- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.624
- 498
Sen yoksan yapmayız.Ben yokum oylama falan olmasın,iptal edilsin,katılmayınca burukluk oluyormuş be
#deynepnazsızoylamayahayır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen yoksan yapmayız.Ben yokum oylama falan olmasın,iptal edilsin,katılmayınca burukluk oluyormuş be
İşte bu beecansın sen yandan hemşerimSen yoksan yapmayız.
#deynepnazsızoylamayahayır
Tamam tüm konuları kaldırıp yeni kategoriye geçelimBen yokum oylama falan olmasın,iptal edilsin,katılmayınca burukluk oluyormuş be
Deynebim biz ortak sayılırız herşey yarı yarıyaİşte bu beecansın sen yandan hemşerim
Neyse o kadar emek var kalkmasın,heyecan şimdi başlıyor.Tamam tüm konuları kaldırıp yeni kategoriye geçelim
NerelerdesinBizi niye ihmal ediyorsun
Bütün yarışmacılarla ortak olabilirim,tekliflere açığımDeynebim biz ortak sayılırız herşey yarı yarıya
OlsunŞimdi ne yapalım söylesin Olsun mu olmasın mı
bu olmadı işteBütün yarışmacılarla ortak olabilirim,tekliflere açığım
Tamam o zaman affettim seniNeyse o kadar emek var kalkmasın,heyecan şimdi başlıyor.
Yatılı misafirim vardı 2 gün,hafta sonuda müsait olamıyorum ,ama ara ara girip baktım,okudum sizi
Ama herkesle ortak olsam ,herkes 1 tabak kurabiye gönderse bana ne güzel olmaz mı?bu olmadı işte
Tamam sen başkası ile ortak ol, ben kendime başkasını bulurumAma herkesle ortak olsam ,herkes 1 tabak kurabiye gönderse bana ne güzel olmaz mı?
Sana niye gönderiyorlarBana göndereceklerAma herkesle ortak olsam ,herkes 1 tabak kurabiye gönderse bana ne güzel olmaz mı?
Çok sürmez birazdan açılırGeceden kastimiz nedir benim icin suan gece mesela
Kavgaya gerek yok 18 tane ,kardeş payı yaparız 14 tanesi bana,4 tanesi sana gönderirSen kilo alma ,ben kendimi feda ederimSana niye gönderiyorlarBana gönderecekler
Aman da aman ,hemen de kıskanırmışTamam sen başkası ile ortak ol, ben kendime başkasını bulurum
Tamam kabul ediyorumFormumu korumam lazımAma ben istediklerimi alırımKavgaya gerek yok 18 tane ,kardeş payı yaparız 14 tanesi bana,4 tanesi sana gönderirSen kilo alma ,ben kendimi feda ederim
Aman da aman ,hemen de kıskanırmış
Ben yokum oylama falan olmasın,iptal edilsin,katılmayınca burukluk oluyormuş be
PışııııkSayışalım tek tek herkes seçsin ,oyun kurarken yaptığımız gibiTamam kabul ediyorumFormumu korumam lazımAma ben istediklerimi alırım
Yarışma tükenmez ,inşallah başka zamanKatılmanız için çokk ışık yaktım amma
Bugün pek bir uyanıksınAltı üstü 4 kurabiye seçeceğimPışııııkSayışalım tek tek herkes seçsin ,oyun kurarken yaptığımız gibi