- Konu Sahibi morkurbaga
-
Aaa şaşırdım ben. Kaç gündür bakıyorum yoktun :)
Ama bence iyi yapmışsın vücudun onlara da ihtiyacı var zaman zaman tepki gösteriyor.Şahsen benimde öyle oldu 9. günümde arkadaşlarımın ısrarıyla bırazcık tatlı yedim. 2 kaşık aldım sonra yeme ihtiyacı hissetmedim ama ertesi gün kendi yaptıgım kurabıyelerı löp löp götürdüm valla
Jilliana ise devam edemedim, hastaydım hastanelerde koşturmaktan o da öyle yarım kaldı
Çok üzgünüm..
Sende umutsuzluk yapma sakın kaldıgın yerden güzelce devam edersin ne de olsa
canımmola verdiğin iyi olmuş.moral olur.hem arada vücudu şaşırtmak lazım.
Ama bitir artık.toparlan ve eski azmine bir an once kavuş.
vücudun duraklama dönemine girmiştir.bu dönem geçince tekrar pıtır pıtır vermeye başlarsın kilocukları.
her tartı sonucunu dikkate alma.günlük değişimlere sevinip üzülme.ideali haftada 1 kez tartılmak.kendine bir gün belirle(benim pazartesi mesela),ve o günkü sonuca gore verdim yada aldım moduna gir.
jillian için şartları zola lütfen... söyleyene bak diyeceksin ama belki seni gaza getiririm.Şartlarını az çok tahmin edebiliyorum.Pazartesi benimde çalışma maratonum başlayacak.büyük oğlum anasınıfına başlayacak.onu düşünmüyorum ama küçüğüm nolacak?Çalışan insanın binbir türlü engeli oluyor ama herşeyin bir bedeli var sonuçta...
bence bu kaçamaklara ragmen tartıda artı çıkmayacaksın :))))))))
keşke dediğin gibi olsa. pzt tartılıcam ben de. bağırsaklarımı tamamen boşaltmadan doğru kilomu göremicem ama biliyorum. o kadar kötü ki artık karnım ağrıyostres beni kötü etkiliyo. her yönden. kilo verişimi durduran da stres bence... gamsızlık güsel şey :)
canım sakın bırakma ,ara verme.kendim başlamış kadar sevindim.sakın ara verme ,sakın bırakma.level 1 I bende birkaç kez yaptım ama apartmandan hemen şikayet geldi,şevkim kırıldı tabiiki.
yarın tartılmayı unutma,bende merak ediyorum.bu yediklerinle + çıkman mümkün değil...
spordan sonar birden bire eski hızında vermeye başladığını göreceksin....
Konuyu ve yapılan yorumları hiç sıkılmadan arkası yarın tadında okudum :)
Azminize motivasyon gücünüze hayran kaldım, bu pazartesi itibarıyla bende hayatımda bu radikal kararı aldım ancak benim hikayem biraz farklı.
Pazartesi itibarıyla Dr.Ayşegül Çoruhlu'nun "Alkali diyet" kitabını okumaya başladım. Kitap konusu ve iddia ettikleri çok cesurca geldi sağlık ve güzellik için gerekli ve yapılabilir gibi geldi. Ve pazartesi sabah ben 74,3 kilo ile rejime başladım. Rejim değil de kilo ve sağlık düzenlemesi desek daha doğru :)
Sonra sizleri takibe aldım, keyiflendim ve motive oldum. Ancak iki gündür ortalıkta kimse yok.
Beni yalnız bırakmayın kızlarGün içinde spor ve diyet olarak yapabildiklerimi anlatacağım. Görüşürüüüüz
yine küstün sanmıştım bende...demek buralardaydın...bende adet öncesi iştahıma gem vuramıyorum.Allah sonumu hayır etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?