- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.267
- 208
Oyy teşekkür ederim canım saolasın altlardayım gızzzz nasıl gördün beniBen oyumu verdim kokosdan yana kullandim bizzat kendimde oyle oldugumdan tuzlusunu bilhassa cok begenmistim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyy teşekkür ederim canım saolasın altlardayım gızzzz nasıl gördün beniBen oyumu verdim kokosdan yana kullandim bizzat kendimde oyle oldugumdan tuzlusunu bilhassa cok begenmistim
Oncesinde yazdim kafama benOyy teşekkür ederim canım saolasın altlardayım gızzzz nasıl gördün beni
Hanımlar oylama başlamıştırHepinize bol şans diliyorum
N Nana
Azra910
Makyajkolik13
manolya1458
@shapes
@Kurk Mantosuz Madonna
-VUSLAT-
saydin78
@grill
Loverdose
@Hazal
yaprak02
-Kristal-
ebruli--
evlaefe
Wynonna
88prenses22
@sabahvesen
Tesekkurler tatli nevrosumHanımlar oylama başlamıştırHepinize bol şans diliyorum
N Nana
Azra910
Makyajkolik13
manolya1458
@shapes
@Kurk Mantosuz Madonna
-VUSLAT-
saydin78
@grill
Loverdose
@Hazal
yaprak02
-Kristal-
ebruli--
evlaefe
Wynonna
88prenses22
@sabahvesen
Azcık şımarabilir miyimOncesinde yazdim kafama ben
Cok heyecanliyim, tum katilan arkadaslara basarilar.Hanımlar oylama başlamıştırHepinize bol şans diliyorum
N Nana
Azra910
Makyajkolik13
manolya1458
@shapes
@Kurk Mantosuz Madonna
-VUSLAT-
saydin78
@grill
Loverdose
@Hazal
yaprak02
-Kristal-
ebruli--
evlaefe
Wynonna
88prenses22
@sabahvesen
Müthüşlü olduğundan KK üyeleri çok zorlanacak oylamadatarifler çok müthüşlü
Benim oyum komsu ulkeye gitti
18 tariften seçmek zor, çok emek verildi maşallahMüthüşlü olduğundan KK üyeleri çok zorlanacak oylamada
Sütlü tatlılarda hangi sütü kullanacaksınız keçi,inek,mandaYine de bir ışık yaksaydınız fena olmazdı
Ne bulursak onu kullanırızBak bunu sordun aklıma bir tarif daha geldiSütlü tatlılarda hangi sütü kullanacaksınız keçi,inek,manda
Bimdeki sütüSütlü tatlılarda hangi sütü kullanacaksınız keçi,inek,manda
Hemen gitmiyor sanırım biraz zaman geçince gönderiliyorKizlar uyelere bildirim gidiyor mu yarisma var diye yoksa bizden baska kimse gormez
Gidecek tatlımKizlar uyelere bildirim gidiyor mu yarisma var diye yoksa bizden baska kimse gormez
Yarışma oylama 6 gün yarın gider büyük ihtimal , yine de nevroş bilirHemen gitmiyor sanırım biraz zaman geçince gönderiliyor
Hemen gitmiyor sanırım biraz zaman geçince gönderiliyor
Ben burayi cok sevdim ya ne tatli insanlar varGidecek tatlım