- 14 Ağustos 2018
- 19.563
- 73.453
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben onu direkt vajinismus gibi algıladım. Durduk yere birlikte olmak istemiyorum deyip iki sene oyalayacak kadar saçmalamış olamaz herhalde diye düşündüm.Evlendim 2 yıl birlikte olmak istemedim emin olmak icin hayatimda bu kadar sacma bi sey duymadim. Ben esinizin yerinde olsam o surecte bosanirdim. Vajinusmus vs olur anlarim da istemedim ne ya. Niye evlendin demezler mi insana. Sonra bayram gunu adamin ailesine gidip ortada bir sey yokken ortaligi birbirine katmissiniz. Eskileri hal edip bi kenara birakmali ya da gitmemeliydiniz. Insanlari kirmamaya ozen gosteririm ama siz cekilecek gibi degilsiniz. Esiniz size niye katlanmis dicem ama o da bi tuhaf. Ilgincsiniz ailecek
Yapmış evet. Çok Türk filmi izlemiş hanım kızımızBen onu direkt vajinismus gibi algıladım. Durduk yere birlikte olmak istemiyorum deyip iki sene oyalayacak kadar saçmalamış olamaz herhalde diye düşündüm.
Herkes 2 yıl beraber olmamaya takilmis korkumda vardı ayrıca istemedim de vajinismustum belki ama bunu düşünmek bile istemeyecegim bir dobemdi psikolojim altusttu o iki yılda sürekli ders çalışıp atanmaya valistim çünkü maddi olarak destek olacka ailem yoktu onlrida daha fazla yipratmka istemedim belki sevdiğim için gidemedim de bahane ürettim bilemiyorum neyse o iki yılda herşey yoluna girdi ve çocuk yaptık iyikide yaptık vovuk bugün bagrismanin ortasında kaldı evet olmamaliydi yalnisdi ama her zaman olmuyor bu sürat ifdeme bile dikkat ediyorum çocuğumun yanında normalde gerginligimi hissetmesin diye.ayric a neden gidiyorsun kv e demissiniz eşim çok ısrar ediyor çok mutsuz oluyor diye gittim ve evet boşanmayı düşünüyorum bu kadar lacka olmuş ilişkinin yürümeyecegini tahmin ediyorum