- 16 Ağustos 2010
- 292.916
- 602.617
- 43
hoş buldum..... nasılsınız?
iyiyim canım.sende iyisindir umarım.................
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoş buldum..... nasılsınız?
herkezz iyi gorunuyo yah san
sabrın sonu selamettir...................
kolay gelsinn bacım bende ingilizcemi geliştiriyorumm ama buaralar temizlik falan aynen bendede :) çokk yoruldum yarınada camlara başlasammı diyorum amann bende bilmiyorumm valla ne yapsammmmmm
sanada kolay gelsin şekerim bende de aynı düşünce var kızz ne tesadüff cammı silsem diyorum bakıcaz artık sabah olsunda bi canım nasıl isterseöylemi süpperr bende istiyorum birde anadolu lisesini kazanmıştım 1yıl fix ingilizce gördük bayağ iyiydimde şimdi konuşamıyorum anlıyorum hala kelimeleri unutmaya başladım alt yapımda sağlam olduğu için üzülüyorum ismek kurslarına gidicektm kadro doluymuş seneye kaldı zannımca......sen nasıl geliştiyosun kız kurs falan mı evlimisin kaç yaşındasn nerde yaşıyosun ne sordum beee
onun bana dediklerina ne demelisin bana ben ondan hoslandigim halde parali metresi olmami teklif etti beende cektirecem sonuna kadar
bende yiyim sağol...dün son ilacımı kullandım bugün yok pek mutluyum :)
yaa aslında olabilir kız okula gittiklerinde vallaa duruma göre istiyosan yap bişeyler.............
sen mutlusun.ama avatarın mutsuz görünüyor.profilindeki resimlere baktım. nekadar güzel bir bayansın.bu avatar yakışmıyor tatlım........
LAGRİMA slm hoşgeldin nasılsın???
şimdilik mutluyum ama içim pekmutlu değil gibi ptesi hasteneye gidicem tahminlerime göre doktor gene beni mutsuz etcek bu sebepde var değiştirmiyorum.. teşekkür ederim....
şimdilik mutluyum ama içim pekmutlu değil gibi ptesi hasteneye gidicem tahminlerime göre doktor gene beni mutsuz etcek bu sebepde var değiştirmiyorum.. teşekkür ederim....
işte canım biraz küçüğümüde ele avuca getirmem lazım.inşaallah..............
bencede ikize katılıyorum LAGRİMA avatarını değiş çok güzel bi kızsın bu avatar sana olmamış çok depresif.....
sen bilirsin tatlım...............ama inşaallah hayırlı haberler alırsın..............
hayırdır canım neyin var???
getirdim istee birazz o da aci ceksin bugun de attim bi tokat ama icim acidi dedim kizim nazli o da ceksin biraz dedinm acimyorum onume geldigi an patlatiorum
tamam değiştiririm ama genelde depresifim bu bebek olmaması yüzünden ..teşekkür ederimm..
inşallahhhhhhh.....
bu hastalıkalr canımı sıkıyor biri bitiyor diğeri başlıyor daha bebek tedavisine bile başlayamadı doktor...puffff
tamam değiştiririm ama genelde depresifim bu bebek olmaması yüzünden ..teşekkür ederimm..
inşallahhhhhhh.....
bu hastalıkalr canımı sıkıyor biri bitiyor diğeri başlıyor daha bebek tedavisine bile başlayamadı doktor...puffff
sende kendimim 7 yıl önceki halimi görüyorum...........seni inan çok iyi anlıyorum.inşaallah benim gibi sende bu günleri unutursun..........