Hediyeler hep güzelEvet, benim yatak setim de güzeldi
Battaniyeli falan
Vallahi her kazanan hakediyor. Ve yiyeceklerimiz tadılmadan bu hediyeleri kazanıyoruz.Hediyeler hep güzel
Aynen canımVallahi her kazanan hakediyor. Ve yiyeceklerimiz tadılmadan bu hediyeleri kazanıyoruz.
Bu sebeple her hediye çok güzel. Sonuçta bir internet portalında yarışıyoruz.
Ona da razıyız birincilik olsun da bir kere görelim nasıl bir şeymişPınar var
Şu garibana bir jest allah rızası içinKatılmadan mı
Olur inşaallahOna da razıyız birincilik olsun da bir kere görelim nasıl bir şeymiş
Ama yine de tarifleri kıskanıp, arkadaşlarıma çemkirebilirimAynen canımBunun bilincinde olmak çok önemli
Bu hayatta kimse birine karşılıksız bir şey vermiyor.Şu garibana bir jest allah rızası için
Çok haklısınAma yine de tarifleri kıskanıp, arkadaşlarıma çemkirebilirim
He valla nevoş yaa çok doğrusun, ben çalışıp çabalayıp yine de alamiyorumBu hayatta kimse birine karşılıksız bir şey vermiyor.Çalışmadan,çabalamadan,emek vermeden olmuyor
5 defa katılmışsınHe valla nevoş yaa çok doğrusun, ben çalışıp çabalayıp yine de alamiyorumkaderim sagolsun
Sadece yemek yarışması için söylemedim bunu, genel hayatım için söyledimHe valla nevoş yaa çok doğrusun, ben çalışıp çabalayıp yine de alamiyorumkaderim sagolsun
Balıkçı olayı çözmüş elticim. Ben daha acemiyim, dişlerimi kullanmayı bilmiyorum
Oooo sen benim bu hayat ve insanlar için yaptıklarımı bilsenSadece yemek yarışması için söylemedim bunu, genel hayatım için söyledim
Son balık bükücüymüşBalıkçı olayı çözmüş elticim. Ben daha acemiyim, dişlerimi kullanmayı bilmiyorum
Yine alamıyorum derken, katıldığım kategorilerHe valla nevoş yaa çok doğrusun, ben çalışıp çabalayıp yine de alamiyorumkaderim sagolsun
Bende sendenim nevoşum ama hiç karşılığını görmedim gerçekten, çabalarımın karşılığını da alamadım hiç. Sahip olmak isteyip olamadığım o kadar çok şey var ki şu hayatta ama bu da benim sınavım sanırım. Allah yoklukla terbiye ediyo belkideOooo sen benim bu hayat ve insanlar için yaptıklarımı bilsenKarşılığı yok
Ama evren elbet kıymetini bilecek ben inanıyorum