Bu nasıl es

Bence baştan esinizin sizden boşanmasi gerekirdi. Iyi çekmiş. Ve madem o kadar berbat, niye çocuk? Siz şimdi o cocugu da silah olarak kullanırsınız bunlara karşı. İyice ağzından burnundan gelir böylece

Evlendim 2 yıl birlikte olmak istemedim emin olmak icin hayatimda bu kadar sacma bi sey duymadim. Ben esinizin yerinde olsam o surecte bosanirdim. Vajinusmus vs olur anlarim da istemedim ne ya. Niye evlendin demezler mi insana. Sonra bayram gunu adamin ailesine gidip ortada bir sey yokken ortaligi birbirine katmissiniz. Eskileri hal edip bi kenara birakmali ya da gitmemeliydiniz. Insanlari kirmamaya ozen gosteririm ama siz cekilecek gibi degilsiniz. Esiniz size niye katlanmis dicem ama o da bi tuhaf. Ilgincsiniz ailecek
Ben onu direkt vajinismus gibi algıladım. Durduk yere birlikte olmak istemiyorum deyip iki sene oyalayacak kadar saçmalamış olamaz herhalde diye düşündüm. :KK70:

Konuyu ağzım açık okudum ve hangi motivasyonla çocuk yaptığınızı çok merak ediyorum.

7 senelik beraberlikten sonra evlenip 2 sene birlikte olmamışsınız. Neden evlendiniz öyleyse, amacınız neydi?
Daha ilk haftadan eşiniz bunu ailesine yetiştirmiş.
Onlar evi basmış "oğlum ne isterse onu yapacaksın" demiş.
Eşiniz babanızla sohbet ediyor, sizi onlara götürüyor ama çocuğu telefonda görmelerini istemiyor. Çünkü çok mantıklı(!)
Siz eşinizin ailesine tavırlısınız, konuşmak istemiyorsunuz ama evlerine gidiyorsunuz. Bu da çok mantıklı.
Eşiniz çocuğunuzun da olduğu arabayı kullanırken birbirinize girişiyorsunuz.

Yani oturup ne düşündünüz bu mükemmel ortama çocuk getirirken?
Boşanın ve ayrı ayrı herkes yardım alsın bence. Siz, eşiniz, anne babalar falan komple. Sizin almadığınız yardımı ileride çocuğunuz almak zorunda kalacak yoksa.

İki yıl cinsellik istememek ne ablacığım o zaman yedi yıl boyunca bu adamın nesini tanıdın te Allah'ım ya ne insanlar var. Vajinismus olsan neyse. O adam ben olsam dakikada boşardim emin ol keyfî bir şey bu çünkü . Anlayış gösterdi demişsiniz birde öyle olsaydı ailesine demezdi. Ayrıca arabada birbirimize vurmaniz hiç iyi olmamış. Allah bildiği gibi yapsın ne diyimki

Bdv de okuduğum en saçma konu bu açık ara farkla. 7 sene tanıyamadınız mı da 2 sene birlikte olmadınız? Onu geç kocanız nasıl bir adamki yatak odanızı ailesine anlatıyor? Neresinden tutarsan tut vasat içler acısı. Tencere kapak aslında da çocukcağız için boşanmanız şart.

Herkes 2 yıl beraber olmamaya takilmis korkumda vardı ayrıca istemedim de vajinismustum belki ama bunu düşünmek bile istemeyecegim bir dobemdi psikolojim altusttu o iki yılda sürekli ders çalışıp atanmaya valistim çünkü maddi olarak destek olacka ailem yoktu onlrida daha fazla yipratmka istemedim belki sevdiğim için gidemedim de bahane ürettim bilemiyorum neyse o iki yılda herşey yoluna girdi ve çocuk yaptık iyikide yaptık vovuk bugün bagrismanin ortasında kaldı evet olmamaliydi yalnisdi ama her zaman olmuyor bu sürat ifdeme bile dikkat ediyorum çocuğumun yanında normalde gerginligimi hissetmesin diye.ayric a neden gidiyorsun kv e demissiniz eşim çok ısrar ediyor çok mutsuz oluyor diye gittim ve evet boşanmayı düşünüyorum bu kadar lacka olmuş ilişkinin yürümeyecegini tahmin ediyorum

Herkes 2 yıl beraber olmamaya takilmis korkumda vardı ayrıca istemedim de vajinismustum belki ama bunu düşünmek bile istemeyecegim bir dobemdi psikolojim altusttu o iki yılda sürekli ders çalışıp atanmaya valistim çünkü maddi olarak destek olacka ailem yoktu onlrida daha fazla yipratmka istemedim belki sevdiğim için gidemedim de bahane ürettim bilemiyorum neyse o iki yılda herşey yoluna girdi ve çocuk yaptık iyikide yaptık vovuk bugün bagrismanin ortasında kaldı evet olmamaliydi yalnisdi ama her zaman olmuyor bu sürat ifdeme bile dikkat ediyorum çocuğumun yanında normalde gerginligimi hissetmesin diye.ayric a neden gidiyorsun kv e demissiniz eşim çok ısrar ediyor çok mutsuz oluyor diye gittim ve evet boşanmayı düşünüyorum bu kadar lacka olmuş ilişkinin yürümeyecegini tahmin ediyorum

Herkes takmış çünkü bu takılması gereken bir konu. Keşke sizde zamanında biraz takıp çözmeye çalışsaymışsınız. Hala vajinismustum belki dediğinize göre doktora bile gitmemiş, profesyonel bir yardım almamış bu durumu çözmeye gayret bile etmemişsiniz. Aklım almıyor bu durumu bu kadar normal görmenize. Ciddi ciddi 2 yıl kardeş kardeş oturdunuz mu kocanızla? Psikolojiniz iyi değilse evlenmeseydiniz. 7 yıl gezdikten sonra evlenmişsiniz hani görücü usulü falan olsa neyse. Bakın yanlışınız şu madem eşiniz için gittiniz ona göre davranacaksınız. Kocam için gideyim suratımı asıp oturayım demek doğru değil, kocanızı çok mu mutlu etmiş oldunuz şimdi? Ne güzel karım anneme geldi benim için mi dedi? İkinizde de değil çocuk yapacak evlenecek olgunluk yokmuş. Evet ilişkiniz laçka olmuş kavganın ortasında kalan çocuğa üzüldüm en çok.

Arabada birbirinize vururken çocuğunuzu düşünmemişsiniz, hadi orayı geçtim. Başka insanların canına da mı kastedeceğinizi düşünemediniz? O an kaza yapsaydınız ve bu kazadan dolayı başkalarına zarar verseydiniz? Gerci öz çocuğunu düşünmeyenlerden başkalarını düşünmelerini beklemek mantıksızlık olur.

Karı koca epey çirkefsiniz,bi kiracımız vardı bigün böyle kavga gürültü sesleri duydum aşağı indim henüz 15 yaşında filanım ,bi de evde tek başımayım,daire kapısı açık, bi baktım karı-koca birbirlerine vuruyorlar birinin elinde tencere kapağı diğerinin elinde kepçe,küfürler filan havada uçuyor,kenarda da bir yaşında kızları var korkudan çığlık çığlığa ağlıyor. Çocuğu aldım kucağıma yukarı evimize çıktım sakinleştirdim sonra da polisi çağırdım,polis yarım saatte geldi ve bu dangalaklar çocuğun olmadığını polis gelince farkettiler,o arada annemler de geldi vs . Sizin yazdıklarınızı okuyunca o çaresiz bebek geldi aklıma.

Boşanacağınızı sanmıyorum Allah yavrunuza acısın.

X