• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Kurabiye tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    723
  • Anket Kapalı .
Bilmem sen her yere giriyorsun belki tanıyorsundur..:KK45:Resim eklemekte zorlanmış yakında açar herhalde:dondurma:
Ah o resim eklemek,ilk katılımda insanı nasıl yoruyor:olamaz:,inşallah fazla zorlanmaz:dua:,aslında enlerde anladım ki ,tanımadıklarım da varmış:KK53:

Ah o resim eklemek,ilk katılımda insanı nasıl yoruyor:olamaz:,inşallah fazla zorlanmaz:dua:,aslında enlerde anladım ki ,tanımadıklarım da varmış:KK53:
Evet bilmeyenler ilk eklemede zorlanıyorlar.Ama tarayıcıyı değiştirseler veya farklı sosyal ağa ekleyip tekrar kopyalasalar kolaylıkla ekleniyor:KK53:
Benimde çok varmış:KK53:

Evet bilmeyenler ilk eklemede zorlanıyorlar.Ama tarayıcıyı değiştirseler veya farklı sosyal ağa ekleyip tekrar kopyalasalar kolaylıkla ekleniyor:KK53:
Benimde çok varmış:KK53:
Tarayıcı nasıl değişir onu da bilmiyorum ben:ıslık:,zaten onu bilen resim eklemeyi de bilir herhalde:KK64:
Mesela millet en çok kendini öven üyeye verdikleri şahısın hiç farkında değildim ben:skandal:

Tarayıcı nasıl değişir onu da bilmiyorum ben:ıslık:,zaten onu bilen resim eklemeyi de bilir herhalde:KK64:
Mesela millet en çok kendini öven üyeye verdikleri şahısın hiç farkında değildim ben:skandal:
Mesela chormeden ekleyemiyorsan mozilladan deneyin oda olmadı yandex falan ;)
Ben bile tanıyorum sen nasıl bilmiyorsun:dondurma:

Mesela chormeden ekleyemiyorsan mozilladan deneyin oda olmadı yandex falan :KK66:
Ben bile tanıyorum sen nasıl bilmiyorsun:dondurma:
Heee tarayıcı diye onu diyorsun,cahil olduğumu kimse görmesin,Allah tan fazla kimse yok şimdi:skandal:
Buraya çok dadanıp,BDVyi ihmal edersem olacağı bu:KK53:

Heee tarayıcı diye onu diyorsun,cahil olduğumu kimse görmesin,Allah tan fazla kimse yok şimdi:skandal:
Buraya çok dadanıp,BDVyi ihmal edersem olacağı bu:KK53:
Kimse yok merak etme:sus:
Ben de hep buradayım ama orayı ihmal etmiyorum hatta o üyeyi çok iyi biliyorum:70:

Ben gelini tatlı ,tuzlu kurabiye yapmasını bilmiyor demelerine katlanamam:olamaz:,bilmiyorsan tez elden öğrenile,hemen buraya eklenile,aksi takdirde oğlumun yüzü unutula Feraceli Feraceli ,feraceli kurabiye lafını duydu sesi kesildi:KK53:

Back