- 10 Ocak 2011
- 14.966
- 47
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fıstıklar neler yaptınız bugun??
ben cevap veriyorum
ceyda olsa kopardı gene ben cevap veriyorum kısmına.
valla dün gezdik eşmle bugun evdeydim havada çok soğuktu.yemek yaptım
evdeydim yani değişen birşey yok...
blacktea cnm sen birşeylr yapacam diyordun hafta sonu yaptın mı börek mi neydi tam olarak??
slm kıslar aman allahım ben kimleri görüyorum kurdelam hoşgeldin canım iyiki geldin ablan olarak seni uyarayım kızmazsan relax ol sakın öyle herşeye sinirlenme sakinliğinle üstesinden gelirsin
kıslar nasılsınız keyifler nasıl
aynı şeyler değişen birşey yok valla...aynı tas aynı hamam
ev işi ve çocukla uğraşmakla akşam oluyo bi anda
fıstıklar neler yaptınız bugun??
ben cevap veriyorum
ceyda olsa kopardı gene ben cevap veriyorum kısmına.
valla dün gezdik eşmle bugun evdeydim havada çok soğuktu.yemek yaptım
evdeydim yani değişen birşey yok...
blacktea cnm sen birşeylr yapacam diyordun hafta sonu yaptın mı börek mi neydi tam olarak??
öyle kuşum
bu topicin sahibini göremiyorum ben
nerdesin diloşşşş
topic açtın ortalardan kayboldun
ceydada gelmedi bugun
evet gençler ateş gibi ablacım.kanımız kaynıyo vallakeremce sağol canım iyidir kurdelam sende iyisin tabi bilirim buraya geldin daha iyi oldun tabi ben size göre daha sakinim canlarım siz kendinizi üzmeyin tahriklere gelmeyin
hayatım evet pazar sabahı gözleme yaptım ama eşim peynirli istedi o yüzden yumurtalı yapamadım :)
kayınvalidemlerdeyiz bu gece oturduk sohbet ettik falan,yattık şimdi ama ben size bi bakmak istedim :) merak ettimmmmmmm :)
keremce sağol canım iyidir kurdelam sende iyisin tabi bilirim buraya geldin daha iyi oldun tabi ben size göre daha sakinim canlarım siz kendinizi üzmeyin tahriklere gelmeyin
gelince sorarız nerdesin sen diloş diye ceza yazarız valla iyice ekti bizicydanın görümcesi geldi ya ondan giremiyodur...
evet dilekte yok.
çocuğumu uyutuyo ne
hayatım evet pazar sabahı gözleme yaptım ama eşim peynirli istedi o yüzden yumurtalı yapamadım :)
kayınvalidemlerdeyiz bu gece oturduk sohbet ettik falan,yattık şimdi ama ben size bi bakmak istedim :) merak ettimmmmmmm :)
bencede canım gençliğinin tadını çıkar sen herşeyin üstesinden gelirsin boşverin herşeyi takmayın kafanıza güzel şeyler düşünün
evet gençler ateş gibi ablacım.kanımız kaynıyo valla
afiyet olsun canım...bende yapıcakdım ama sabah yufka almaya erindim
ayy bi an burda wınn çekmedi korktum bağlanamıcam tekrar die:)
ama geldim yineee :)
ee kızlar sizlerde ne var ne yok :)
ben bu öğütleri biryerden hatırlıyorum
sağol ladycim...
senin kızın hamileydi dimi????
slm hanımlar aradım buldum sizi :))) nasılsınız?