- 2 Aralık 2015
- 31.710
- 105.696
- 598
Sabaha kadar mı?Dedikodu yaparız seninle Ausencia ve Feraceli FallenAngel bize kurabiye yapacaktılar ,yapmadılar,Onları çekiştiririz.Gece uzun Sen kahveyi iç sabaha kadar oturalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabaha kadar mı?Dedikodu yaparız seninle Ausencia ve Feraceli FallenAngel bize kurabiye yapacaktılar ,yapmadılar,Onları çekiştiririz.Gece uzun Sen kahveyi iç sabaha kadar oturalım
Beceremiyorlar ondan yapmadılarGüya Ausencia bugün yapacaktıKesin pişiremedi kurabiyeler yandıSabaha kadar mı?Dedikodu yaparız seninle Ausencia ve Feraceli FallenAngel bize kurabiye yapacaktılar ,yapmadılar,Onları çekiştiririz.
siz bana yapın hasta ziyaretime gein ölüyorum ben ya ne kurabiyesi el insaf !Sabaha kadar mı?Dedikodu yaparız seninle Ausencia ve Feraceli FallenAngel bize kurabiye yapacaktılar ,yapmadılar,Onları çekiştiririz.
Beceremiyorlar ondan yapmadılarGüya Ausencia bugün yapacaktıKesin pişiremedi kurabiyeler yandı
Hayırdır canım çok geçmiş olsunsiz bana yapın hasta ziyaretime gein ölüyorum ben ya ne kurabiyesi el insaf !
Oyy kuzum hasta mı oldun sen,yarışma bitmez burda,diğer kategoriye yaparsın bize o zaman,zaten bu kategoride katılım bayağı oldusiz bana yapın hasta ziyaretime gein ölüyorum ben ya ne kurabiyesi el insaf !
hiç iyi değilim kederden bir gün gidicem diyordum o gün geliyor galibaHayırdır canım çok geçmiş olsun
Tamam ona yaparım he ya kuzun çok hastaOyy kuzum hasta mı oldun sen,yarışma bitmez burda,diğer kategoriye yaparsın bize o zaman,zaten bu kategoride katılım bayağı oldu
Sıcak su torbası var mı?Genç kızlık zamanlarım geldi aklıma ,benim de sorunlu geçerdiTamam ona yaparım he ya kuzun çok hasta
Acil şifalar diliyorum canımEv tarhanası var hemen yapayımhiç iyi değilim kederden bir gün gidicem diyordum o gün geliyor galiba
Ateş ,grip.Birde üstüne regli geberiyorum tabiri caizse neviiiş tarhana neyim yapın bana son son
Bu konuda haklısınBak o konuda tolin in eline kimse su dökemezdir.
Varda nerde allah bilir off offf çok zor ya ilk üç gün yarı sakat gibiyim evlenince geçiyor dimi bu evlensem mi napsamSıcak su torbası var mı?Genç kızlık zamanlarım geldi aklıma ,benim de sorunlu geçerdi
Benimde ikinci doğumdan sonra, ilk 2 gün sıkıntılı oluyor..Dikişlerim çok ağrıyorSıcak su torbası var mı?Genç kızlık zamanlarım geldi aklıma ,benim de sorunlu geçerdi
Allah razı olsun nevoşummAcil şifalar diliyorum canımEv tarhanası var hemen yapayım
Bizimkiler önceki seneler ev tarhanasını fazla yemiyorlardı,bu sene yapmadım.Aksilik bu ya ,şimdi de yiyorlar ,hazır satın aldım ben de.Acil şifalar diliyorum canımEv tarhanası var hemen yapayım
Senden de razı olsunAllah razı olsun nevoşumm
Kaç sene oluş doğum yapalı,dikişlerin ağrıması normal mi?Benimde ikinci doğumdan sonra, ilk 2 gün sıkıntılı oluyor..Dikişlerim çok ağrıyor
Hep öyle olur zatenBizimkiler önceki seneler ev tarhanasını fazla yemiyorlardı,bu sene yapmadım.Aksilik bu ya ,şimdi de yiyorlar ,hazır satın aldım ben de.
6.5 yıl olduBen sebebini biliyorum O zaman sağolsunlar çok iyi baktılar bana böyle olduKaç sene oluş doğum yapalı,dikişlerin ağrıması normal mi?