- Konu Sahibi morkurbaga
-
Ben de hamilelikte şu ana kadar 18 kilo aldım.
Tatlıyı ve hamur işini çok seviyorum ama bana zararının da farkındayım.
Birkaç gündür ikisini de yememeye çalışıyorum
Biraz zorlanıyorum ama alışırım inşallah.
Ben tartılamıyorum zaten kilo veremem bu haldeyken, daha fazla almamak için uğraşıyorum.
Kolay gelsin hepimize =)
arkadaşım sen meyve yiyormusun?
kardelencan, nasıl gidiyor? umarım devam ediyorsundur? bir anlık bir karar alış olmamıştır inşallah :)
canım sen spor ypabiliyor musun.Hiç bahsetmemişsin.
Ben hreketsiz kalınca hiç kilo veremiyorum, hemen şişmeye başlıyorum.....
beni de mahveden tatlı oluyor
bu kış uzun bi süre 2 ay kadardı sanırım tatlı yemedim ve sonuç 5 kılo kadar verdim başka bişeye dikkat etmeden veeeee ilk tatlı yemeye başladığımdda tadı çok baygın ve şkerli geliyordu
inanılmaz bi durum
şu iradeye bi hakim olsak
benim için ramazanda zor sonrasında tatil dönüşü başlamam lazım
bende devam ediyorum hala :) ben tatlıyla ekmeği aynı anda kestim.sahurda da ekmek yemiyorum artık canımda istemiyor.ayrıca ben çok tatlıyı kaçırınca başım arırdı.şimdi baş ağrımdan eser yok.çok şükür.bu bile yeterli sebep yememek için.birde beni ramazan başında görenler ve bir 10 gün sonra görenler zalıflamışsın dediler çok hoşuma gtti :) herkese tavsiyem ekmeği kesin net bişi diyemesemde şekerin vücudumuza yük olmaktan başka bir artısı yok.bir sürü hastalığın baş nedeni.umarım herkes bırakmayı becerebilir.
ben bu akşam 2 parça dilim değil kavun ve yarım şeftali 15 tane çay ile birlikte kavurlmuş fındık yedim ama çok pişmanım.kendimi suçlu hissettim. meyvenin yasak olması zor yahu
bende devam ediyorum hala :) ben tatlıyla ekmeği aynı anda kestim.sahurda da ekmek yemiyorum artık canımda istemiyor.ayrıca ben çok tatlıyı kaçırınca başım arırdı.şimdi baş ağrımdan eser yok.çok şükür.bu bile yeterli sebep yememek için.birde beni ramazan başında görenler ve bir 10 gün sonra görenler zalıflamışsın dediler çok hoşuma gtti :) herkese tavsiyem ekmeği kesin net bişi diyemesemde şekerin vücudumuza yük olmaktan başka bir artısı yok.bir sürü hastalığın baş nedeni.umarım herkes bırakmayı becerebilir.
ben bu akşam 2 parça dilim değil kavun ve yarım şeftali 15 tane çay ile birlikte kavurlmuş fındık yedim ama çok pişmanım.kendimi suçlu hissettim. meyvenin yasak olması zor yahu
meyveyi doktorun mu yasakladı tatlım bende çikolataya hasret kaldım senin gibi bende bii kaçamak yapıp börek tükettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?