Tatlı Tarifi Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tatlı '' hangisidir?(3 oy Hakkınız var)

• Ankete Katılan
    467
  • Anket Kapalı .
Bende sendenim nevoşum ama hiç karşılığını görmedim gerçekten, çabalarımın karşılığını da alamadım hiç. Sahip olmak isteyip olamadığım o kadar çok şey var ki şu hayatta ama bu da benim sınavım sanırım. Allah yoklukla terbiye ediyo belkide🤦‍♀️
Belki aldık farkında değiliz🤷🏻‍♀️
Yanlış düşünüyorsun🤷🏻‍♀️
İstediklerimizi elde ettiğimizde belki daha mutsuz olacağız 🤷🏻‍♀️

Belki aldık farkında değiliz🤷🏻‍♀️
Yanlış düşünüyorsun🤷🏻‍♀️
İstediklerimizi elde ettiğimizde belki daha mutsuz olacağız 🤷🏻‍♀️
Evet o da olabilir. Belki farkında değilim bilmiyorum. Her istediğimiz insana mutluluk getiremez ama insanoglunada ulaşamadığı cazip gelir ya🤷‍♀️ ben boş tarafa değilde dolu tarafa bakmayı ogrendigimde büyüyeceğim sanırım. Yoksa daha çok paramparça olurum 50 yaşıma da gelsem🤦‍♀️

Evet o da olabilir. Belki farkında değilim bilmiyorum. Her istediğimiz insana mutluluk getiremez ama insanoglunada ulaşamadığı cazip gelir ya🤷‍♀️ ben boş tarafa değilde dolu tarafa bakmayı ogrendigimde büyüyeceğim sanırım. Yoksa daha çok paramparça olurum 50 yaşıma da gelsem🤦‍♀️
Aynen sen hep boş tarafa bakıyorsun ve inan herkesin farklı sorunları var.
Benimde sıkıntılarım var🤷🏻‍♀️Ama huzurum yerinde,sağlığımız,az çok yerinde idare ediyoruz.
Çocuk sahibi olmak çok güzel ama bazen yetersiz kalıyorsun.Bu çok üzüyor🤷🏻‍♀️
Onların senin yaşadıklarını yaşamasını istemiyorsun🤷🏻‍♀️
Hayat bizim istediğimiz gibi ilerlemiyor.
Ama elbet bir sebebi var🤷🏻‍♀️
Sonu güzel olsun🥰

Aynen sen hep boş tarafa bakıyorsun ve inan herkesin farklı sorunları var.
Benimde sıkıntılarım var🤷🏻‍♀️Ama huzurum yerinde,sağlığımız,az çok yerinde idare ediyoruz.
Çocuk sahibi olmak çok güzel ama bazen yetersiz kalıyorsun.Bu çok üzüyor🤷🏻‍♀️
Onların senin yaşadıklarını yaşamasını istemiyorsun🤷🏻‍♀️
Hayat bizim istediğimiz gibi ilerlemiyor.
Ama elbet bir sebebi var🤷🏻‍♀️
Sonu güzel olsun🥰
Aynen nevoş, sanırım bu benim karakterim çünkü bu yasima geldim istesemde değiştiremedim kendimi. Ama noldu yine en çok zararı kendime verdim, hasta oldum. Sanmıyorum ki yine değişsin yada belli bir yaşa gelince dank edecek bana. Sınav dünyası işte, herkesin kendine göre sorunları var ama me demişler gülüyorsun mutlu sanıyorlar.

Aynen nevoş, sanırım bu benim karakterim çünkü bu yasima geldim istesemde değiştiremedim kendimi. Ama noldu yine en çok zararı kendime verdim, hasta oldum. Sanmıyorum ki yine değişsin yada belli bir yaşa gelince dank edecek bana. Sınav dünyası işte, herkesin kendine göre sorunları var ama me demişler gülüyorsun mutlu sanıyorlar.
Allah biliyor canım🤗
Elbet mükafatını alacaksın🥰
Belki benim sıkıntılarım daha büyük,diğerinin benden büyük bilemeyiz🤷🏻‍♀️
Yalnız geldik yalnız gideceğiz.Şahsen benim kimseye güvenim yok😄

X