- 2 Aralık 2015
- 31.475
- 105.029
Sevmiyorum demedim ki,hiç yemedim didim.Yesem kesin severim.Kavala sevilmez mi ya
Kız oy vermediysen Onların oy verdiğini ne biliyorsun?,kimden istihbarat aldın?Daha ben oy kullanmadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevmiyorum demedim ki,hiç yemedim didim.Yesem kesin severim.Kavala sevilmez mi ya
Kız oy vermediysen Onların oy verdiğini ne biliyorsun?,kimden istihbarat aldın?Daha ben oy kullanmadım
Bir de 12 desin takım tamam bozmayalımKız şakasına takılıyorum
Bir düzine oyum var benim bikeremBir de 12 desin takım tamam bozmayalım
Hiçbir şey anlamadımdeynepnaz yanlışlıkla öğrendiğim bir şey oldu istihbarat yok yalnızım yapayalnız
Açıklayayım; sonuçlara tıkladım açıldı ama yanlışlıkla olduHiçbir şey anlamadım
1.Sayfada kurabiye görselleri var .En beğendiğiniz tarife yukarıdaki listeden bulup oy veriyorsunuz.Ben olayı çözemedim yeni düştüm de
teşekkür ederimHepside birbirimnden güzel hepinizin ellerine sağlık hanımlar,seçim yapmak cidden zordu..
Oyum..
Tuzlu Sepet Kurabiye Ve Kibrit Kurabiye
88prenses22
Sağol canım biliyorumYok tatlım sen hep aklımızdasın,senin yerin ayrı kuzum biliyorsun dememe gerek yok@HanimKelesimiGetir abla beni ikizleri olan bir arkadaşla karıştırdı da,aklıma ilk sen geldin ondan örnek verdim canım.
Hanım abla kimmiş?
Burada kendine verilen oylar sayılıyor da, enlerde geçersiz sayılıyorYine burada oy kullanımı kolay.Enlerde kullanmadığım kategoriler vardı,bayağı zorlandım2 mi 3 mü de kendime oy verdim.Orada da son 2 gün.
Burada kendine verilen oylar sayılıyor da, enlerde geçersiz sayılıyor
teşekkür ederimOyum Tuzlu sepet kurabiye ve kibrit kurabiye' ye gitti...
Yalnız kuş yuvası da gözüme takıldı baya uğraşılmış bir tarif...