- 8 Mart 2015
- 25.098
- 81.203
-
- Konu Sahibi cicikizsinem
Ben sıcağa dayanamayan bir insan olduğum için belki de o kadar etkilenmedim, özellikle Bozcaada ve Çanakkale tam benlik yerler.Oralarda cok esıyor
Assosta kalmıstık aksamları uzerımıze polar alıyorduk yemek yerken
Ankara ısındımı ya , ıstanbul bı yagıyor bır esıyor aksamları usuyoruz bız.Ben sıcağa dayanamayan bir insan olduğum için belki de o kadar etkilenmedim, özellikle Bozcaada ve Çanakkale tam benlik yerler.
Gündüz sıcak, akşam hafif bir hırka almalık havalar, oh mis
Antalya'ya eylül sonu-ekim hariç gidemem hatta şuan Ankara'da evimde pişiyorum!
Annem keser kafamıBırde hıc ıcıme sınmıyor senelerdır yazıyorum pek bırakmaya yatkın degılım belkı bıraz daha buyudugunde . Buarada otele baktım gercekten harıka gozukuyor sanırım ben cocuk kısmını ısaretledıgımden bana bu secenek hıc cıkmıyordu cok huzurlu gozukuyor
Ankara iki gündür yanıyor, dün gündüz dışarıda otururken amele yanığı oldum diyebilirim.Ankara ısındımı ya , ıstanbul bı yagıyor bır esıyor aksamları usuyoruz bız.
Bozcaadaya bızde gecen sonbaharda gıtmıstık guzeldı ama gezdık dedım ya cocuk var otelde olmamız lazım oradan oraya gezerken bızı haşat edıyor kesınlıkle.
Bende seviyorum ama bana mesela tatıl kotu kıvamında bır yer lazım kucuk gelıyor oteller daha bugun baktım hala belek harıcı ıstedıgım gıbı bı otel bulamıyorum ayrıca cocuk var malum oradan oraya gezmeye pek gelemıyoruz hamurumuz cıkıyor
yaşları küçük çocuklarınızın
kalabalık olmayacak
derin deniz olmayacak
aşırı sıcak olmayacak
fazla pahalı olmayacak
7 değilde 5 gün kalırsın
denize sıfır ve havuzunda kaydırağı olan animasyonu bol hersey dahil otellere bakın
aman diyim yavrulara dikkat edin
Bodrum'un en sakin en nezih beldesi olan Gündoğanı tavsiye ederim.kızlar eşimle bu sene tatile çok sıcak olmayan ege bölgesi diye fethiye ölüdeniz tarafına gitmek istiyoruz.
İlk defa gideceğimiz için de kafamızda bir çok soru oluştu.
8 yaşında ve 1.5 yaşında 2 adet kızım var ikisinide yol tutuyor büyük ihtimal arabayla gideceğiz yol da baya var. Denizi nasıldır ? varsa otel tavsiyesi ? nelere dikkat etmeliyim ?
fethiye tarafından vazgeçtim sanırım bu yorumlardan sonra çocuklarla zor olur
Ayy yine ben yazıcam ama , çok kalabalık, her yer yüksek bina, oteller resmen hava alamıyorsun....Valla her bulduğum yere birşey diyorsun diyebilirsin ama gerçek bu...Plajı falan acayip kalabalık, rahat hareket etmek imkansız nerdeyse..Ama denizi falan güzel..Ben susayım artık :)
Akbük e gitmiştik geçen sene. Denizi iyiydi. Otel de hem çok uygun hem de güzeldi. Şimdi adını hatırlamıyorum ama istersen bakarım="cicikizsinem, post: 46577468, member: 28205"]öyle bir yer söyle bana kaç gündür bakıyorum bulamadım henüz ama didim fikri iyi ya