Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim canımKuş yuvası ve kandil simidi
Çok teşekkür ederim canım
Benimki yöresel tarif burda yenmesi gerekiyor az kalk da benim memlekete buyrun gelinHiç birini tatmadan nasıl oy vericem! Adresime postalayın da tek tek tadayım , öyle oylayayım
Dip not; 1 taneyle karar veremem hepsinden en az yarım kg olsun lütfenn
Yok tatlım sen hep aklımızdasın,senin yerin ayrı kuzum biliyorsun dememe gerek yok@HanimKelesimiGetir abla beni ikizleri olan bir arkadaşla karıştırdı da,aklıma ilk sen geldin ondan örnek verdim canım.Sadece ikizlerim olduğu için mi aklınıza ikiz olarak ben geliyorum
Çok teşekkür ederimOyum Tuzlu sepet kurabiye ve kibrit kurabiye' ye gitti...
Yalnız kuş yuvası da gözüme takıldı baya uğraşılmış bir tarif...
Makyajkolik13 kız olsun, hep mı birinci olacağız birazda sonuncu olalım. Elbet sonuncu da olmalı ki birinci belli olsun
ben de kazanamayacagımı anladım okdr cık cık sonra sabitlen 40 aolcak seymiSütlülerde şeyederiz bizde
şükret bende o da yokben de kazanamayacagımı anladım okdr cık cık sonra sabitlen 40 aolcak seymi
ben de kazanamayacagımı anladım okdr cık cık sonra sabitlen 40 aolcak seymi
Sende sükret o da bende yok ahahaşükret bende o da yok
Sende sükret o da bende yok ahaha
ama bu da cok acı verici diger yarısmalarda zaten dedim aman birinci olamıycam oysa bu sefer pek bi umutluydum 2017 ye kazanan olarak girmek istediydimşükret bende o da yok
Evet zaten bende yarisma basladigi gun katilmistim aceleyle galiba ondan oldu hep canim bizimkiler yoksa ohoooo sutlulerde daha dikkatliTarifim aceleye gelmeyeydi iyiydi, telefonda beni yarı yolda bıraktı... Vah vah vahhh...tüh tüh tühhh
nananais dedi: ↑
Makyajkolik13 kız olsun, hep mı birinci olacağız birazda sonuncu olalım. Elbet sonuncu da olmalı ki birinci belli olsun bende onun için katıldım amaç tamamen buydu