- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
saydin78 mi nevroşşşBilmem sen her yere giriyorsun belki tanıyorsundur..Resim eklemekte zorlanmış yakında açar herhalde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saydin78 mi nevroşşşBilmem sen her yere giriyorsun belki tanıyorsundur..Resim eklemekte zorlanmış yakında açar herhalde
Ah o resim eklemek,ilk katılımda insanı nasıl yoruyor,inşallah fazla zorlanmaz,aslında enlerde anladım ki ,tanımadıklarım da varmışBilmem sen her yere giriyorsun belki tanıyorsundur..Resim eklemekte zorlanmış yakında açar herhalde
Hayır değil oda mı katılacaktı
Oysa tanıyorum,katılacağım demişti,olabilir
Evet bilmeyenler ilk eklemede zorlanıyorlar.Ama tarayıcıyı değiştirseler veya farklı sosyal ağa ekleyip tekrar kopyalasalar kolaylıkla ekleniyorAh o resim eklemek,ilk katılımda insanı nasıl yoruyor,inşallah fazla zorlanmaz,aslında enlerde anladım ki ,tanımadıklarım da varmış
Tarayıcı nasıl değişir onu da bilmiyorum ben,zaten onu bilen resim eklemeyi de bilir herhaldeEvet bilmeyenler ilk eklemede zorlanıyorlar.Ama tarayıcıyı değiştirseler veya farklı sosyal ağa ekleyip tekrar kopyalasalar kolaylıkla ekleniyor
Benimde çok varmış
Yarışmayı ve bizleri unutmasınEvet , neyse etiketle hatırlatmış olduk. saydin78 cığımmmaa
Aman selam vermeEvet , neyse etiketle hatırlatmış olduk. saydin78 cığımmmaa
Mesela chormeden ekleyemiyorsan mozilladan deneyin oda olmadı yandex falanTarayıcı nasıl değişir onu da bilmiyorum ben,zaten onu bilen resim eklemeyi de bilir herhalde
Mesela millet en çok kendini öven üyeye verdikleri şahısın hiç farkında değildim ben
Yoksa seni gelin almam evde kalırsın deseneFeraceli vazgeçtim ben,pasta ,börek istemiyorum.Bana bir tatlı ,bir tuzlu kurabiye yap getir
Heee tarayıcı diye onu diyorsun,cahil olduğumu kimse görmesin,Allah tan fazla kimse yok şimdiMesela chormeden ekleyemiyorsan mozilladan deneyin oda olmadı yandex falan
Ben bile tanıyorum sen nasıl bilmiyorsun
Kimse yok merak etmeHeee tarayıcı diye onu diyorsun,cahil olduğumu kimse görmesin,Allah tan fazla kimse yok şimdi
Buraya çok dadanıp,BDVyi ihmal edersem olacağı bu
Kimse yok merak etme
Ben de hep buradayım ama orayı ihmal etmiyorum hatta o üyeyi çok iyi biliyorum
Dedi sanki selam verenAman selam verme
Ben gelini tatlı ,tuzlu kurabiye yapmasını bilmiyor demelerine katlanamam,bilmiyorsan tez elden öğrenile,hemen buraya eklenile,aksi takdirde oğlumun yüzü unutula Feraceli ,feraceli kurabiye lafını duydu sesi kesildiMesaj tekrarı