- 2 Aralık 2015
- 31.710
- 105.696
- 598
Kiminin ki geçiyor ,kiminin ki geçmiyor.O sancıdan kurtulursun doğum sancısı stresi başlarVarda nerde allah bilir off offf çok zor ya ilk üç gün yarı sakat gibiyim evlenince geçiyor dimi bu evlensem mi napsam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiminin ki geçiyor ,kiminin ki geçmiyor.O sancıdan kurtulursun doğum sancısı stresi başlarVarda nerde allah bilir off offf çok zor ya ilk üç gün yarı sakat gibiyim evlenince geçiyor dimi bu evlensem mi napsam
anadumKiminin ki geçiyor ,kiminin ki geçmiyor.O sancıdan kurtulursun doğum sancısı stresi başlar
Hayırlı gecelerBen yatıyorum..
@deynep kaynanacik daha geçen akrabalardan bir jojuk askerliğini yapıp direk bize geldi annesine evine bile gitmeden düşün..artıkın sen mesajı aldın..
Naz noyaz yapaman bana gariii
Kim iyi baktı ?Çok iyi bakmış,anne olacak ki lohusayken yanında insanın baka.6.5 yıl olduBen sebebini biliyorum O zaman sağolsunlar çok iyi baktılar bana böyle oldu
arada etiketleyin beni öpyorummmmHayırlı geceler
sana kim tolının kurabıyeleri yanıktı dedıyse o mıçından uydurmustur onu conemmmBak o konuda tolin in eline kimse su dökemezdir.
Vay be ,nasıl aldıysan oğlanın aklını başından Benim oğluma kız mı yokBen yatıyorum..
@deynepnaz kaynanacik daha geçen akrabalardan bir jojuk askerliğini yapıp direk bize geldi annesine evine bile gitmeden düşün..artıkın sen mesajı aldın..
Naz noyaz yapaman bana gariii
Nevreste mıçından mı uydurdun kız?san
sana kim tolının kurabıyeleri yanıktı dedıyse o mıçından uydurmustur onu conemmm
öyleeee vallaha elimi sallamadan erisii yanii hıhhhhVay be ,nasıl aldıysan oğlanın aklını başından Benim oğluma kız mı yok
O kendini biliyorKim iyi baktı ?Çok iyi bakmış,anne olacak ki lohusayken yanında insanın baka.
Tamam canımarada etiketleyin beni öpyorummmm
san
sana kim tolının kurabıyeleri yanıktı dedıyse o mıçından uydurmustur onu conemmm
İsterseniz link vereyim bakalımNevreste mıçından mı uydurdun kız?
Ben senin yerinde olsam veririm linkiBak seni yalancılıkla suçluyor ,kendini temize çıkarman lazımİsterseniz link vereyim bakalım
Ben yalancı olamaya razıyımBen senin yerinde olsam veririm linkiBak seni yalancılıkla suçluyor ,kendini temize çıkarman lazım
Kıyana kıyacaksıntolin 'e kıyamam
Ben kaktüs uzatana gül uzatırımKıyana kıyacaksın
Yapabilmek en iyisi de işte,bu arada nananais etiketlenmiyor,arkadaşlar arasında da yok,üyelik iptali mi yaptırdı acaba ,yoksa banlı mı,ortalarda gözükmüyorBen kaktüs uzatana gül uzatırım