• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatilde teyzemin kizi ile kavga

25 yaşında biri 19 yaşında birini neden kıskansın ki,bu bana hiç mantıklı gelmiyor
Kuzeninin bi takım sıkıntısı mı var acaba,bi bilgin var mı ?
Mesafeleri koymuşsunuz karşılıklı,merhaba merhaba tamamdır

evet haklisin bu arada tam 1 yil oldu hala konusmuyoruz ama tek sorun orda baska akrabalarimda oldugu icin gitmem lazim oraya
2 ay sonra gidiyorum yine ve nasil davranacagimi bilmiyorum acikcasi..

Kuzenının saçını basını yolmak ıstıyorum..
hıc bır sucun yok o kız sorunlu Allahından bulsun..
annen madem arkanda gıtmeyın yanlarına teyzenlede konusmayın bana boyle yapıcak varyaa
ailem baslarına yakar o evı onların dovmek nasıl oluyor gorur ozaman onlar

ah cok tsk ederim
inanki burda sizlerden benim suclu olmadigimi okudugum zaman cok mutlu oluyorum
cünki tüm ailem beni sucluyor üstüme geliyor ve gercekten orda kötü seyler yaptigimi düsünüyorlar..
birzamanlar bende kendimi sucluyordum hatta özür dilemeyi düsünüyordum ama allahtan annem arkamda ve kafama koydu sucun bende olmadigini.

Sorun sende değil bnce kuzeninde ve onun ailesinde
Kuzenın senı dovcek ve teyzen kayıtsız kalcak
Kuzenın senı kıskanıyor ama ndn ondan guzelmısın yada sen yurt dısındasın dıye mı bunları bılememde
ben senın yerınde olsam o eve ugramazdım ama karar senın hayat senın :)

Dengesize bak sen. Kıskanıyor o seni, açık ve net. Çekemiyor. Bildiğin psikopat. Hay Allah'ım sinirlendim gece gece. Elime geçseydi de derisini yüzüp tuzlasaydım onu. Te Allahım nasıl bir insan o ya? Kızım seninde hiç mi sesin çıkmaz. Ben olsam dalardım herhalde. Nasıl dayandın. Sendeki sabır kimsede yoktur bence.

evet bana hak verenler zaten hep diyorlar nasil sabir ettin diye.
ama birsey yapamadim dedigim gibi tektim tatilde annemde yoktu, herkes bana karsi olurdu bundan korktum sanirsam
yani düsünün teyzem bana anne gibi olmaliydi onu hep öyle görürdüm ama o bile benle konusmadi.. cok kirginim cokk..
ama 1 ay sonra bilerek gidecem ve onun inadina ona yüz vermiyecem ve hep gezecemki catlasin

evet bana hak verenler zaten hep diyorlar nasil sabir ettin diye.
ama birsey yapamadim dedigim gibi tektim tatilde annemde yoktu, herkes bana karsi olurdu bundan korktum sanirsam
yani düsünün teyzem bana anne gibi olmaliydi onu hep öyle görürdüm ama o bile benle konusmadi.. cok kirginim cokk..
ama 1 ay sonra bilerek gidecem ve onun inadina ona yüz vermiyecem ve hep gezecemki catlasin

Aslında onlara gitmemen daha doğru olur. Başka bir akraban varsa onlara gidersin. Canını sıkarlar yine.

hani sana demiş ya dereye götürdüğünde "sen otelleri kumları seversin" falan. hem çok dominant biri hemde senin iyi koşullarda yaşaman onda çekememezlik yaratmış. belliki bu durum annesinde de var kendi kardeşi daha iyi durumlarda diye ki kızı size kötülük yaptığında bişi demiyo.

ama şunu anlamadımki çay bahçesinde bikaç masa ötede nasıl alkol içiyo erkeklerle yani nasıl bi çay bahçesi bu:) bide o konuyla ilgili bişi dediğinde sende bunu yüzüne vur. o dediği hakaret kimseye sölenmemesi gereken bişi ve aslında tekrardan onlara gitmeniz bu hakareti kabul etmeniz anlamına gelir bence bi düşünün.

ama şunu unutmaki dinsizin hakkından imansız gelir çok doğru bi laf. bişi dediğinde bağır hemde çok fazla bağır napıcak öldürcek hali yok ya. afallasın kalsın bi o daha çok bağırdıkça sende bağır yanında ailen olcak neticede bişi yapamaz.

hani sana demiş ya dereye götürdüğünde "sen otelleri kumları seversin" falan. hem çok dominant biri hemde senin iyi koşullarda yaşaman onda çekememezlik yaratmış. belliki bu durum annesinde de var kendi kardeşi daha iyi durumlarda diye ki kızı size kötülük yaptığında bişi demiyo.

ama şunu anlamadımki çay bahçesinde bikaç masa ötede nasıl alkol içiyo erkeklerle yani nasıl bi çay bahçesi bu:) bide o konuyla ilgili bişi dediğinde sende bunu yüzüne vur. o dediği hakaret kimseye sölenmemesi gereken bişi ve aslında tekrardan onlara gitmeniz bu hakareti kabul etmeniz anlamına gelir bence bi düşünün.

ama şunu unutmaki dinsizin hakkından imansız gelir çok doğru bi laf. bişi dediğinde bağır hemde çok fazla bağır napıcak öldürcek hali yok ya. afallasın kalsın bi o daha çok bağırdıkça sende bağır yanında ailen olcak neticede bişi yapamaz.

saoll canim evet cok dominant. oysaki ben kendimi hic ondan daha üstün görmedim herzaman istedigi seyleri ona verdim ister kiyafet süs makyaj olsun hep iyi niyetle davrandim
cay bahcede normal aile caybahcesi genclerde takiliyor oda kiz ve erkek arkadaslarilyla oturuyordu.

ve haklisin oraya gitmemiz bu hareketi kabul ettigimiz anlamina geliyor ama ne yapayim annem ailesini görmek istiyor..
ama karar aldim bu sefer iyi niyetle davranmayacam senin dedigin gibi birsey dediginde bende bagiracam...

Kuzeninle ayni ortamda bulunmamak icin elinden geleni yap.
Tatile baska yere gidin, kendinizi kimseye ezdirme.

Bu tür insanlara saygi masumluk islemez, anlayacagi dilden konusucaksin.

Back