- 6 Aralık 2009
- 281
- 1
- 39
iyim fıstığım hoşgeldin uğramıyon çoktandır
fırsat bulamıyorum canım ya bugunde kendıme ayakkabı aldım burdakılerın fıkrını almak ıcın topık acım dedım bakınırken senın ısmını gorunce topığe gırdım nasılsın ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fırsat bulamıyorum canım ya bugunde kendıme ayakkabı aldım burdakılerın fıkrını almak ıcın topık acım dedım bakınırken senın ısmını gorunce topığe gırdım nasılsın ??
ilk sene doğursaydım senin yaşında kızım olcaktı
Bebişsin sen daha topiciğin bebişi
tmm sende benim ablam veya annem olursun hangisini istersen artık
muhabbate hoş geldin canım
tmm sende benim ablam veya annem olursun hangisini istersen artık
kardeşim de var oğlum da ver ikisinde de deneyimliyim o yüzden farketmez sen seç canım
hoş bulduk canım :)
çocuklarla koşturmaca ödevler falan derken onları uyuttum kafa dinliyomm
hoş bulduk canım :)
iyim bende değişen bişi yok canım....ayakkabını bizde görelim
iyiki geldin sohbetinizle topic daha güzelleşecek hayatım:119::118:
kurdelam la konuştum ben sen konuştun mu
kardeşim de var oğlum da ver ikisinde de deneyimliyim o yüzden farketmez sen seç canım
tm ikiside olabilirsin
inş. canım hep bırlıkte umarım keyıfli anlar gecırırız :) keremceyle cok guzel sohbetlerımız oldu ama ben artık eskısı gıbı gıremıyorum ama fırsat buldukca sıze eşlık ederım :)) hazır gelmısken ben bugun kendıme spor cızme aldım fıyatı uygun dıye aldım tesetturlu bı bayanım aldıgım cızmenın resmını koysam bana fıkır verırmısınız ne tur kıyafetlerle gıyebılırım dıye topık actım ama sızınde bı fıkrınızı almak ısterım