. sen de ondan al olmaz mı? çünkü araştırdığım kadarıyla 2 farklı var: ripped in ve shred diye. bu sitede de egzersiz başlığı altında var. yorumlara şöyle bir baktım, herkes çok memnun. baya etkiliymiş. Gerçi sen bayağı zayıfsın ama "zayıf" var bir de "fit zayıf" var. ikincisi kulağa harika geliyor :)
sadece ölçülerimi alıp öyle başlıyayım istiyorum ama nerden nasıl alacağımı bilmiyorum. yani şimdi alırım ama bir sonraki ölçümde aynı yerden alıp almadığımı bilemem gibi geliyor:44:
Ayy evet ben de heyecan yaptım :)) Jillian da benim elimde ripped in 30min. varmış ammavelakin sonradan gelip araştırınca gördüm ki shred in 30 days olmalıymış ilk başlangıç... Sen onu al aybala, ben de yarına alıcam. Yarın akşam başlarız belki hı? Mezur almam lazım bi de ölçüm yapabilmek için :) çarşamba sabahı ölçeyim diyorum. Regl dönemindeydim şişlerim anca iner sanki... Ne dersin? Salı veya çrş başlıyalım mı?
Canım iyi akşamlar. Bugun d&r 'e gittim sırf jillian için :) Aradım taradım sadece 1 tane vardı o da sendekiyle aynı sanırım 'Jillian Michaels ile 30 günde incel' diye. Başka da bulamayınca bunu alıyım dedim. 3 seviyeden oluşuyormuş.Şimdi inceleyeceğim. Ne yapacağız? Bu başlangıç değil sanırım..
yok başlangıç seviyeyi almışsın sanırım. üstünde siyah bişi var, 30 günde 10 kilo verebilirsiniz yazıyor üstünde bir de di mi?
ben mezur alamadım artık ölçümü iple yapayım diyorum... da dumble olayını nasıl çözcez?
Evet benimki de aynen öyle.Oh o zaman rahatladım ya. Ben dambıl yerine 1.5 litrelik su şişelerini kullanırım diye düşünüyorum şimdilik.Belki ilerleyen zamanlarda alırım. Geç oldu artık yarın başlayacağım. Bu arada tatlısız ilk günüm.Fazla zorlamadı çünkü tatlı yiyemedikçe kendimi tuzluya verdim
üçüncü günden sonra çok rahatlıcaksın inan. her tatlı istediğince onun yerine başka bir şey yememeye çalış bence ki bu sefer de kilo alma :) ama şimdilik böyle atlatabiliyosan neden olmasın... yarın akşam ben geç yapabilicem sporu... eve baya geç gelicem saat 10 gibi. sonra da yemek yapmam gerekecek. nasıl becericem araya spor sıkıştırmayı bilmiyorum ama bakıcaz artık.
Bu arada sen çalışıyo musun? hayat şartlarımız aynı mı merak ettim :)
Okuduklarım kadarıyla pek aynı görünmüyor sen evlisin sanırım :) Belkide abla demem gerekecek? :) ben 21 yaşındayım,üniversite 3.sınıftayım.Tatildeyim şuan ondan pek bi rahatım ama 1 ay sonra sabah 6 akşam 7-8 anca eve girişim. O zamana kadar iyice zorlayım kendimi diyorum sonra bu kadar rahat olamam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?