- 2 Aralık 2015
- 31.472
- 105.031
Ben seni göremediğimden ,katıldığını bile unuttum.Yoksa @Meg kızar diye mi korkuyorsun?Kızım ben kurabiyeleri yedim üstüne bir bardakta su içtim , ne yarışması
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben seni göremediğimden ,katıldığını bile unuttum.Yoksa @Meg kızar diye mi korkuyorsun?Kızım ben kurabiyeleri yedim üstüne bir bardakta su içtim , ne yarışması
Seni gidi prosun ya goruyon dimi@Hhanled79 yazmaya kimseler yok,uzakta durma ,sen de birşeyler yazsana
Beni saymiyor musun ask olsun@Hhanled79 yazmaya kimseler yok,uzakta durma ,sen de birşeyler yazsana
Dizi reklama girdi ondanSen burda miydin 10sn icinde cavep geldiii
Ne korkucam ondan yaBen seni göremediğimden ,katıldığını bile unuttum.Yoksa @Meg kızar diye mi korkuyorsun?
Allah sana da nasip etsinAma proların çoğu gizliyor kendini,pro olmayanları görüyorumSeni gidi prosun ya goruyon dimi
Sen bizim gibi fakirleri goruyon onlar zengin gizliyo kendiniAllah sana da nasip etsinAma proların çoğu gizliyor kendini,pro olmayanları görüyorum
Seni saymaz mıyım hiç,aşkolsunBahsettiğim kişiyi birkaç kez aşağı konuyu okuyanlarda gördüm,yazmaya çekinir diye teklif edeyim dedimBeni saymiyor musun ask olsun
Dizi reklama girdi ondan
Ne korkucam ondan ya
Hıı o zaman tamam deynepimSeni saymaz mıyım hiç,aşkolsunBahsettiğim kişiyi birkaç kez aşağı konuyu okuyanlarda gördüm,yazmaya çekinir diye teklif edeyim dedim
Yok canım katılmadım.Bu sefer seyirci olarak trübünlerde sizlere destek olmaya geldim.Hıı o zaman tamam deynepim
Sen katilmis miydin kurabiyeleree
SkandaaalllNe var arkasından konuşmak gibi olmasın dur çağırayım
@Meg
SıkındılllSkandaaalll
Oy canimsin tesekkurlerYok canım katılmadım.Bu sefer seyirci olarak trübünlerde sizlere destek olmaya geldim.
Hamile misin?Oy canimsin tesekkurler
Yok evli bile degilimki dahaHamile misin?
Hamile misin?
Hergün nemrut yüzünü görüyoz, nefereko bize ne yapsınYa sabiiirr
Nefertiti geliyür
Hamile smileyi kullandın ama .Ben de bekar hatırlıyordum seni,şaşırdımYok evli bile degilimki daha