yakınız aslında sorabilirim fakat dan diye sormak da pek bana göre değil :)Yakınsanız kendisine sorun derim.
Kahve makinası güzel olur diye düşünüyorum. Bütçenize uygun olanı alırsınız.
ben de çok imreniyorum :)Bence laf arasinda ne eksigi oldugunu ogrenmek ve hediyeyi ona gore almak daha mantikli gibi.
Nasil da imrendim arkadasiniza. :)
yani benimki söyler mi, bana söyler gibime geliyor ama kalkıp da ben de soramam herhalde.Ben ayrı eve çıktığımda bir arkadaşım kahve makinesi getirmişti. Başka bir arkadaşım şu el süpürgeleri var ya şarjlı, ondan almıştı. İkisini de hala çok severek kullanıyorum mesela. Tencere-tava seti ya da nevresim takımı falan da alabilirsin. Bana kimse evde ne eksiğin var diye sormadı, sorsalardı da ben söyleyemezdim galiba. Her şeyim var canım derdim, hediye sipariş etmek gibi olur öyle de.
bir süredir güya diyet yapıyor ama hep bozuyor :)Smoothie blender alabilirsniz. Hem uygun hem kullanışlı hem de keyifli bişi bence. Sağlıklı meyveli detoks içecekleri hazırlar kendisine..
elektrikli semaverMerhaba Hanımlar,
İş yerinden çok sevdiğim bir arkadaşım ayrı eve çıkıyor. Evini tuttu. Ben haberi şimdi öğrendim, kendisiyle henüz iletişime geçemedim yoğunluktan, konuşamadık, dışarıda çünkü ama bir süredir zaten ev bakıp duruyordu. Şimdi tatlı derdim ise şu:
Bir ev hediyesi almak istiyorum ama daha önce hiç ev hediyesi almadım. Ne alınır? 30 yaşında, ayrı evine çıkmış, bekar bir kadına (bu kısmı tamamen şakasına vurguluyorum) ne alabilirim? En çok neye ihtiyacı olabilir? Yani, çamaşır makinesi falan alamam, çok pahalı bişey alamam ama ne alabilirim?
Şimdi kendisine sorsam, neye ihtiyacın var almak istiyorum desem ayıp olur mu? Ben istiyorum ki ona sormadan, ondan önce düşünüp alayım ve teslim edeyim. Nesi var nesi yok hiçbir bilgim yok. Kendisinde var olan bişeyi gereksiz yere almak istemiyorum açıkçası.
Hanımlar, fikirlerinizi bekliyorum. Siz yine de verin fikirleri :)
ben de çok imreniyorum :)
Canim sana ev hediyesi almak istiyorum ama bikaç seçenekte kaldım karar veremiyorum. Senin işini görecek bişey almak istiyorum diyebilirsiniz.yakınız aslında sorabilirim fakat dan diye sormak da pek bana göre değil :)
haklısınız :)Canim sana ev hediyesi almak istiyorum ama bikaç seçenekte kaldım karar veremiyorum. Senin işini görecek bişey almak istiyorum diyebilirsiniz.
yani benimki söyler mi, bana söyler gibime geliyor ama kalkıp da ben de soramam herhalde.
neye ihtiyacın olursa ben buradayım gibisinden laflar edebilirim belki onu da araya sıkıştırabilirim...
Sadece diyet değil güzel şeyler yapıyor bu aletler sütlü çilekli muzlu falan. Ben seviyorum.bir süredir güya diyet yapıyor ama hep bozuyor :)
O kadar zamanım yok, beklemek istemiyorum açıkçası. Şimdiden öğreneyim ki zaten ben alana kadar illa ki 1 hafta falan zaman geçecek. Çok acil bir şeyini alabiliyorsam hemen de alabilirim.Bence yerleşince önce evini bi ziyarete gidin kahve içmeye, nasıl olsa arkadaşınız, hem evi yoklayın hem ağzını, ihtiyacı olan şeyi 2. gidişinizde götürürsünüz.
Evet o da söylediği an benim onu alacağımı biliyor. :)Bilmem bi şansını dene istersen. "Ne yaptın hallettin mi eksiklerini?" falan gibi ama yani ben de direkt şuyum buyum eksik diyemezdim galiba. Bilirdim ki yakın arkadaşım bunu duyduğu an bana onu alır.Sipariş vermek gibi olur o da yani bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?