- 29 Haziran 2016
- 1.449
- 2.476
- 133
nananais post: 49439723 .!.:
Mum sen de de, çıra bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nananais post: 49439723 .!.:
Mum sen de de, çıra bende
Sayemizde anneciğinin kursağından birşeyler geçiyorEmeğine sağlık
Heyt be yürü be kim tutar seni,sende ki bu yarışmacı ruhundan hepimize lazım
Ben puding sevmiyorum. Benim aklıma ilk sütlü rulo pasta geldi ablam puskuvi yıl rondodan geçirip yapardıAklınıza sütlü tatlılar deyince sadece puding mi geliyorBenim aklıma neler neler geliyorAma şimdi söylemek olmaz
Çakmak kullanıyorumMum sen de de, çıra bende
Benim aklıma da sütlaç geldi
Ben puding sevmiyorum. Benim aklıma ilk sütlü rulo pasta geldi ablam puskuvi yıl rondodan geçirip yapardı
Yooo sütlaç la deynepnaz çıtır çerez geliyorAklınıza sütlü tatlılar deyince sadece puding mi geliyorBenim aklıma neler neler geliyorAma şimdi söylemek olmaz
Ben puding sevmiyorum. Benim aklıma ilk sütlü rulo pasta geldi ablam puskuvi yıl rondodan geçirip yapardı
Onlar hafif bile kalabilir neler neler varBenim aklıma da sütlaç geldi
Ben miyim çıtır çerez tabi tabi ,bayağı bir çıtırımYooo sütlaç la deynepnaz çıtır çerez geliyor
Tavuk göğsü, fincan tatlısı.. seçeneği çok. Görsel şölen olacakBenim aklıma da sütlaç geldi
S.... N ..... mi?Onlar hafif bile kalabilir neler neler var
K....fta güzelS.... N ..... mi?
Çakmak çakmaya geldim kurabiye yapmaya geldim üzülmesin kimseler ödül almaya geldimÇakmak kullanıyorum
Deynepim ben diger anket kismina yaziyorumAzra910 sen de buranın yolunu unuttun diyeceğim de ,kapıya vurup kaçtın ,hiç içeriye girmedin ki?
O ne leyn koşaf ,kuştuf,keşkef, sesli harf istiyorum Mehmet Ali Bey?K....fta güzel
Vaaaaayyyy ,rakiplerinden cevap gelecek mi bakalımÇakmak çakmaya geldim kurabiye yapmaya geldim üzülmesin kimseler ödül almaya geldim
Kizlar odul neydiVaaaaayyyy ,rakiplerinden cevap gelecek mi bakalım
Çakmak çakmaya geldim kurabiye yapmaya geldim üzülmesin kimseler ödül almaya geldim
Evet biri o oluyorS.... N ..... mi?
Gelme, gelme eyyy gelme. Çakmak çakmaya sen gelme. Çakmaksızda halledirim, ey yaprağım, yaprağım kurabiyemi kendim yaparımÇakmak çakmaya geldim kurabiye yapmaya geldim üzülmesin kimseler ödül almaya geldim