Tatilde teyzemin kizi ile kavga

askimsin_99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2011
441
52
73
- Yurtdışı
merhaba arkadaslar
ben yurtdisinda yasiyorum ve gecen yil yani 2011 yilinda yazin benden 2 yas kücük kuzenimle türkiyeye geldim.ilk defa tek gittik annelerimiz gelmedi. biz gittik teyzemlerin yanina onlar kasaba gibi biryerde yasiyorlar aslinda modern biyer ama kücük iste.Herkes herkesi taniyor.
birde teyzemin kizi var kendisi cok dominanttir yasi 25 benim yasimda 19 ve her tatile gittigimizde benim üzerimde hep karar verirdi ama bu yil izin vermeyecektim cünki bende artik bir cocuk degildim. ilk 3 hafta o yoktu zamanimiz cok güzel geciyordu. teyzemlede aramiz cok iyidi hersey cok güzeldi. sonra 2 hafta sonra teyzemin kizi geldii. anlasiyorduk sonra bu bizi sakin bir nehire yüzmeye götürmek istedi ben istemedim kücük kuzenle gidin dedim.israr etti gel diye bende tamam dedim ve gittik.Ben aslinda istemiyordum böceklerden kurbagalardan korktugum icin ama söz verdi o taraflara götürmiyecegini.Ama sözünü tutmadi tam tersine böcekli yere götürdü bizi ve beni titreme tuttu gitmek istedim.buda sinirlendi dedigi seyde aynen buydu: "Ha dogru sen otelleri denizi kumu seversin dimi bunlar sana göre degil" ve üstüne birde küfür etti ve gittik eve.Gitti evde herkese anlatti ve benle konusmadi.Annesi tutturdu git özür dile diye o sizin icin zaman ayirdi sende öyle yaparak kirdin onu dedi. Bende gittim özür diledim..
sonra birgünde aile caybahcesi var oraya gittik kücük kuzenim ve arkadaslarla. arkadaslar kalkti benle kuzenim oturduk garsonlari falan hepsini tanidigimiz icin sohbet ediyorduk bazen kisaca sonra geldiler yanimiza oturdular 2 erkek ama taniyorduk. ha birde ilerdeki masada teyzemin kizi oturuyordu erkeklerle ve alkol iciyorlardi. sonra yarim saat gecti teyzemin kizi geldi kiz arkadasiyla yanimiza ve sert bir ses tonuyla dediki "ne yapiyorsunuz sizler burda bakiyim hem nerden tanisiyorsunuz?" sordu erkeklere.Sonra bize dediki kalkin gidiyoruz!
bizde kalktik ve gittim moralim cok bozuldu yani bizi milletin icinde azarlamaya ne hakki var. Sonra eve giderken yolda disarda bize cok kizdi cok küfür etti bagira bagira
mesela sunu dedi " ben size hep evde sununla bununla bir masada oturmayinmi demem lazim bu ne o....luk." insanlar balkonlarda oturuyordu ve hepsi bize bakiyordu cok utandim oysaki biz kötü birsey yapmadik gizli sakli birsey yapmadik sadece tanidiklarla sohbet ettik. Duyanlarda bizim cok kötü seyler yaptigimizi düsündüler kesin. Ha isin tuhafi su hep bana kizardi sanki hersey benden cikiyormus gibi yanimda kücük kuzenim oldugu halde kücük derken benden 2 yas kücük sürekli O agir kelimeyi derdi bana. yanindaki kiz arkadasi beni rahat birakmasini derdi normaldir bu yasda derdi ama yok anlamiyordu. Ve ben cevap verdigimde okadar bagirirdiki küfür ederdiki cevap veremezdim oysaki kendime böyle seylerde asla laf attirmayan biriyimdir.birde herkes bundan korktugu icin annesi dahil bende su korku vardi bu gidip herkese anlatirsa kimse konusmaz benle. zaten annemde yoktu yanimda.eve geldigimizde annesinin yaninda bile bagirdi küfür etti bana hepte özellikle bana. ben teyzemden büyük biri olarak beni savunmasini beklerken o oturdu dinledi sadece sus dedigindede kizi annesinede bagirdi böyle o...ya nasil insan sussun diye
sonra bu benimle tatilim bitene kadar konusmadi bende konusmadim. evde herkes bana karsi soguktu. tatilim bitmisti ve eve dönmüstümm sonunda.
Simdi hala konusmuyoruz birbirmizle internette yoksa hep ara sira konusurduk. Anneme herseyi anlattim ve anlatildi baskalari tarafindan, annem kesinlikle bana hak veriyor benim arkamda. ve yani kadin sonucta ablasina güvenip beni oraya yollamis ve olanlara bakin.Annemde tyzemin kiziyla konusmuyor artik.
bundan 6yil öncede beni bir odaya kitleyip agzim kanayana kadar dövmüstü annesinin tek dedigi sey bu oldu"demek hak etmistir". Benim annemde cok kötü kizmisti
ama kendi annesi kizmadiktan sonra benim annemin kizmasi neye yarar?

aslinda daha fazla hikayeler var ama cok uzun olurdu..simdi benim size sormak istedigim bu kizin amaci ne olabilir? suc gercekten bendemi? bu yil yine oraya gitmeyi dusunuyoruz sizce nasil davranmam lazim? kusura bakmayin cok uzun oldu..

bence kuzeninin sorunları var.acilen bir yardım almalı uzmandan.
ama annenin senin yanında olmuş olması içimi rahatlattı.bak ne güzel annen arkanda.boşver o kuzenini hasta galiba

Seni ağzın kanayana kadar döven bir kuzen,buna hak etmiştir diye karşılık veren bir teyze ve siz hala oraya gidiyorsunuz. Üstelik kuzeninin yaşı da küçük değil,6 sene öncesinde de küçük değilmiş.Bana biri küfür edecek,bağıracak çağıracak,herkesin içinde azarlayacak ve ben hala ona ağzının payını vermeyeceğim Canım kendini niye ezdiriyorsun sen.Bırak konuşmazlarsa konuşmasınlar çok mu lazım yani.Sen git güzel bir şekilde tatilini yap ama istemediğin hiçbir şeyi de sana yaptırtmalarına izin verme.Sana bağırıyorsa sen de bağır.Böyle cadalozlarla cadaloz olmak lazım

Son düzenleme:
canim yaslariniz bir degil ama kuzenin seni belliki kiskaniyor
kuzenler zaten birbirlerini cekemezler
istisnalar vardir tabiki
ben kuzenlerimle olan hikayelerimi anlatsam anlarsin
o yuzden uzme kendini
mesafe koy olsun bitsin
ha bu arada senin kuzen baya arizali geldi bana
o nedenle kesinlikle uzak dur
sana iftira falanda atar gerci atmis gibi birseyde
daha kötü seyler yapabilir
herkeste ona inanir belki
büyük ya hani (!)

off inaninki bu yorumlari okudugumda bayagi bir icim rahatladi
demek sorun ondaymis. hergün disarda oldugumuzda saat 9da arardi eve gelin diye ben gitmeyelim derdim kuzenime onun inadina
ve eve gec geldigimizdede yine surati asik konusmazdi BENLE.
cevap ver diyorsunuzda iste cevap verince dövmeye basliyor insanliktan cikiyor..insan ister istemez korkuyor
annemde diyor kiskandigini ama neden kiskaniyor ben kiskanilacak birsey yapmiyorum
hep hediye götürürüm elbiselerimi ona veririrm
bu olay zaten tüm aile icinde konusuldu ama yanlis sekilde tabi okadar korkunc bir sekilde anlatmiski herkes beni kötü görüyordu
ben aile baglarina cok düskün oldugum icin uzakta durmak istemiyorum aslinda ama bu durumda demek gerekliymis..
Allahtan annem arkamda!

bencede normal biri değil.Benim anlamadığım sen niye kendini dövdürüyorsun patlat suratına bir osmanlı tokatı ne varsa geçir kafasına manyağa bak yaa Benii biri dövücek.Bende öyle durup bitirmesini bekliyeceğim Burhan altıntop gibi ''Yooooğğğ yaaa'' demek istiyorum yanii

Ben olsam evine adım atmam öyle bir psikopatın.

Cok haklisin ama o 6 yil önceydi yani ozamn yasim 13 dü onunda 19
tabi geri dövdümde ama olmadi dedigim gibi af edersiniz hayvanlasiyor sinirlendigi zaman..

pis igrenc piskopat kiz.
bence bi uzmana görünsün kuzenin.
cok acik seni kiskandigi. bosver gitme bidaha oraya. annenle tatil yaparsin hem. kendin gideceksende baska yerlere git.

çok laçkalaşmış ilişki, çözüm yolu var mıdır bilinmez.. ben kuzenlerimle hiç böyle şeyler yaşamadım.. annemle halam bi keresinde tartışmıştı ve konuşmadılar.. biz olayın sabahına kuzenimle beraber oynamaya devam etmiştik. annelerimiz ise hiç kızmamıştı bile..
bir de yaşlarınız küçük değil.. belli ki annesinin yanında size o.. lu kelimeler kullanabildiğine göre çok anormal karşılanmıyor.. sanırım turistik bi yer, kolay gelsin zor bi durum..

evet dogrudur pek anormal karsilanmiyor
cok kullanir o kelimeyi ciddi olsun saka olsun ..
ben sahsen böyle agir küfür etmenin sakasini bile sevmem bunu biliyorda
ama sürekli diyor iste
turistik bir yerde degil.. tam tersine köy gibi biryer yani herkes herkesi taniyor

ayy tam ruh hastası bu ne böyle
kapatcan bı odaya sabah kadar dövceksın böylesını neyını çekemıyormuş acaba :26:
Böyle teyze mı olur onda da hata var bence canım teyze anne yarısı demektır kızı sana vuruyor o da hak etmış dıcek haa

aılecek kırık bunlar sankı

canim cok güldürdün beni ya
aynen böylelerine öyle yapmak lazim gercekten.
bende anlamiyorum niye cekemedigini ona karsi burnum havada olsa anlarim
ama tam aksine ben mesela cogu elbiselerimi begendiklerini hemen veriyorum.cok kafama takiliyor bu.ama bndan sonra bende burnu havada olacam belki faydali olur..
annm ablasina güvenipte beni yolladi böyle olacagini bilseydik hic gitmezdim

anlattıgına bakılırsa kuzenın hıc normal degıl zaten o kesın de
senın de yanlıs bır davranısın var canım o da şu;
cay bahcesın de otururken garsonların sızın masa da ne ısı var kı ?
ne kadar tanıdık olursa olsunlar hos bır durum degıl gercekten
herkes ısını yapmalı .
cok tanıdıksa slm sabah verılır en fazla ama masaya oturmaları hıc ama hıc hos degıl .
ustelık henuz 19 yasındasın .her ne kadar ergenlık surecını atlatmıs olsan da
yıne de kanmaya kandırılmaya musaıt bır yas donemındesın .
o garsonlar bugun masanıza oturmaya kalkar yarın telefon numaranızı ıster .
tavız vermemelısın .herkes ısını yapmalı .

Son düzenleme:
o garsonlar dedigim yabanci degiller. yakin arkadaslar hatta uzaktan akraba sayilirlardi
hani kisa sigara molasi vermek icin yanimiza oturup sohbet ettik normalce
hem orda sanirsam kimseyi ilgilendirmezdide, insanlarin ne düsündügünüde pek umursamadim
onlari tanimasaydik kesinlikle hak verirdim sana.

hem küfür edecek
hem dövmeye kalkacak
hem sürekli küsecek
bende onun evine gidecem.
yemişim akrabalık bağlarını..
yerinde olsam kapısının önünden geçmem...ne hali varsa görsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…