tatlicady koşturmaya devam ediyor!!!

tatlicady

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2010
601
16
46
İstanbul
Kızlar kararsızlıklarımı yenip, anneminde baskısıyla çeyizime bişiler alıyorum.geçen sefer bir günde aldıklarımı paylaşmıştım.şimdi ise son zamanlarda aldıklarımı paylaşacağım.
bugün aldıklarımla başlıyorum.
bugün ve dün ykm deydim. seçili ev ürünleri ve aksesuarlarda %50 indirim vardı,bi kaç parça bişiycik aldım.
vazom,kristal mumluklarım, toplarım,tuzluklarım ve yağlıklarım:55:
$vazom.webp$kristal şamdan.webp$top kristal.webp$limonluk yağlık.webp$tuzlukdeğirmen.webp

gene ykm de elektronikte %25 indirim vardı,ütü ve saç kurutma makinesi aldım
$ütü4850-02-2.webp$saç kurutmaPHILIPS.webp

bide tefal mağazasından fresh express doğrayıcı aldım
$Moulinex-Fresh-express.webp

bunlar da diğer topikten sonra aldıklarımdan bir kaçı(bol miktarda bardak ve cam ürünleri aldım onları ilerde toplu yüklerim inş)
migrostan aldığım espirili amerikan servislerim
$amerikan servis.webp
esseden mor kitchenaid mikserim
$mormikser.webp
electrolux şajlı süpürgem
$Ergorapido.webp
korkmaz semaverim,ben mor rengini aldım
$korkmaz semaver.webp

:nazar: Yavaş yavaş tamamlıyorsun canım eksiklerini... Aldıklarının hepsi çok güzel, ama en çok kristal topları beğendim, çok şık, bende istiyorummm :69:

hepsi çok güzel canım özellikle amerikan servislerin espirili hepsini mutlu günlerde kullan işallah :)

çeyizlerinin de çok güsel olduğunu söylemiştim zaten daha önce :34:

ama hergün hatırlatmak gerekiyo sanırım sana :33:

haklısın cnm. hergün hatırlat bana artık,bende koşturmaktan kafa kalmadı:37:
buarada şekerler sence çokmu pahalı.pek bi talep alamadım da.aslında daha ucuza internet sitelerinde var ama onların içinde lavanta var.ya bi faydam dokunsun istiyorum.napsam gitti.... sitesine mi koysam ne?

haklısın cnm. hergün hatırlat bana artık,bende koşturmaktan kafa kalmadı:37:
buarada şekerler sence çokmu pahalı.pek bi talep alamadım da.aslında daha ucuza internet sitelerinde var ama onların içinde lavanta var.ya bi faydam dokunsun istiyorum.napsam gitti.... sitesine mi koysam ne?

tamam hergün hatırlatayım sana :34:
senin düğün ne zamandı canım bu arada??

bencede gitti..'a da koy bi zararı dokunmaz sonuçta :61:

Back
X