Pasta setlerimiz varTabaklar mı?![]()
![Grinning face with smiling eyes :smile: 😄](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f604.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pasta setlerimiz varTabaklar mı?![]()
Çok olunca tabi saymaya ihtiyaç duymuyo hemsoPınarları saymamak mı? Kraaaaaal.![]()
Bende o da yokÇok olunca tabi saymaya ihtiyaç duymuyo hemsobiz sayalım bir pinar
![]()
Tamam işte tabak. Yasmin’inki gibi şöylePasta setlerimiz var![]()
Katılmadan mıBen kirazlı fincan istiyom![]()
Onlardan artık yollamıyoruzTamam işte tabak. Yasmin’inki gibi şöyle![]()
Az katılıp çok madalya olsun diyorsunÇok olunca tabi saymaya ihtiyaç duymuyo hemsobiz sayalım bir pinar
![]()
Üstüme alınmayayım yani Margırıt’ın yorumunuPasta setlerimiz var![]()
Alınma çünkü onları yıllardır vermiyoruzÜstüme alınmayayım yani Margırıt’ın yorumunu![]()
Ama o paylaşımın olduğu dönemde ben yoktum, 2018 Ocak ayı itibari ile yarışmalara start vermiştimOnlardan artık yollamıyoruzO dönem gelecektin
![]()
İşte o yıldan sonra yollanmadı sankiAma o paylaşımın olduğu dönemde ben yoktum, 2018 Ocak ayı itibari ile yarışmalara start vermiştim![]()
Fark etmez Porland da olur agsjshshshOnlardan artık yollamıyoruzO dönem gelecektin
![]()
Evet, bizden sonra pasta seti gönderimi olmuşİşte o yıldan sonra yollanmadı sanki![]()
Pınar varFark etmez Porland da olur agsjshshsh
Nevresim takımı,kahvaltı seti falanEvet, bizden sonra pasta seti gönderimi olmuş![]()
Hangi kategoride (Pınar) yarıştığını unuttuPınar var![]()
Evet, benim yatak setim de güzeldiNevresim takımı,kahvaltı seti falan![]()
Kasım ayında artıkHangi kategoride (Pınar) yarıştığını unuttu![]()