Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vay vayyyy ne kadar nefis görünüyorlarBize niye kurabiye yapmadınNeviikossssss nevoiiios
Çakma kekstaralarim ve bi o kadar sert boregim nasil olmus Nevreste
Eki Görüntüle 1930438
Eki Görüntüle 1930439
Tek ikiz benim ondan olmasınIkiz diyince aklima nevodan baskasi gelmiyor :))
Cileklimi aldim hamhum nefiss :)Tesekkur ederim tatlimmm hadi kapin sizde tabaktan =) portakalli ayvali cilekliiii
Sadece ikizlerim olduğu için mi aklınıza ikiz olarak ben geliyorumBul bana da söyle abla kimmiş merak ettim,ikizleri olan Nevoş var benim bildiğim o da zaten moda yarışmasına hiç katılmadı.
mutfaga cidden girmiyordun disardan ordan burdan haxir yiye yiye artik yeeeeeeeter diye bagirdim mutfaga bugun girdim ondada hamur isi yapacagim tuttu:)Vay vayyyy ne kadar nefis görünüyorlarBize niye kurabiye yapmadın
İkizlerin mi var ablacımSadece ikizlerim olduğu için mi aklınıza ikiz olarak ben geliyorum
Oh yarasin afiyet olsun bende sodami kaptim kk ya bakiyorum =)Cileklimi aldim hamhum nefiss :)
Bir tanede oglu var yakisikli coookİkizlerin mi var ablacım
Gorunmuyor bayadir oda :)İkizleri var hatta mesajlardan buldum onuda:))
Spor şıklıkta buldum onuda..
Oğlu olduğunu biliyordum da ikizleri bilmiyordumBir tanede oglu var yakisikli coook
Ikizleride nerdeyse boyu kadar olmustur :)Oğlu olduğunu biliyordum da ikizleri bilmiyordum
Aa oylama bitmis mi ki en son sütlü tatlilar ondeydiOh yarasin afiyet olsun bende sodami kaptim kk ya bakiyorum =)
Bir sonraki yarisma temasi ne olcakmis :)
Biri etiketlemiş buldum bak burdayım neverestim napıyon iyi misinHatmece burayı bulamamıştır
Ne yemeği yaptın?yemegimi de yaptım oh oh ne rahat
Biber dolmasiNe yemeği yaptın?
Ben de biber dolması yaptım bugün ama benim ki kuru biber dolması.Dün yöresel ürünler satan bir yerde ipini 12 liradan aldık(Antepten gelmiş).Eşim çok seviyor yaptım hemen ,nerdeyse 1 tencereyi yedi ,çok güzel olmuş,bitmeden birkaç tane daha alayım dedi.Biber dolmasi