- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
Ne güzel surmeliydiDeğişiklik olsun dedim öteki sıktıydı biraz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel surmeliydiDeğişiklik olsun dedim öteki sıktıydı biraz
Sen onu boşver bize kurabiye yapZıkkım olsun diyeceğim de diyemiyorum, hakkı geçmişti
Yapacağım ama bekliyorum sonra benim yaptığımı gorup hevesleri kaçmasın kimseninSen onu boşver bize kurabiye yap
Yine koyarım farketmez canım, sürmeyi de kendime sürerim hi hiNe güzel surmeliydi
Ben yapamıyorum sen yap bariYine koyarım farketmez canım, sürmeyi de kendime sürerim hi hi
Bende yarışmaya çok geç kaldım bu sefer tarifler aklımda ama fırsat olmadı yapmak, yetişirim inşallahYapacağım ama bekliyorum sonra benim yaptığımı gorup hevesleri kaçmasın kimsenin
Yapacağım bu hafta bir aksilik olmazsa 2 haftadır evde değildim yapamadım şükür fırsat bulabileceğim artık, bu kategori kaçmaz yuppi yuppiBen yapamıyorum sen yap bari
Tamam bu iyi fikirYapacağım ama bekliyorum sonra benim yaptığımı gorup hevesleri kaçmasın kimsenin
Kız daha 10 gün var ne geçiBende yarışmaya çok geç kaldım bu sefer tarifler aklımda ama fırsat olmadı yapmak, yetişirim inşallah
Evet, kurabiye de çok çeşit var. Ben en sevdiklerimden birini yapacağımYapacağım bu hafta bir aksilik olmazsa 2 haftadır evde değildim yapamadım şükür fırsat bulabileceğim artık, bu kategori kaçmaz yuppi yuppi
Öncekilerde erkenden katılmıştım buna geç kaldım biraz ama yetişirim zatenKız daha 10 gün var ne geçi
Pişti olmayakEvet, kurabiye de çok çeşit var. Ben en sevdiklerimden birini yapacağım
Zevklerim eşsizdir. Hâlâ birinci olamadımPişti olmayak
Katılmanın zevki, mutluluğu yetiyor vallahi, katılınca rahatlıyorum içime dert oldu kaç gündür acaba yetişir mi diyeZevklerim eşsizdir. Hâlâ birinci olamadım
Vallaha öyle, ramazan sofrası na katılamadım hala unutmuyorumKatılmanın zevki, mutluluğu yetiyor vallahi, katılınca rahatlıyorum içime dert oldu kaç gündür acaba yetişir mi diye
Daha çoook olur kategori bol maşallah tariflerini merak ediyorum takipteyimVallaha öyle, ramazan sofrası na katılamadım hala unutmuyorum
Daha çoook olur kategori bol maşallah tariflerini merak ediyorum takipteyim
Biz hastanedeyken , dünya hasta gününde dağıtmışlardı. Kiyamayip yimedik ama kurabiyeye yazık oldu
Sorması ayıp olmasın ,nikahta verilen süslü nikah şekerlerini açmıyor musunuz?Ben mi?Kıyamıyorsun yemeğeYıllarca saklanıyormuş,öyle didiler
Pek fazla nikaha şahit olmadım hatta uzun zamandır çevremde nikah olmadı..Gurbette olunca hep kaçırıyorum:)Sorması ayıp olmasın ,nikahta verilen süslü nikah şekerlerini açmıyor musunuz?Ben mi?
Saklamasını demiyorum ,hani süslü süslü olup ta içinde badem şekeri oluyor ya,süsü hoşuna gidiyor ama içindeki badem şekeri daha cazip geliyor da açıyorsun ,o açıdan sordumPek fazla nikaha şahit olmadım hatta uzun zamandır çevremde nikah olmadı..Gurbette olunca hep kaçırıyorum:)
Ama ben açmam galiba saklarım:)Biraz hatıraları,anıları saklamayı seviyorum..Tabi yakın birileri olması lazım