- 2 Aralık 2015
- 31.724
- 105.730
- 598
Bir kerem kim katılacak diye ilk ben sordumdu,sen de bana selam vermeden saydın mı dedindi NevoyaDedi sanki selam veren
Hemen ne vuruyorsun be
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir kerem kim katılacak diye ilk ben sordumdu,sen de bana selam vermeden saydın mı dedindi NevoyaDedi sanki selam veren
Senin müstakbel gelin çok beceriksiz çıktıSenin olan aç kalacakEller sana neler neler söyleyecekBen gelini tatlı ,tuzlu kurabiye yapmasını demelerine katlanamam,bilmiyorsan tez elden öğrenile,hemen buraya eklenile,aksi takdirde oğlumun yüzü unutula Feraceli ,feraceli kurabiye lafını duydu sesi kesildi
Senin müstakbel gelin çok beceriksiz çıktıSenin olan aç kalacakEller sana neler neler söyleyecek
Tamam bekleyelim
Acele etmeyeyim ,az daha bekleyeyim ,belki şimdi kurabiye yapıyordur
Bu sıralar çok formdan düştüm yoksa ben daha hızlı çalışırdım..Kazen beni atacakNe çalışkan hatunsun Nevo,hem bana laf yetiştiriyorsun ,hem de aynı anda 2 konu açmışsın
Bu arada ben Kazeni gördüm
Bizi hiç sevmiyorlar-VUSLAT- da bizi unuttu
Yine hızlısın maşallah.Nerde nasıl olduğunu demeyeyim ,yazarsam başkaları da bulurBu sıralar çok formdan düştüm yoksa ben daha hızlı çalışırdım..Kazen beni atacak
Nerede gördün ,ne zaman
Sağol canımTamam söyleme bulamasınlarYine hızlısın maşallah.Nerde nasıl olduğunu demeyeyim ,yazarsam başkaları da bulur
Bizi artık sevmiyorlar
Sonuçta ilk tarif geliyor diyen nevroşBir kerem kim katılacak diye ilk ben sordumdu,sen de bana selam vermeden saydın mı dedindi Nevoya
Hemen ne vuruyorsun be
Yeni aklına geldik tabi. Geçen hafta hastanede süründüm nerde bu kız demedin hiç
Hayırdır canım nasılsınSonuçta ilk tarif geliyor diyen nevroş
Yeni aklına geldik tabi. Geçen hafta hastanede süründüm nerde bu kız demedin hiç
Şimdi iyiyim, tiroit yüksek çıkmıştı sağlık ocağında. Hastaneye gittim Bende. Tekrar kan ve ultrason istediler. Kanda tiroit normal çıktı ama ultrason da isthmus kalınlığı mı ne 5 mm çıkmış, 10 de sinir mi ne dedi. 3 ayda bir test tekrarı yapılacakHayırdır canım nasılsın
tamam kv cim hemenFeraceli vazgeçtim ben,pasta ,börek istemiyorum.Bana bir tatlı ,bir tuzlu kurabiye yap getir
Nevreste bak şahitsin kurabiye yapacaktamam kv cim hemen