Bana o ışığı hiç yakmadınızKatılmanız için çokk ışık yaktım amma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana o ışığı hiç yakmadınızKatılmanız için çokk ışık yaktım amma
Diğer günler saftın demek mi istiyorsunBelki benim ilk dördümü alacaksın ne malumBugün pek bir uyanıksınAltı üstü 4 kurabiye seçeceğim
NihahahahahaBana o ışığı hiç yakmadınız
Eminim aynı dörtlüye göz diktikAma yemezlerO dörtlü benimDiğer günler saftın demek mi istiyorsunBelki benim ilk dördümü alacaksın ne malum
Kimse beni davet etmediNihahahahaha
Bu sefer beni de fazla eden olmadı,yoksa yine de gaza gelirdim belki o kadar iş arasında .Sağolsun Makyajkolik ,yaprak dedi,biri daha demişti ama nickini unuttumKimse beni davet etmedi
Ben bu sıralar çok yoğunum kurabiye şu sıralar en sık yaptığım şey ama resim çekip ekleme fırsatım hiç olmadı..Çaktırma üste çıkıyorumBu sefer beni de fazla eden olmadı,yoksa yine de gaza gelirdim belki o kadar iş arasında .Sağolsun Makyajkolik ,yaprak dedi,biri daha demişti ama nickini unuttum
Hem sen ev sahibi değil misin?millet senden davet bekliyor
Maşaallah
Maşaallah canım sanaSözünü her zaman tutuyorsun
Annem için bayram, banada heyecan oluyorMaşaallah canım sanaSözünü her zaman tutuyorsun
Yarışmaya katılmaya ilk kurabiye ile başlamıştınEski bir kurabiye yarışmacısı olaraktan herkese başarılar dilerim. Oylama açılmamış daha. Neyse yarın bakarım bi daha artık:) Herkese iyi geceler
Sayemizde anneciğinin kursağından birşeyler geçiyorEmeğine sağlıkAnnem için bayram, banada heyecan oluyor
Millet soğuk yiyecek üşütecek gerçi verilen tariflere " yaptım şöyle oldu, böyle oldu" diyen yok , paket ürün seviyor yeni nesilMaşaallah
Sütlü tatlılar kategoriside böyle olacak inşallah
Yani O pir ,beni de kolay lokma mı gördün?
Heyt be yürü be kim tutar seni,sende ki bu yarışmacı ruhundan hepimize lazım
Aklınıza sütlü tatlılar deyince sadece puding mi geliyorBenim aklıma neler neler geliyorAma şimdi söylemek olmazMillet soğuk yiyecek üşütecek gerçi verilen tariflere " yaptım şöyle oldu, böyle oldu" diyen yok , paket ürün seviyor yeni nesil