- 6 Ağustos 2013
- 765
- 445
- 123
- Konu Sahibi morkurbaga
bende tatlıyı hayatımdan çıkardım ama arada kaçamak yapmıyor muyum yapıyorum. tabiki ucundan! 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
61.0!!! ya noluyor anlamıyorum... dün 60.7 idim ve normalde daha az çıkmayı beklerken bugün bir de o kilonun da üstüne çıktığını gördüm :/ ne oldu da kilo verişim durdu anlamıyorum... hala 0 tatlı ve 0 hamurişi. asla ekmek yok. öğlen yemeğinde makarna , pilav çıkıyor yemiyorum. genelde çorba ve yemek olarak ne varsa şeklinde 2 çeşit oluyor. çorbayı mı kesmeliyim acaba? netice de ona da un koyuyolar ama bir tas çorba da bu kadar hayatımı derinden etkilememeli bence :)
valla anlayan varsa beri gelsin...
Aman sakın ha çorbadan bulma bunun sebebini :) Öyle şey mi olur ekmek yok hamurişi yok tatlı yok. Güzelim çorba mı engel olsun kilo vermeye :) Ben ki çorbayla zayıfladım. Bütün gün okulda herkes fast food ve ağır yemekler tüketirken sadece çorba içtim kendi yaptıgım hafif sandviçi yedim. Çorba tam tersine hem sindirimi kolaylaştırır hem doygunluk hissini artırır. Zaman zaman bu kilo alıp vermeler duruyor. Benim annem yediğine içtiğine dikkat ediyor deli gibi spor yapıyordu aylardır aynı kilodaydı ne aldı ne verdi,daha yeni tekrar vermeye başladı. Böyle oldugunda biraz daha metabolizmayı hızlandırıcı şeyler tüketmek gerektiğini biliyorum. Sabah kalkınca geceden hazırlanmış limonlu su veya yeşil çay. Yalnız limonu geceden sadece 1 dilim suyun içine koyacaksın. İnanılmaz rahatlatıyor. Birde regl dönemini yeni tamamladıgınızı düşünecek olursak. Bence normal.
Bu arada dün sporu yaptım, yaklaşık 1 aydır spor yapmadıgım ıcın hamlamışım, kollarım fena agrıyor :) ama inanılmaz hareketli ve yağ yakmaya yönelik. Kendimi şimdiden zinde hissediyorum. En yakın zamanda başlamanı ve farkı görmeni bekliyorum :)
umarım dediğin gibidir canım. bu limonlu suyu denicem. rahatlatıyor dediğin bağırsak sistemi yönünden mi rahatlatıyor? bir de limonu kabuğuyla mı koyuyorum, limonu sonradan sıkıcak mıyım içine yoksa direk sdc suyunu mu içicem? limon pek sevmem de o yüsden detay soruyorum :) ben de başlamak için sabırsızlanıyorum spora. bugün yapma şansm vardı ve fakat yarın gidicez dediğim gibi çok anlamsız olacaktı başlamak. yorgun olmazsam pazar yoldan geldiğimde başlıcam, yoksa pazartesi... ölçülerini aldın mı bu arada?
Evet canım hem bağırsak açısından rahatlatıyor hem de metabolizma hızının artmasına yardımcı oluyor. Limonu kabuguyla beraber 1 ince dilim koysan yeterli.İçine sıkmana falan gerek yok. İçerkende limonu çıkarırsın sabah. Bende pek sevmem ama azıcık idare ediver :) Bu arada ben böyle samimice konuşuyorum gerçekten samimiyetine inandıgım icin :) Ama bi yandan da huzursuz hissetmedim değil saygısızlık ediyor olmayayım diye.Ablada demek istemiyorum yani tarzım değil. Sorun olmuyordur umarım biraz arkadaş şeklinde sohbet ediyorum ama en güzeli de bu değil mi ya? İçim bi rahat etmedi :)
İçin rahat etsin diyip bu konuyu burda kapatıyorum :)
Hiç ara vermeyecegin bir günde başlarsan en iyisi çünkü psikolojik olarak 1 gün bile ara versen eminim kötü hissedeceksin. O derece etkili. Kollarım,bacaklarım sızlıyor şuan. 2.gün ilk güne göre daha kolaydı ama alışmak biraz zaman alacak sanırım :) Ölçülerimi aldım. Böyle ölçülerime bakınca küçücükmüşüm gibi geliyor ama bacaklarım göbeğim öylee duruyor anlamadım ki :)
80-60-85
80-60-85 mi???? neyse sen kendini daha iyi bilirsin yine yorum yapmak istemiyorum :)
Ah o 90 lık goguslerım zayıflayınca küçüldü kaldı bunun ıcın uzuluyorum. Ama o koca simitler ve belim gerçekten incecik bundada pilates ve yürüyüşün etkisi büyük.Ama şu göbekle,kalın bacaklarım.. Off off. Evet zayıfım ama sıkı ve fit değilim ya. O Jillian gibi sımsıkı ve kaslı bir vücudum yok foss salıveriyorum hemen sporu bırakınca. Boyumda kısa 155 cm.Evlenip cocuk dogursam hoop eski haliiim Merhabaa. O yüzden benım sımsıkı olmam lazım kafaya koydum :)
Ama tatlısız hayat cok zor be bugun o kadar zorlandım kii.. Annem anlaşmamıza uymadı ve profiterollu dondurma almış.Mahvoldum. Kardeşimde vazgecmıstı tatlıdan o da dayanamadı. Bi ben baktım onlara oyle melul melul. Gözümün önünde yeyiverdiler. Dayandım.Tebrik ediyorum kendimi :) Sen nasıl dayanıyorsun ya helal olsun :)
60.7!
çok feci takılmış durumdayım. karbonhidrat o kadar sınırlı alıyorum ki nasıl veremiyor vücut, gün içindeki kalorileri nereden bulup da harcıyor anlamıyorum. şuanda kilo koruma moduna girsem alıcak durumdayım kiloları geri.
şimdiki hedefim 4 ekime kadar 55 olmak ama nasıl?
egeada diye bir kullanıcı 10 günlük bir diyetle çok hızlı kilo vermiş. salata ve haşlanmış tavuk yiyosun sdc. ben 10 gün değil de 1 hafta mı yapsam acaba? bilmedim yabir ara 1 hafta izin kullanıcam evde olucam olmadı o dönem yapayım bu diyeti.
aybala canım sen naaptın spor olayını? santim santim gidio mu :) azıcık geri dönüşlerini paylaş bizimle...
Bugün hiç keyfim yerinde değil Jillian'ı yarım bıraktım bugunluk.
Sabah ne de güzel yazmışım oysa ki
Azıcık pişman hissediyorum ama 1 gün aradan bir şey olmaz umarım..
Bir de sanırım tatlı bagımlılıgım yavas yavas köreliyor sayende :)
Geçen küçücük bir kaçamak yaptım ama sonrasında aramadım tatlı
Bugun tam 1 hafta oldu onu da söyleyim dedim, haklıymışsın :)
senin spora başlaman da bana benzedi. Neyse ikimizde zihin olarak hazırız .
Bir ara kendimi ayarlayıp bende jıllıan yapıcam 30 gün.
sanırım kışın soğuktan dışarı çıkılamaz hale gelince falan olur. Çünkü en güzeli açıkhavada bol oksijen alınarak spor yapmak.İmkanlar elverdiğince tabiiki.
sonuçta sporun iyisi kötüsü olmaz........
epeydir yazmıyorum farkındayım çünkü en son tartıldığımda 61.4ü gördüm ve resmen küstüm. o zamandan beri tartılmıyorum ve dün akşamdan beri eski prensibim yok. örneğin akşam bir milföy böreği yedim. bugün 1/4 simit yedim, milkshake içtim. pazartesiye kadar da böyle gidecek valla. sonuçta 1.5 aydır çok sıkı bir beslenme diyetim vardı. biraz böyle bir mola iyi gelebilir belki. yarın sabah tartılsam 62.5 çıkacağımdan şüpheliyim valla. neyse ne. şimdi bugünden itibaren alkali su içmeye başladım. faydalı olduğuna dair yazılar okudum. kilo konusunda da yardımcıymış. bağırsakları da çalıştırıyomuş... bakalım işte umut dünyası...