Tatlı Bir Dertçik

Samimi bi arkadaşımsa ne alayım diye soruyorum, söylemezse hediye çeki alıyorum beğendiğini alsın diye. Sormak istemezsen en makbule geçen hediyeler lambader, nevresim, madame coco gibi mağazalardaki şık battaniyeler oluyor. Bunlar hem aşırı pahalı şeyler değil hem de bi köşeye kaldırılmıyor kime aldıysam üçünü de kullandılar. Bi ara düğünlere tekzenden lambader alıp götürmeyi adet edindiydim.

bence yoksa kettle alınabilir en çok kullanılan şey.

ben her gittiğime ilk hediye polar battaniye götürürüm şu salonda falan kullanılanlardan renklilerden mutlka kullanılan bir şey çünkü. ufak mutfak alwtleri de olabilir çay kahve makinesi gibi.

biz bikaç kız birleşip fırın almıştık bi arkadaşa :) tabi o zamanlar fiyatlar da normaldi.

Kahve makınası sayet sevıyorsa alınabılır.Mesela bana alınsa paketinden bile açılmaz çünkü kahveyle aram hiç yok.
Arkadasınızı az cok tanıyorsunuzdur.Kucuk ev aletlerı guzel fıkır ama butcenız ne kadara kadar cıkabılır ?

Bütçe olarak 250-300'ü geçmek beni zorlar ama duruma göre geçe de bilirim yani gerçekten tam takır kuru bakırsa, ona feda olsun 500-600'e de çıkarım ne olacak...

Çok yakın bir arkadaşım ben evlenirken ekmek kızartma makinası, tost makinası, şarjlı süpürge, kahveci ve bir iki şey daha attı bana WhatsApptan. Bu ne dedim, bunların hangisi balım yazdı bende ekmek kızartma ama pembesi demiştim :) öyle halletmişti o durumu. Gelse bana sorsa bende yok derdim. Bir arkadaşım bebeğe çeyrek alamayacağım kusura bakma falan dedi, ne kusuru diye kızarken ben dedi ki küpe mi bileklik mi bebek için. Yok mok dediysemde tekrar sorunca küpe dedim mesela. Bu da bir yol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…