• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlıyı hayatımdan çıkarıyorum ve zayıflıyorum

yarına tatlısız hayatımın 1. haftasını tamamlamış olacağım inşallah. bugün sabah tartılamadım bakalım yarına 1 haftada ne kadar vermiş olacağım?

bir hafta boyunca tatlı olarak sadece meyve yedim, arada misafirim geldi tatlı yaptım hiç yemedim ve o kadar çok tatlı reddettim ki :) bugün unutup daha önceden içtiğim yerde limonata istedim. sonuçta onda da şeker var içmemem gerekiyordu ama istemiş bulunduğum için hadi içeyim bari dedim ama ne oldu biliyor musunuz??? içemedim... gerçekten inanılmaz tatlı geldi :52: ha belki o gün gerçekten şekerli yapmışlardı bilemedim ama hiç içilecek gibi değildi o derece :) ay ben çok mutluyum ve doğru yolda olduğumu biliyorummm :3:

ağustosun 17sinde bir düğün var ve gözlerin benim üzerimde olacağı bir düğün olacak. o zamana kadar 58 kilo olacağıma inanıyorum. olurum heralde değil mi?

kızlar kışın kilo da alınır biliyosunuz bence kışa kadar verebileceğimizi verelim kışın da kilo almamaya çalışalım. neticede ben geçen yıl temmuzda 59 kiloydum bir senede özellikle kışın 64 kilo oldum. 5 kilo ya boru değil!!! ama bundan sonra almak yok. veremesem bile almıcam. işte o kadar! :):33:

herkeslere günaydınlar ve iyi haftalar olsun :3:

tam olarak bir haftamı geride bırakmış bulunmaktayım.
ilk kilo:64
şimdiki kilo: 63
hastalığım da bitecek inşallah bir kaç güne. bu hafta sonunda da 62 olacağımı düşünüyorum :) bende her şey yolunda ya sizlerde?

Ben de hamilelikte şu ana kadar 18 kilo aldım.
Tatlıyı ve hamur işini çok seviyorum ama bana zararının da farkındayım.
Birkaç gündür ikisini de yememeye çalışıyorum
Biraz zorlanıyorum ama alışırım inşallah.
Ben tartılamıyorum zaten kilo veremem bu haldeyken, daha fazla almamak için uğraşıyorum.
Kolay gelsin hepimize =)

Ben de hamilelikte şu ana kadar 18 kilo aldım.
Tatlıyı ve hamur işini çok seviyorum ama bana zararının da farkındayım.
Birkaç gündür ikisini de yememeye çalışıyorum
Biraz zorlanıyorum ama alışırım inşallah.
Ben tartılamıyorum zaten kilo veremem bu haldeyken, daha fazla almamak için uğraşıyorum.
Kolay gelsin hepimize =)

Sanırım doğuma çok az kalmış. Şimdiden hayırlı olsun diyorum, çok güzel bir şey bu :) ama hamileyken daha çok dikkat etmelisin. neye? kilo almamaya değil sağlıklı yaşamaya ve şekerli olan hiç bir şey sana yaramıyor aslında. bunu sen de biliyorsun biliyorum bunu duymak bile seni sıkıyor olabilir ama zararın neresinden dönersen kardır diyorum. bundan sonra kilo alımını hem yavaşlatmak hem de doğum sonrasında verdiğin kilolardan hemencik kurtulabilmen için bu yöntem çok doğru bir yöntem olur. bence bugünden tezi yok sen de bu hayatı benimse? ;)

Ayrıca benim de bir hedefim var ilk defa burda açıklıyorum:) sanırım ben de bilinçaltımda kendimi hamileliğe hazırlıyorum kendimi. bu hazırlığa da kilomdan başladım :) 55 olduğumda inşallah ben de bir çocuk düşünüyorum. kendime böyle bir hedef koydum :) tatlıyı şimdiden hayatımdan çıkarırsam hamileliğimde de rahat ederim diye düşünüyorum. Bakalım hayırlısı...

kızlar bu sabah malesef ki kilo verememiş hatta almış gibi göründüm :59: 63.2 çıktım. almamışımdır orası kesin. tuvalet faktörü falan giriyor devreye ama şu da bir gerçek ki kilo vermem sanırım yavaşladı :67: ben 60a kadar kolay ineceğimi düşünmüştüm yani en azından ekstradan bir şey yapmadan inebileceğimi düşünmüştüm... bakalım yarına da hiç bir şey farketmez ise bir durum değerlendirmesi ve belki de yeni kararlarla karşınızda olurum...

Dün biraz canım sıkılmıştı arkadaşlar biliyosunuz 63.2 çıkmıştım ama bugün 62.9 çıktıııımmm :64: yani her şey yolunda, belki yavaşladı gerçekten kilo verişim ama hala vermekteyim... 62'li kiloları görmek çok güsel. yani birler basamağının değiştiğini görmek :) inşallah onlar basamağının da değiştiğini göreceğim :)

dün 7de yemekten kalktık, canım hiç bir şey yemek istemedi sonrasında. saat 10 gibi eşimin zoruyla bir elma yedim sadece. gerçekten abur cubur isteğim atıştırma isteğim kalmadı sanki....

bu arada bugün ilk tepkimi aldım. bir arkadaşım sen zayıfladın mı? bu yeni pantalonun mu eskisi mi? diye sordu ben de eski diyince gerçekten zayıflamışsın bak bollaşmış dedi :) pek mutlu oldum :) ayrıca bugün 10. günüm yolu baya yarıladım aslında ama şöyle bir gerçek de var ki ben 21 gün sonra tekrardan tatlı yemeye başlıyacağımı hiç sanmıyorum :) gerçekten canım istemiyor, bir de suçlu hissederim sanki kendimi yerken, yiyemem. bence süper oldu bu böyle :)

haydi ama yok mu benimle aynı cesareti gösterip tatlıyı hayatından defetmek isteyen? :46:

62.5 :62:

yanlız ben de şöyle bir şey oldu bir de. tatlıyı çıkardım ya iyice dikkat etmeye başladım. yani ekmek falan da yiyemiyorum. baya kendimi diyet moduna soktum... ha şimdilik iyi gidiyor ama uzun soluklu olur mu onu bilemiyorum işte :50: aslında şuan o kadar kararlıyım ki olmıcakmış gibi gelmiyo. ve kendimi şöyle motive ediyorum. bir kere dikkat et, iradene hakim ol ver kiloları kurtul ondan sonra rahata er ve yine dikkat ederek ama fazla kasmadan kilonu koru. bu kadar basit aslında. bir kere dişimi sıkıcam sadece o kadar! ayrıca giyeceğim her şeyin yakıştığı günleri düşünüyorum ve o şekilde de motive ediyorum kendimi... hiç kasmadan sadece S bedeni var mı diye bakıcam onun dışında ay göbeğim çok mu çıktı ay simitlerimi çok gösterdi diye hiiiççç düşünmicem :46:

canım sen spor ypabiliyor musun.Hiç bahsetmemişsin.
Ben hreketsiz kalınca hiç kilo veremiyorum, hemen şişmeye başlıyorum.....

Hayır canım yapmıyorum. hatta hayatımda hiç bu kadar hareketsiz kalmamıştım. bütün gün bilgisayar başında oturmak zorundayım bu aralar. normalde en az 3 gün spor yapan biriydim. spora gitmesem bile gün içerisinde çok efor harcardım. hiç oturamadığımı bilirim saatlerce. ama şimdi tam tersi oldu malesef:( bu yüzden de kilo almıştım ama şuanda sporsuz verebiliyor olmak mutlu ediyor beni. kilo vermem durduğu zaman spora başlamak istiyorum. şimdi bu şekilde verebildiğim kadar vermek istiyorum. hatta yogaya başlamak istiyorum ya du bakalım :)

beni de mahveden tatlı oluyor
bu kış uzun bi süre 2 ay kadardı sanırım tatlı yemedim ve sonuç 5 kılo kadar verdim başka bişeye dikkat etmeden veeeee ilk tatlı yemeye başladığımdda tadı çok baygın ve şkerli geliyordu
inanılmaz bi durum
şu iradeye bi hakim olsak
benim için ramazanda zor sonrasında tatil dönüşü başlamam lazım

beni de mahveden tatlı oluyor
bu kış uzun bi süre 2 ay kadardı sanırım tatlı yemedim ve sonuç 5 kılo kadar verdim başka bişeye dikkat etmeden veeeee ilk tatlı yemeye başladığımdda tadı çok baygın ve şkerli geliyordu
inanılmaz bi durum
şu iradeye bi hakim olsak
benim için ramazanda zor sonrasında tatil dönüşü başlamam lazım

Harika!!! bana çok iyi geldi bu yazdığın. 5 kilo bence süper!!! keşke devam ettirebilseydin. eski yeme alışkanlığına dönmeseydin :( çünkü bu kadar dayandıktan sonra ve hala sana şekerli gelmesine rağmen tatlı yemen kötü olmuş :) lütfen bayramdan sonra bana katıl ve beraber birbirimizi motive edelim :3:

bu sabah 62.3 çıktım pazartesiye inşallah 62 veya 61 küsürlü kiloda olacağım :)

bu sabah kahvaltıyı da ekmeksiz yaptım ki asla yapabileceğimi düşünmemiştim. 2 yumurtadan peynirli omlet yaptım kendime. bol domatez bol ceviz valla baya doydum. insan doyuyor aslında sadece gözü aç oluyor işte. eşim karşımda bazlama ekmeğe kaşarlı sucuklu tost yaptı pislik :) ama hiç istemedim gerçekten. bugün akşam balık yedik yanında da fırında patates. patatesten 6-7 dilim yemişimdir heralde. aldığım tek karbonhidart bu olabilir. o yüsden hiç kendimi suçlu hissetmedim :)

ağustos 17de bi arkadaşımın düğünü var. ona 60'ın altında bir kiloyla gitmek istiyorum. inşallah başarırım :)

bende devam ediyorum hala :) ben tatlıyla ekmeği aynı anda kestim.sahurda da ekmek yemiyorum artık canımda istemiyor.ayrıca ben çok tatlıyı kaçırınca başım arırdı.şimdi baş ağrımdan eser yok.çok şükür.bu bile yeterli sebep yememek için.birde beni ramazan başında görenler ve bir 10 gün sonra görenler zalıflamışsın dediler çok hoşuma gtti :) herkese tavsiyem ekmeği kesin net bişi diyemesemde şekerin vücudumuza yük olmaktan başka bir artısı yok.bir sürü hastalığın baş nedeni.umarım herkes bırakmayı becerebilir.
ben bu akşam 2 parça dilim değil kavun ve yarım şeftali 15 tane çay ile birlikte kavurlmuş fındık yedim ama çok pişmanım.kendimi suçlu hissettim. meyvenin yasak olması zor yahu :(

bende devam ediyorum hala :) ben tatlıyla ekmeği aynı anda kestim.sahurda da ekmek yemiyorum artık canımda istemiyor.ayrıca ben çok tatlıyı kaçırınca başım arırdı.şimdi baş ağrımdan eser yok.çok şükür.bu bile yeterli sebep yememek için.birde beni ramazan başında görenler ve bir 10 gün sonra görenler zalıflamışsın dediler çok hoşuma gtti :) herkese tavsiyem ekmeği kesin net bişi diyemesemde şekerin vücudumuza yük olmaktan başka bir artısı yok.bir sürü hastalığın baş nedeni.umarım herkes bırakmayı becerebilir.
ben bu akşam 2 parça dilim değil kavun ve yarım şeftali 15 tane çay ile birlikte kavurlmuş fındık yedim ama çok pişmanım.kendimi suçlu hissettim. meyvenin yasak olması zor yahu :(

meyveyi doktorun mu yasakladı tatlım bende çikolataya hasret kaldım senin gibi bende bii kaçamak yapıp börek tükettim :(

senin de bu yolda olduğunu bilmiyordum açıkçası çok moral oldun:) ben de ilk hafta tatlıyı kestim 10. günde de ekmeği ve diğer tuzlu hamurişlerini kestim. bence kesinlikle vücut farkettiriyor. 10günde farketmez olur mu? düzenli tartılmıyor musun peki? ne kadar kilo verdiğini falan bilseydik iyi olurdu aslında. hiç kendini de suçlu hissetme. önceden yediklerini düşün bir de şimdiyi... benim göbek ve yan simitlerimden gidiyor sanki kilolar onu farkettim bir de. en çok istediğim iki yer :) meyveyi de yasaklı düşünme bence. kontrollü tüketildiğince hiç bir şeyçik olmaz. bence yemek de gerekiyor. vücut bir yerden karbonhidrat almalı diye düşünüyorum açıkçası... yoksa öbür türlü de çok sağlıklı olmaz. istediğimiz kiloya gelince de ben tatlıyla değil de ekmekle kiloyu koruyayım diye düşünüyorum. sabahları meela ilk bir ekmek eklerim. onun dışında yine yemem. tatlıyı mümkünse hayatımdan komple çıkarmak istiyorum çünkü gerçekten zehir olarak görüyorum. kendimize yapacağımız en büyük iyilik bu olur bence. olmadan da yaşanıyor valla. :34:

meyveyi doktorun mu yasakladı tatlım bende çikolataya hasret kaldım senin gibi bende bii kaçamak yapıp börek tükettim :(

hayır doktorum yasaklamadı.yani doktora gitmedim.sadece burda diyet yapan arkadaşların yaptığı yorumlardan çıkardığım sonuç sonucu meyveyi yememeye başladım :) şeker oranı yüksek meyvelerin ya ondan.mevye şekeri de normal bildiğimiz şekerler kadar zararlıymış.fazla kaçırmamak gerekmiş.birde suyunu değilde posasını yiyecekmişiz :)) uzman olduk artık.herşeyi okumak ve tv deki hocaları dinlemekren :)))
birde benim bölgesel kilo problemim var.o da göbek.
göbeği de şekerler karbonitratlar yapıyormuş.el mahkum yemicez :)))yoksa göbeğim önden almış başını gidecek :))harekette yapamıyorum.

Back
X