- 22 Temmuz 2017
- 43.951
- 130.618
Ben böyle balık bükmek istemiyorumSon balık bükücüymüş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben böyle balık bükmek istemiyorumSon balık bükücüymüş
Bu kadar için 3 defa kazandın benim 6-7 çok değil yaniYine alamıyorum derken, katıldığım kategoriler Eki Görüntüle 2926511 Eki Görüntüle 2926512 Eki Görüntüle 2926513 Eki Görüntüle 2926514
Offffff yasoo ne kadar çok onlar öyleYine alamıyorum derken, katıldığım kategoriler Eki Görüntüle 2926511 Eki Görüntüle 2926512 Eki Görüntüle 2926513 Eki Görüntüle 2926514
Belki aldık farkında değilizBende sendenim nevoşum ama hiç karşılığını görmedim gerçekten, çabalarımın karşılığını da alamadım hiç. Sahip olmak isteyip olamadığım o kadar çok şey var ki şu hayatta ama bu da benim sınavım sanırım. Allah yoklukla terbiye ediyo belkide
Fabrikada çalışmaya başladıktan bir süre sonra yetişemediğim için ara vermiştim. Yoksa hiç kategori aralığım yoktuBu kadar için 3 defa kazandın benim 6-7 çok değil yani
Seninde bayağı olmuş ve ara verdin maşaallah
Aynen canım her daim buradasınFabrikada çalışmaya başladıktan bir süre sonra yetişemediğim için ara vermiştim. Yoksa hiç kategori aralığım yoktu
Evet o da olabilir. Belki farkında değilim bilmiyorum. Her istediğimiz insana mutluluk getiremez ama insanoglunada ulaşamadığı cazip gelir ya ben boş tarafa değilde dolu tarafa bakmayı ogrendigimde büyüyeceğim sanırım. Yoksa daha çok paramparça olurum 50 yaşıma da gelsemBelki aldık farkında değiliz
Yanlış düşünüyorsun
İstediklerimizi elde ettiğimizde belki daha mutsuz olacağız
Hele o Ramazan ayı kategorisiOffffff yasoo ne kadar çok onlar öyle
Ben o zamanlar yoktum ama geçmişte incelemiştim. Inanılmaz zormuş. ben bir yemek yaparken günümü yiyorum, ramazani düşünemiyorum bile sabır göstermişsiniz resmenHele o Ramazan ayı kategorisi
4 tarifti önceden ve uğraşmalı tarifleri seçiyorduk ki öne geçebilelim
Ortamı seviyorum elticimAynen canım her daim buradasın
Çok uzak değilsin elbet 1.olacaksın
Aynen sen hep boş tarafa bakıyorsun ve inan herkesin farklı sorunları var.Evet o da olabilir. Belki farkında değilim bilmiyorum. Her istediğimiz insana mutluluk getiremez ama insanoglunada ulaşamadığı cazip gelir ya ben boş tarafa değilde dolu tarafa bakmayı ogrendigimde büyüyeceğim sanırım. Yoksa daha çok paramparça olurum 50 yaşıma da gelsem
Aynen öyle elticim çok şükürSizde iyi ki varsınızOrtamı seviyorum elticim
Hayat zaten yeterince zorlu, burada rahatlıyorum + yemek yapmayı seviyorum
İyi ki varsınız, zor dönemlerimde de bir size açılmıştım.
Çok şükür bugünümüze
Ben artık kaçmalıyım, gece mezat yolcusuyumAynen öyle elticim çok şükürSizde iyi ki varsınız
Hayırlı geceler Allah kolaylık versin,bol kazançlarınız olsunBen artık kaçmalıyım, gece mezat yolcusuyum
Hayırlı geceler size, nasipse yarın fırsat bulduğumda ce-eee derim.
Amin canım, Allah razı olsunHayırlı geceler Allah kolaylık versin,bol kazançlarınız olsun
Aynen nevoş, sanırım bu benim karakterim çünkü bu yasima geldim istesemde değiştiremedim kendimi. Ama noldu yine en çok zararı kendime verdim, hasta oldum. Sanmıyorum ki yine değişsin yada belli bir yaşa gelince dank edecek bana. Sınav dünyası işte, herkesin kendine göre sorunları var ama me demişler gülüyorsun mutlu sanıyorlar.Aynen sen hep boş tarafa bakıyorsun ve inan herkesin farklı sorunları var.
Benimde sıkıntılarım varAma huzurum yerinde,sağlığımız,az çok yerinde idare ediyoruz.
Çocuk sahibi olmak çok güzel ama bazen yetersiz kalıyorsun.Bu çok üzüyor
Onların senin yaşadıklarını yaşamasını istemiyorsun
Hayat bizim istediğimiz gibi ilerlemiyor.
Ama elbet bir sebebi var
Sonu güzel olsun
Allah rahatlık versin yasocan, hayırlı işlerBen artık kaçmalıyım, gece mezat yolcusuyum
Hayırlı geceler size, nasipse yarın fırsat bulduğumda ce-eee derim.
Allah biliyor canımAynen nevoş, sanırım bu benim karakterim çünkü bu yasima geldim istesemde değiştiremedim kendimi. Ama noldu yine en çok zararı kendime verdim, hasta oldum. Sanmıyorum ki yine değişsin yada belli bir yaşa gelince dank edecek bana. Sınav dünyası işte, herkesin kendine göre sorunları var ama me demişler gülüyorsun mutlu sanıyorlar.