- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
sağol bende iyiym
memleketten döndün mü??
yok canım babam çok hasta pazartesi amaliyat olacak.anneme yardım ediyorum.biraz iyileşince gideceğim.eşimde izin alacak.1 hafta anlayacağın 15-20 gün daha burdayım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol bende iyiym
memleketten döndün mü??
yok canım babam çok hasta pazartesi amaliyat olacak.anneme yardım ediyorum.biraz iyileşince gideceğim.eşimde izin alacak.1 hafta anlayacağın 15-20 gün daha burdayım.
hımm anladım geçmiş olsun.. Allah acil şifalar versin...
Sana özel mesaj yollamıştım aldınmı ikiz???
sağol canım.aldım tatlım.................
ikizlerden biri bugün biraz rahatsız.soğukaldı sanırım.ama diğerleri çok şükür iyiler.senden nehaber sınav belli olmadı sanırım.........tamam
çocuklar nasıllar bakalım???
ikizlerden biri bugün biraz rahatsız.soğukaldı sanırım.ama diğerleri çok şükür iyiler.senden nehaber sınav belli olmadı sanırım.........
allah iyiliklerini versin....
Sınavlarda bu ayın sonunda açıklanacakmış....bakalım ak mı kara mı belli olacak durumum....
allah emeklerinizi boşa çıkarmasın.......candancım bana müsade sabah erken kalkıyorum.bayağı yoruluyoruz....çocuklar ,gelen giden,babam.kendine iyi bak.iyi geceler.....:80:
selam kıslar nasılsınız ikizcim babacığına büyük geçmiş olsun canım
selam canım iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyor
haklısın canım buraya uğrayan birkaç kşiyiz bende dolanıyorum işte
aslında merak ediyorum neden dağıldık kıslar artık hiç uğramıyor yada nette hiç yoklar