- Konu Sahibi morkurbaga
-
çok doğru kararlar almışsınız tebrik ediyorum.
Tatlı ve tüm karbonhidrat içeren besinleri ( ekmek, bütün hamurişleri, patates, mısır, bezelye, paketlenmiş hazır bütün yiyecekler ilk aklıma gelenler) hayatımızdan sonsuza kadar çıkarmayı başarabilsek asla kilo sorunumuz ve pek çok sağlık sorunumuzun hiç birisi olmayacak.Bunu hepimiz biliyoruz aslında ama insanız işte. Nefsimiz her zaman sahip çıkamıyoruz. 1, 3, 5, 10 darken kilolar alıp başını gidiyor.
21 gününüzü takip edicem, başarılar dilerim.
Çok güzel bir karar almışsın tebrik ederim :) Bende heveslendim şuandan itibaren bende yemiyorum haydin kolay gelsin
Palavra
Bende bunu diyet yaparken anladım.Önceden saat 11 -12 arası işyerinde çayın yanında ağzıma minicik tatlı birşey atmadan duramazdım.İllaki o tadı arardım.(Çayı yıllardır şekersiz içiyorum.)
Karataya tam uyar, kuruyemişlerimi yersem bırak şeker isteğini 6-7 saat açlık dahi hissetmiyorum...
Çok güzel bir karar almışsın tebrik ederim :) Bende heveslendim şuandan itibaren bende yemiyorum haydin kolay gelsin
Şu vücudun 21 günde alışması olayı beni çok heveslendirdi şu an ben de başlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?